Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
no nevim a nezda se ti to???maji nejakou spatnou barvu nebo co???nebo jako podle ceho soudis???vcera sem je zalival a zalivam ob den a papaj normalne...me se nezdaj prelite.jsou nadherne zdrave...jinak zvadle nejsou je to ohle kolinkama...a ja si jeste myslim,ze kdyby to bylo prelite,tak by se i trosku zastavil rust a jako tohle mi vyrostlo za 8dni,takze si myslim ze jsou v poradkuwassup
zdar zdaji se jeste nekomu,ze by ty kyti byli prelite?to mi w33d narazil brouka do hlavy i kdyz jsi prevazne myslim,ze jsou v pohode.mrknete a posudte sami nebo dnes asi neusnu...wassup
jedou jako z vody ,takze jsou v poradku.ohybam to kolinkama,takze se tam prohanim rukama.zavadim o nejaky list tak to pak asi vypada.no ale jasne ze jsou listky naple.mam to tam 8 dnu to by to tak nerostlo ne?ja v tom chybu nevidim.
Původní příspěvek od wassup jedou jako z vody ,ohybam to kolinkama,takze se tam prohanim rukama.zavadim o nejaky list tak to pak asi vypada.no ale jasne ze jsou listky naple.mam to tam 8 dnu to by to tak nerostlo ne?
Ahoj,nevěřím že kytky jsou v boxu 8dní..Ten průsvitný květnik zatemni ať ke kořenům neproniká světlo a jak kolega píše,pozor na výšku rostlin.Budeš zastříhavat?pokud ano kdy a jakou metodou?good luck!
ano jsou tam vazne 8 dni.zatemnim diky za radu.zastrihavat nebudu.vetvi se to rychle samo od sebe.jen pockam,az dorostou spodni vetve do stejne roviny a prepnu.
zdar.9.den 18/6 a jsem v soku jak to roste...stala jse mi jedna zajimava vec.stonky byly na kolinka uz moc tluste a zaclo mi to kolinka roztahovat a nesli sundat,tak se mi prihodila vec,ze jeden vrsek sem ustipl...ale to vubec nevadi aspon jsem jednu kytku stipnul a uvidime ten rozdil...no tak hlavni vetve jsem ohnul provazkama.jinac jedou jako z vody.no reknete sami.akorat chystam se uzna prepnuti...akvetinac uz jsem zadelal cernou folii..wassup
dobre ja mam v planu je nechat tak dlouho az dorostou spodni vetve.ten dotycny od ktereho jsem rezy vzal,tak rikal ze v kvetu vyrostou jednou tolik i vic.budu si davat na to pozor.dnes jse aplikoval phyt-amin tak doufam ze jim za chutna.vsem dekuju za rady a samosdrejme budu se snazit.zatim pestu zdar wassup.
kus hoven ty to vis nejlip sam to vis,takze ti verim.ja vidim jak to rychle roste a sam cumim.zitra prepnu a na dalsi zalivku dam bio-grow3ml/1,5l a k tomu uz bio-bloom4ml/1,5l.