Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ten pacháč budu mít podobně :-) Ale dám ho tam až po přepnutí nebo prostě až začnou vonět..
je to generační válka, ale my ji vyhrajem... | hands can destroy - the same can help! | every single piece of stuff is good, unless you can't utilize it | ukbassradio.co.uk
je to generační válka, ale my ji vyhrajem... | hands can destroy - the same can help! | every single piece of stuff is good, unless you can't utilize it | ukbassradio.co.uk
No jsi teprv na začátku květu, takže štípnout ještě můžeš. Takhle budeš mít nahoře pár vrcholků, ale o 20 čísel níž už bude málo světla. Já bych to srovnal do lajny, aby šlo dát světlo níž.. Jen můj názor ;-)
EDIT: Eventuleně poohejbat ty nejvyšší (a snížit světlo).
Jasný, jen že tyhle úsporky nemaj moc velkej dosah, takže je potřeba mít kytky docela blízko. Každopádně držim place, ať ti tam něco vyroste :-)
poohybano ještě jednou.Nejslabší větvičky odstřihnuty.Slunko sem dal blíž k vrcholkům 4 - 11 cm ...... na přístě to zavěsím na nějaký lanka a udělám vytahování jako žaluzie
Sry, že zas otravuju, ale bude nějakej update?
Docela by mě zajímalo, jak dopadlo to ohýbání, a taky už to musíš mít pěkně nakvetlý..