Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od johnyPrD PH: 5.8-
hele v hline jedobry 6,5
EC: nemerim, protoze nemam metr, ale uz obednavam. Stejne je substrat predhnojenej na 14dni dopredu do hliny to nema smysl-
zkousel jsem hnojit podle ec a na podruhy jak rika navod krome toho ze jim ze zacatku nedas plnou davku ale delej jak myslis ale ten litr bys mel investovat do vysousecky(5000) kdyz tam mas tolik bez zvlhcovacky nebo ji tam mas? at se daři
Jak se to vezme. Ja jsem presvedcenej o tom ze v plagron mixu budou nejaky hnojiva, tak jsem to nechtel prvnich 14dni riskovat. Ale opet netvrdim ze to delam spravne. Takze to tam asi necham jeste chvilku rust. Uvidim. A bez zvlhcovacky bych do toho ani nesel. Mam sice obycejnou z elektroworldu (max 300ml/h) ale staci to na udrzeni 80% i s dobrou ventilaci. Stale zjistuju ze cim vic toho vim, tim vice vim ze vlastne jeste vubec nic nevim :-)
Původní příspěvek od xinetix Tak jestli se mi to jeste vytahne tak to radsi asi za tyden uz prepnu. No a jinak u Philipsky je od vyrobce uvedeno ze je vhodna na rust i na kvet. GIB je prej jenom na kvet. Byla to ale uprimne shoda nahod, tzn. ze jsem neplanoval ze budu mit 2 vybojky, ale pak jsem pochopil ze je to lepsi mit do zasoby nahradni. Neni to z moji vypukane palice. Jsem hrozne nedockavej clovek. Skoda ze to tak dlouho trva. Uvital bych vyslechteni odrudy, kterou bych mohl od seminka za 2 mesice zklizet..
\to je dobry tos me pobavil a proc teda nesvitis jenom tou philipskou? a pod gib to roste stejne.
A jeste by me zajimalo kde ma philips uvedeny u SON-T ze je i na rust? Podle me zadna SON-T neni obohacena o modry spektrum. pochybuju ze philips vubec neco nekde psal o svich vybojkach son-t v souvislosti s pestovanim rostlin.
Život je kurva....s tou si ale člověk nejvíc užije
Původní příspěvek od Fredy \to je dobry tos me pobavil a proc teda nesvitis jenom tou philipskou? a pod gib to roste stejne.
A jeste by me zajimalo kde ma philips uvedeny u SON-T ze je i na rust? Podle me zadna SON-T neni obohacena o modry spektrum. pochybuju ze philips vubec neco nekde psal o svich vybojkach son-t v souvislosti s pestovanim rostlin.
Nevim jestli tu muzu davat odkazy, takze aspon takhle: na greenhome pisou: "Vhodná pro růstovou i květovou fázi"
Aha na greenhome to ale nejsou kecy vyrobce ale greehomu......ja osobne teda verim strankam philips.cz : jejich spektralnim grafum, jejich udajum a jejich textum. Snad bych rekl ze jim nechybi jedina informace kterou bys mohl chtit vedet k jakekoliv vybojce philips.
Život je kurva....s tou si ale člověk nejvíc užije
Původní příspěvek od Fredy Aha na greenhome to ale nejsou kecy vyrobce ale greehomu......ja osobne teda verim strankam philips.cz : jejich spektralnim grafum, jejich udajum a jejich textum. Snad bych rekl ze jim nechybi jedina informace kterou bys mohl chtit vedet k jakekoliv vybojce philips.
Diky za info. Clovek se porad uci. No aspon mam jednu do zalohy. :-) Stejne druhy kolo uz nepojedu, tak aspon vim jaci sou na grow - shopech (obecne) lháři :-)
Tak decka je to fpiči.!! Jakto že mi uplně zežloutly? Nechapu to. Jestli bude čas tak sem hodim foto, ale vypada to že sem v prdeli z urodou. Zloutnou i listy u palic a palice jsou malinky a kytky vytahany (170cm). No, nejsem botanik :-(