Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Nejsem doma, fotku hodim zitra, já to mám uchycený vázacím drátem ale uprostřed, normal na trubicích a že to je punk mě netankuje:-D a pohoda. Měl to tak už taky někdo.
Tak když sem dnes přišel domů, malinko sem se vyděsil...plánoval sem přesazení na dnešek, tak sem nezalil a chyba, chuděry jsou povadlé a total vysušený kua, v těch malinaktejch sadbovacích kelímečcích a ještě v kostce to je hnedle suchý mno...nu nic přesadil sem to do growmixu a zalil ke každý 300ml ph 6,0...uvidíme jestli jim to udělá dobře, jinak vlhkost pořád na pikaču...a nějaká fotka k tomu...
aaaaa kua , tak me odesla zvlhcovacka sps 709, dava hodne malo mlhy a to sem ji mel na reklamccea cistil sem ji...dnes zalito h20+enzymy ph 6,5 kazda 300ml + postrik phytamin+crop
vlhkost tim padem 30% uz je obejednana sps 808 snad brzo dojde
teplotas e zvlhcovackou byla 28-29, taky hrala potvora jak svina, tedkon po cca 2h svetla teplota 26C uvidime jak se to jeste zvedne az se to trochu vytopi...
Naposledy upravil gravedigger 10-10-2010 v 18:44 PM