Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie pod Sluncem » foliáček
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 4 »
Autor
Téma 
kolop
Stálý Člen

Karma uživatele kolop - 84% PěstitelskáKarma uživatele kolop - 84% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

spatna kwalita fota pridawam jeste

Old Post 06-08-2010 v 12:28 PM
kolop je offline   Profil uživatele kolop   Find more posts by kolop   Foto galerie člena kolop   Click here to Send kolop a Private Message   Add kolop to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kolop
Stálý Člen

Příspěvek č. 18

tak sem se rozhodl, ze musim udelat radikalni zakrok - setrihnuti.Dlouho jsem premyslel,jestli mam, nebo ne? Jenze bohuzel se nic jineho udelat nedalo - proste sem musel.Bylo mi jich strasne lito:-( Casu je jeste dost. wrsky uz nebudou to co by mohli byt, ale snad se to nejak dozene jinak.

Old Post 06-08-2010 v 12:34 PM
kolop je offline   Profil uživatele kolop   Find more posts by kolop   Foto galerie člena kolop   Click here to Send kolop a Private Message   Add kolop to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kolop
Stálý Člen

Příspěvek č. 19

wypada to ted mnohem lepe.Myslim si ze kytky jsou nejak extremne huste-snad dohoustnou,mozna bude lepsi kdyz ne,at to neplesnivy. Dostali Alga-Bloom - newim jestli na to hnojiwo neni moc brzi,nemam moc welke zkusenosti s temito hnojiwi.driwe jsem pestowal wenku(ne foliak) a wesmes jsem poziwal jen prirodni weci,jako kuricne a ruzne jine bobky, taky kopyta atd....Tak snad to nebylo zbytecne.

Old Post 06-08-2010 v 12:41 PM
undergroundman
Stálý Člen

Karma uživatele undergroundman - 98% PěstitelskáKarma uživatele undergroundman - 98% PěstitelskáKarma uživatele undergroundman - 98% PěstitelskáKarma uživatele undergroundman - 98% PěstitelskáKarma uživatele undergroundman - 98% PěstitelskáKarma uživatele undergroundman - 98% PěstitelskáKarma uživatele undergroundman - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 20

čau vypadá to pěkně,kytky dohoustnou bud v klidu,já to seřezával před pár dny a dneska nepoznám rozdíl.ale pozor na ty plísně,já už jsem našel!!!!jestli už tam máš samiččí květy,tak to hnoj bloomem já to tak aspon dělám a pěkně mi to nakvéta,je půlka léta a světelné spektrum slunce se mění a začíná to jít do květu pomalu,ale jistě.jo a kuřince a kopyta jsou best,kámoš s tím hnojil a fakt měl krasné květiny,myslím kravskýmy kopyty,že to bylo a fakt dobrý,tak at ot roste

Old Post 06-08-2010 v 13:05 PM
undergroundman je offline   Profil uživatele undergroundman   Find more posts by undergroundman   Foto galerie člena undergroundman   Click here to Send undergroundman a Private Message   Add undergroundman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
čertiskočert
Stálý Člen

Karma uživatele čertiskočert - 96% PěstitelskáKarma uživatele čertiskočert - 96% PěstitelskáKarma uživatele čertiskočert - 96% PěstitelskáKarma uživatele čertiskočert - 96% PěstitelskáKarma uživatele čertiskočert - 96% PěstitelskáKarma uživatele čertiskočert - 96% PěstitelskáKarma uživatele čertiskočert - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 21

Žes to seřezal taks udělal jen a jen dobře,ty kytky budou ještě kvamnta času na rekonvalescenci.
A hlavně v době květu se ti nebudou všechny vršky opírat o strop a tím budou mít dost prostoru na svojí seberealizaci(paličkovatění)...!

Buď v poho........jinak krásný kousky..........k+....!!!!!!!

.....Ať to všem pěkně roste a dělá pořádnej bordel v hlavě.......!!!!

- - << Čertisko >> - -

Old Post 06-08-2010 v 13:40 PM
čertiskočert je offline   Profil uživatele čertiskočert   Find more posts by čertiskočert   Foto galerie člena čertiskočert   Click here to Send čertiskočert a Private Message   Add čertiskočert to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kolop
Stálý Člen

Příspěvek č. 22

udergroudnman : ja tam prawe jeste zadne kwety nemam.Prijde mi to trosku diwne.Jak rikas spektrum se meni a porad nic-ale jako pokazit sem to tim hnojiwem nemoh,jen jestli to nebylo zbytecne.wyrobce udawa,ze to hodi pak vice kvetu,tak sem to tam proste dal. Ty kopyta sem mel konsky-jsou lepsi,ale wesmes kopyto,jako kopyto?ma to obsah neceho-ted si nemuzu uwedomit ceho.Kurince jsou dobre jen na rust-kotel to po nich nabehne,ale letos jsem to nedawal, protoze sem to nechtel moc nahnat.Podle me by se tam w kwetu uz nemeli davat-zda se mi ze to tam jde pak moc citit w chuti.

Old Post 06-08-2010 v 13:40 PM
kolop
Stálý Člen

Příspěvek č. 23

čertiskočert : ja si taky myslim, ze sem udelal dobre-kazdopadne si mysli, ze se ani nic jineho delat nedalo-ale bylo mi toho strasne lito:-( - byly z toho dve igelitky.
Snad uz to zas tak moc rust nebude - nerad bych to kacel jeste jednou.

Old Post 06-08-2010 v 13:44 PM
Kambu

Karma uživatele Kambu - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kambu - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kambu - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kambu - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kambu - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kambu - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kambu - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kambu - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kambu - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kambu - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kambu - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kambu - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kambu - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kambu - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kambu - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kambu - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 24

Kolop : máš to fakt pěkný jinak počítej že ti to ještě povyleze at se daří..

Old Post 06-08-2010 v 13:44 PM
Kambu je offline   Profil uživatele Kambu   Find more posts by Kambu   Foto galerie člena Kambu   Click here to Send Kambu a Private Message   Add Kambu to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kolop
Stálý Člen

Příspěvek č. 25

jo a SSHáčko se mi zdalo ze ma vrsky moc u sebe tak jsem je pomoci bawlnky roztahl, aby se taky dostalo wice swetla do stredu-je to muj faworit. Mam jen foto neroztahleho, ale je widet jak je to moc u sebe

Old Post 06-08-2010 v 13:46 PM
čertiskočert
Stálý Člen

Karma uživatele čertiskočert - 96% PěstitelskáKarma uživatele čertiskočert - 96% PěstitelskáKarma uživatele čertiskočert - 96% PěstitelskáKarma uživatele čertiskočert - 96% PěstitelskáKarma uživatele čertiskočert - 96% PěstitelskáKarma uživatele čertiskočert - 96% PěstitelskáKarma uživatele čertiskočert - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 26

Slepičí pokud hodně hnojíš v květu tak jsou trošku cítit ale to zas tak nevadí.
Kuřince nepoužívam od té doby co mám dobře uleželou koňskou zálivku a ta je fakt "great".
Kytky po tom jedou jak do vejšky tak hlavně do košatosti a dobře nabejvaj na váze.
Na koninu nedám dopustit............!!!

.....Ať to všem pěkně roste a dělá pořádnej bordel v hlavě.......!!!!

- - << Čertisko >> - -

Old Post 06-08-2010 v 13:47 PM
čertiskočert je offline   Profil uživatele čertiskočert   Find more posts by čertiskočert   Foto galerie člena čertiskočert   Click here to Send čertiskočert a Private Message   Add čertiskočert to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kolop
Stálý Člen

Příspěvek č. 27

tady jsou jeste fota nejakych dalsich jedincu
toto je BlackJack

Old Post 06-08-2010 v 13:48 PM
kolop
Stálý Člen

Příspěvek č. 28

čertiskočert : ja mel i mychaninu konskych kopyt s hownama od znameho konaka a taky sem byl mega spokojenej

kambu : kolik tak typujes ze to jeste wyleze??

Old Post 06-08-2010 v 13:52 PM
kolop
Stálý Člen

Příspěvek č. 29

toto je S.A.G.E. zda se mi hodne ridky - jsou to dwa

Old Post 06-08-2010 v 13:54 PM
kolop
Stálý Člen

Příspěvek č. 30

1-Nosorožec
2-Ákáčko - to je kámošovo má tam 6 kytek(spíše 5 - jedna je takowa mrdka-ožrali mu to kotel slimáci, kdyz byla cerstwe presazena,ale nakonec se trsku chytla,je to takowy pahylek)
3-detail jak to bylo uz u strechy

Old Post 06-08-2010 v 14:00 PM
Kambu

Karma uživatele Kambu - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kambu - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kambu - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kambu - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kambu - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kambu - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kambu - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kambu - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kambu - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kambu - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kambu - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kambu - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kambu - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kambu - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kambu - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kambu - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 31

Kolop : tak ve foliaku ti to pojede mnohem víc,a až ti to nahodí květ tak počítej že by ti to mělo taky trošku popojet..kolik přesně to nevím,ale počítej stím,jinak ten BlackJack to máš ze sweet seeds?? jen co sem si četl,tak když to má dost světlka tak ti to može vyroůst i do 3 m

Old Post 06-08-2010 v 14:03 PM
Kambu je offline   Profil uživatele Kambu   Find more posts by Kambu   Foto galerie člena Kambu   Click here to Send Kambu a Private Message   Add Kambu to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kolop
Stálý Člen

Příspěvek č. 32

kambu : wsechny moje rostliny jsou rezy od jedno znameho.Myslis jako ze ten BJ muzu tak moc wyrust??myslis ze sem to mel jeste radikalne zarezat??nebo ze to budu muset jeste opakowat(orez)?

Old Post 06-08-2010 v 14:07 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 02:54 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 4 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás