Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Čaute!!! Tak po dlhej dobe hodím dáke to info. Úspešne som skosil úrodu ja a nikto iný. Palice sú už usušené, už ich mám naložené v sklách tak ich akurát ešte každý deň otváram na prevetranie Vyšlo to spolu cca 150g (90g noname, 60g lowkilleri), no neni to presné lebo som to vážil kuchynskou váhou, keďže inú som nezohnal.
Foto sušiny a smokereport bude v najbližších týždňoch.
Majte sa!!!
Počas rastu sa javila ako tohoročný top, no opak je pravdou. Chuťovo príjemná citrónová aróma, no neskuruje vôbec. Po sfajčení aj vačšieho množstva nastúpi akurát biedny mierny stav na pár minút a to je všetko . Neviem prečo, ešte, že ostal LowKiller (report nabudúce). Dúfam, že aspoň pri koláčikoch to bude lepšie
Tak ešte, že som si nechal pár seeds LowKillera na ďalšiu sezónu! Táto rastlina sa pestovala skvele, nenáročne. Počas pestovania nejako neprenikala vôňou, alebo sfarbením, ale v suchom stave sakra prekvapila.
Parádna skunková chuť, vôbec neškriabe a stavmi prekvapí aj tích "skúsenejších"
"Toto je out?!?!" je reakcia od väčšiny ľudí čo mali koštofku
pestovanie: 8/10
vízor: 7/10
kvalita: 9/10 (v porovnaní s ostatným outom co som hulil)
Tak ešte, že som si nechal pár seeds LowKillera na ďalšiu sezónu! Táto rastlina sa pestovala skvele, nenáročne. Počas pestovania nejako neprenikala vôňou, alebo sfarbením, ale v suchom stave sakra prekvapila.
Parádna skunková chuť, vôbec neškriabe a stavmi prekvapí aj tích "skúsenejších"
"Toto je out?!?!" je reakcia od väčšiny ľudí čo mali koštofku
pestovanie: 8/10
vízor: 7/10
kvalita: 9/10 (v porovnaní s ostatným outom co som hulil)
Čus!
Hele když jsem si zvětšil tu pálku Lowkillera, tak se mi zdá skoro celá shnilá... Jestli z toho padá takovej šedej prášek, tak to určitě nehul!
Edit: Ted sem si to zvětšil na max a celý je to prolezlý, moc nechápu jak sis tohodle nemohl všimnout a vůbec si z toho dát brko...
Každopádně jestli si alespoň trošku ceníš svýho zdraví, tak to vyhod!
Jo a na tý fialce ten jeden bobíček vypadá taky shnile...
Já se kaju, já si nezasloužim
ušlechtilou konverzaci, zeleninu, mlíko
dál bejt spisovnej a vzornej
to by za mnou brzo sklaplo víko.
Čus, tak to sú posledné dve palice LowKillera, boli na sebe dlho nalepené (zčoho usudzujem, že to tam mohlo nejako pohníť) no vďaka mojej dementóze v poslednej dobe som si toho nejako nevšimol pri fotení. Máte pravdu pánové nie sú v poriadku, ale ubezpečujem vás, že doposiaľ všetké skonzumované géčka boli tip top A tá fialka bola od začiatku na prd
Ale ďakujem za upozornenie!
Snáď nájdem nejaké fotky suchého lowkillera v poriadku.
Nazdar hermelín, toho roku som pestoval rovnakú genetiku ako ty...teda z rovnakých semien. Tiež som všetko ako "správny" grower pomiešal , na rozdiel od teba som ale nemal také šťastie čo sa samcov týka...tvorili asi 75% osadenstva. Keďže som rastliny ako pravý partizán zanedbával tak som mal aj oveľa nižší výnos. Čo ma ale pri tvojom reporte prekvapilo je to že fialku máš "neskurujúcu"...u mňa je to totiž hlavný ťahuň . A na tých fotkách mám pocit že pozerám na svoje rastliny, hlavne tá fialka je identická. Tak teraz neviem či mám také nízke nároky alebo sa len vybláznila genetika
Tak veľa šťastia do budúcnosti a zahoď tie penicilínové paličky kým nepríde kríza a teba to nenapadne zhuliť