Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
292g z 250W ? V těhlech malejch rozměrech ? V tomhle počtu kytek ? Kontroloval sis jestly je váha správně nakalibrovaná ? Podle mě to je blbost... Ale jestly nekecáš, tak hodně gratz, respekt...
Nazdarek ja nepotřebuju někoho přesvědčovat mě je jedno zda tomu veříte nebo ne.Zaleží na každem jen nevim proč bych si tady měl vymelšlet co bych z toho asi tak měl.Vaha no snad važila dobře těžko říct.
Původní příspěvek od Jíří Konec
Tak vše zvaženo a bylo toho?
292Ge což je na wat 1,16 Maximalní spokojenost
Bylo to:
NL 45. Nej palda 12G
NL 33.
NL 1_23.
BBS 41.
JHX2 cca 150.
Foto sušin dodam snad
Je to vůbec možný vytáhnout v těchto podmínkách z dvou rostlin JH 150g?!?
Při počítání poměru g/W počítej s celkvou spotřebu která výbojka sežere (300W). Jinak to nebude srovnatelné s ostatními zdroji světla.
Nevim asi to možné je.
Rozhodně se nebudu dohadovat zda to bylo 292Gé nebo né.Tak mě to višlo tak jsem to sem napsal.Mě osobně je celkem jedno jestly to je přesně zavžene.Jen vím že toho bylo hodně a zatim nejlepší muj grow.