Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdar, pozdě, ae přece. Někdy hold nepřemýšlím. Dík Jagditrax za našeptávání :-D Zmenšený fotky sem jdou přímo samo.
V boxu začal poslední týden s PK. Od příštího týdne jen AH Final Solution. Podle mě většina vypadá dost hezky.
Vlhkost 40% celý den a teplota 24°C den / 20°C noc. Jinak dík za trpělivost a pěstům zdar.
Jo, kdyby to šlo, už tu byly včera. Nechcee se to nahrát, ani po jedné fotce. Nevím zda je chyba u mě či v serveru. Dám kafe, prda a zkusím to na podesáté jestli to sem nacpu. Když ne, tak bohužel...
Ty co nejvíc jedou do květu hold víc žloutnou. Dostávaj dávky co uvádí hesi na lahvích. Tentokrát hnojky moc nekombinuju a oproti přechozím kolům mi přijdou z velké části zelené. Podzimu neporučíš
to bude asi tom ze malo hnojis na to ze to mas 43 den na kvetu tak nic moc mohl by jsi to mit podtatne lepsi kdyby jsi jim dal trosku vic nazrat a pokud mas kokos tak sem koukal ze ho nechavas nejak moc vysichat coz je zakladni a nejvetsi chyba
I kokos by měl proschnout si myslím. Zalívám každej den, jeden den v týdnu maj nasucho. Každá žere jinak, +/- 2dl rozdíl množství zálivky na květník. A je skoro konec, takže neřeším. Nejsem profi zahradnik a na kvantitu moc nehraju. Víc než třista gé tam mít budu, doufám.
Dělám i něco dobře?
jo no na ten povlak sem se chtel tayk zeptpa nevypada to vubec zdrave ty kytky ja mit takovy rosrtliny tak si to jdu asi hodit,jde videt ze si jedes svoje a moc te nezajima co ti kdo rika ja uz na kokosu pestuju asi 8. kolo jen tak pro zajimavost a u tebe de videt ze si s tim jeste moc rady nevis poradit nechces:-) tak k cemu je pak tenhle tread jenom na koukani jat to ku..vis:-) nic proti jen sem ti chtel trosku poradit bouzel asi nemas zajem tak ze tod odemen vse:-)pestu zdar https://grower.cz/forum/showthread.p...16&pagenumber=5
foto ve stejnej den jako to mas ty,jinak u tebe to vypada spis jak po 14 deni proplachovani vodou kokos nesmi nikdy vyschnou protoze potom kytka prestava prijimat ziviny a prijima jen vodu hlavne se kokos nikdy nezaliva cistou vodou a vetsinou se soli 2x tolik i vic jak na hline proc mit 300g kdyz muzes mit 400i vic
Padlí jde z listu sfouknout nebo prstem setřít? Jestli jo, tak je to padlí nebo zaschlá voda.
Hey FanTomas, nemusíš koukat jak to kurvim. Proč jsi odborně neradil od začátku growu a začínáš 14 dnů před koncem? Víš prd co tam bude a nebude, stejně jako já. Jinak dík za mínusku. Mám tě v paži