Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zdravím když ti takhle kytky přeschnou není to zrovna idealní pro matku - stres nižší odolnost menší výnos atd. je to toho hodně o tom stačí si pročíst FAG
Původní příspěvek od cimrman zdravím když ti takhle kytky přeschnou není to zrovna idealní pro matku - stres nižší odolnost menší výnos atd. je to toho hodně o tom stačí si pročíst FAG
zdar no to vim taky že to není idealní pro matky taky že tyhle holky nechám dokvyst + řezy a dal sem klíčit nový seeds takže pojedu na novo FAG neznám novinka ? FAQ mám přečtenej asi celej ale moc toho tam taky není .
Zdravim ALL:
sem tu po měsíci a prinášim vám nějaký fota jak holky vypadaj zítra budu přepinat na květ myslim že tři měsíce na růstu je až moc
1.foto - celek
2.foto - řezy co jsem dával zakořenit chytlo se jich 11 ks z 15
3.foto - dva řezy co jsem dostal od člena G.
4.foto - nový semena co jsem dal klíčit 1.12. mazar,blueberry ,critical +
5.foto - tohle mi vylezlo ze semene blueberry jeden velký list a vedle to začína růst normálně
Čau,
no,,, mohl si dát rovnou naklíčit ty semena všechny, nechápu na co sis jako 6 nebo kolik nechal, mínus samci, takže moc samic ti na potencionální výběr matky nezbyde,,, ze 4 kytek.
A buď to tedy přepni na květ, a matku vyber z jejich klonů a nebo to nepřepínej, nech to růst, a nech vyjet klony,. Ale pokud cheš začít znova, tak vlastně nic neřeš - v tom případě tohle bylo úplně zbytečný, a pokud máš zase jen 6 a 6 semen, tak si myslim, že to bude to samý co teď + o 2 semena lépe,,.
Tak vás tady všechny zdravím .
Jsem tu s 47. dnem od vyklíčení semen a od 17. dne růstu řezů musel jsem je dát do nového boxu proto že jsem už přepínal na květ , tak jsem si postavil menší skřínku o rozměrech V,Š,H 105x80x40 bude tam nejspíš svítit 40W CFL tento box bude na řezy , pak dám dohromady starej box, jen nějaký úpravy udělám a bude to v cajku a tam dám tam tu 250MH na růst , pak mě to ještě svítí v DS 600W a tam už se něco začíná dít foto přidám až to bude na 14. dnu květu .
Mazar jede do paliček krásně, ale BB jede do výšky spíš má asi 110 cm a druhá má 80 cm
Čau.
Ph - 6.0-6.3
EC - 0.8-1.1
RH- 75%
°C -noc 17, den 25
Čau
Tak a jsem tu zas je tu 37.den květu a vypadá to asi takto
Mazar : dobrý model bych řekl kytka se mi líbí ze všech nejvíc krásně osypaný palice má, skoro jako stříbro vypadá, stavba palic je taky velmi pěkná košatí se pěkně uvidíme co z toho bude na konci
Blueberry : abych řekl pravdu tak nejsem moc štastný na jakým to je dnu tak to moc nevypadá uvidíme třeba se to časem zlepší vypadá to tak že tam bude asi o něco dýl než mazar
No name : mám tam dva řezy co jsem dostal od člena G. , ale taky se mi moc nelíbí je to skoro jako BB asi bude potřeba je tam nechat o něco dýl aby se pěkně nafoukly tak tedka máme tak půlku za sebou
Můžete to posoudit sami ... kdyby někdo měl nějaký připomínky nebo dotazy klidně se ptejte rád odpovím