Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak zatim 11x absolvovali 12tihodinnove osviceni...vypadaji, ze jim nic nechybi...jen jsem myslel ze se vic potahnou...snad jeste nejakou vysku naberou...paličky zatim nikde... pocita se doba kvetu od prepnuti, nebo vykouknuti blizen? diiky, mejte se a smejte se
tak dnes jsou myslím 17. den od přepnutí na 12/12...
Zálivku tvoří bloom complex a dvakrát do týdne power zyme. První týden dostávaly ještě root complex. Paličky už se zacínají rýsovat...jen tak dál :-)
Nakonec jsi to přece jen asi mel přepnout trocha pozdej,ale to človek nikdy na grow s genama co jede poprvé nemuže vedet.Kytky pekny a i tak tam toho bude dost
Zdar!
Pěkný chroští
o kolik se nakonec vytáhly Chronici? Já je mám teď zrovna v růstu, i když tuhle genetiku kamarád jel a vytáhla se minimálně, stejně jsem zvědavej
9,3 proto, že jsou ještě 3 v kelímkách ale klidně to oprav...stejně z nich asi nic nebude
Vytáhli se o nějakých 15 čísel... nejvyšší má teď 40-45cm...přepnuto zhruba ve 30-35cm...možná je to tím, že jsem jim hned po přepnutí vysadil grow hnojivo (TNT complex) chyba? možná jo, ale těma se člověk učí...příště to vyjde líp...
Původní příspěvek od pajkapajka 9,3 proto, že jsou ještě 3 v kelímkách ale klidně to oprav...stejně z nich asi nic nebude
Vytáhli se o nějakých 15 čísel... nejvyšší má teď 40-45cm...přepnuto zhruba ve 30-35cm...možná je to tím, že jsem jim hned po přepnutí vysadil grow hnojivo (TNT complex) chyba? možná jo, ale těma se člověk učí...příště to vyjde líp...
Ale i tak dobrý, právě že kamarad je taky přepnul dřiv s tím že se vytáhnou, nakonec je měl jak ty a dohromady 430g pod čtyřkilem.
čau máš do dobrýý.. já máám ve skřííni taky 8 chronicu a oproti ostatníím kytkám sou poloviční :-((( měl jsem to 14dní na rustu a ty chronicy bych tam příště nechal tak 20dníí.. no přííště noo :-) taky jedu poprví.. budu sledovat čuz
Původní příspěvek od pajkapajka 9,3 proto, že jsou ještě 3 v kelímkách ale klidně to oprav...stejně z nich asi nic nebude
Ty v kelimkách rovnou vyhod nemá žádnej smysl je tam nechávat.
A majlej nájezd po přepnutí nemá nic společnyho s vysazením grow složky.A nevidím jedinej důvod proč to delat,kytky dusík potřebují skoro až do konce,ikdyž už ne tolik jako na vegetu.
Původní příspěvek od pajkapajka takže bych jim měl dávát tnt complex dále v růstu, třeba v poloviční dávce? právě v plánu n a hnojení to tak psali... :-(
S tím hnojivem zkušenost nemám,ale miminální koncentrace grow složky se dává skoro všude i v kvetu.
Je to logicky,bo kytka roste po přepnutí nejvíc tím pádem dusík je potřeba.
číslo 23 řeší vše...proto přidávám fotky z 23. dne květu :-) už se mi začínají líbit...a docela to i vypadá že jim nic moc nechybí...teplota ve dne 24-26°C...v noci kolem 17°C. Vlhkost přes den 30-40% v noci nevim