Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie pod Sluncem » OUT 2010 by Le_prox [JH, WW, CM, DP, OP]
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2
Autor
Téma 
Le_prox
Stálý Člen

Karma uživatele Le_prox - 81% PěstitelskáKarma uživatele Le_prox - 81% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

1 CM

2 CM

3 CM, JH, WW

4 CM

5 CM

“Only after the last tree has been cut down, Only after the last river has been poisoned, Only after the last fish has been caught, Only then will you find that money cannot be eaten.”

In the garden 2009

OUT 2010 by Le_prox

Naposledy upravil Le_prox 06-11-2010 v 20:30 PM

Old Post 05-11-2010 v 13:31 PM
Le_prox je offline   Profil uživatele Le_prox   Find more posts by Le_prox   Foto galerie člena Le_prox   Click here to Send Le_prox a Private Message   Add Le_prox to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Le_prox
Stálý Člen

Karma uživatele Le_prox - 81% PěstitelskáKarma uživatele Le_prox - 81% Pěstitelská

Příspěvek č. 18

“Only after the last tree has been cut down, Only after the last river has been poisoned, Only after the last fish has been caught, Only then will you find that money cannot be eaten.”

In the garden 2009

OUT 2010 by Le_prox

Old Post 05-11-2010 v 13:32 PM
Le_prox je offline   Profil uživatele Le_prox   Find more posts by Le_prox   Foto galerie člena Le_prox   Click here to Send Le_prox a Private Message   Add Le_prox to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
čertiskočert
Stálý Člen

Karma uživatele čertiskočert - 96% PěstitelskáKarma uživatele čertiskočert - 96% PěstitelskáKarma uživatele čertiskočert - 96% PěstitelskáKarma uživatele čertiskočert - 96% PěstitelskáKarma uživatele čertiskočert - 96% PěstitelskáKarma uživatele čertiskočert - 96% PěstitelskáKarma uživatele čertiskočert - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 19

.....nazdárek Le-prox....koukam že se daří celkem fajně,ale chtěl bych Tě
......"po-prox..it o obeznámení co je to za fialkovatý modýlek na té posl.fotce......?????
.....já mam na terase "nimlich" tu samou fialovou bestii z loňskejch semen,ale už tehdy to byl ňákej No-Name(++ale odkuřučující++)!!
...
.........každopádně to stavbou palic na ňákej skančík moc nevypadá....já to beru jako klasickou dobrou čutici.....!!!

....ať se daří .....a ať to hlavně v "HLAVĚ CHUTNÁ".....!!!

.....Ať to všem pěkně roste a dělá pořádnej bordel v hlavě.......!!!!

- - << Čertisko >> - -

Old Post 06-11-2010 v 09:19 AM
čertiskočert je offline   Profil uživatele čertiskočert   Find more posts by čertiskočert   Foto galerie člena čertiskočert   Click here to Send čertiskočert a Private Message   Add čertiskočert to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Lowrider
Stálý Člen

Karma uživatele Lowrider - 87% PěstitelskáKarma uživatele Lowrider - 87% PěstitelskáKarma uživatele Lowrider - 87% PěstitelskáKarma uživatele Lowrider - 87% PěstitelskáKarma uživatele Lowrider - 87% PěstitelskáKarma uživatele Lowrider - 87% Pěstitelská

Příspěvek č. 20

když takle palicky zmeni barvu do tak kriklavy fialovy tak je to vetsinou zacinajici hniloba nebo plisen,a kdyz za to zatahnes tak to vetsinou upadne. ale pokud je kytka takle barevna cela uz nejakou dobu tak to plisen neni

Outdoor 2008: First Bud Ve znamení obřích výnosů ze zákeřných indik.
Outdoor 2009: Land Of Sensi Ve znamení pozdní sadby a orosených sativ.
Outdoor 2010: Bush Doctor´s Garden aneb zelená masa

Old Post 13-11-2010 v 11:41 AM
Lowrider je offline   Profil uživatele Lowrider   Find more posts by Lowrider   Foto galerie člena Lowrider   Click here to Send Lowrider a Private Message   Add Lowrider to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Le_prox
Stálý Člen

Příspěvek č. 21

Lowrider: no je to spis přezrálost/hniloba minimalni.. libila se mi, tak jsem ji nechal pééct, dokud svitilo Slnce

čertisko: nazvy jsem doplnil, je to řízek Criticalu, silna indika krasne odkuruje jak pravis.. ale je nachylna na plisne - tim jak je tezka, jinak letos jsem s ni nadmiru spokojen, na zacatku jsem se bal aby z toho vubec neco bylo. )))))

In the garden 2009

OUT 2010 by Le_prox

Old Post 13-11-2010 v 12:37 PM
Aladin
Stálý Člen

Karma uživatele Aladin - 98% PěstitelskáKarma uživatele Aladin - 98% PěstitelskáKarma uživatele Aladin - 98% PěstitelskáKarma uživatele Aladin - 98% PěstitelskáKarma uživatele Aladin - 98% PěstitelskáKarma uživatele Aladin - 98% PěstitelskáKarma uživatele Aladin - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 22

Zdravím,toho criticala mam taky,zase tak fialový není.No mel jsem dva jeden už dva týdny visí a druhý jde dolů dneska.Ten co už je suchej je úplně vynikající chuťově tak i účinkově. Jinak ať chutná!

Old Post 13-11-2010 v 13:49 PM
Aladin je offline   Profil uživatele Aladin   Find more posts by Aladin   Foto galerie člena Aladin   Click here to Send Aladin a Private Message   Add Aladin to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 01:06 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás