Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Takže další aktualizace. Ze 3 z 5 Safari mix se vyklubali samci, takže už to mají za sebou a zbylé 2 teprve začly kvést. Jsem zvědavý jestli vůbec stihnou dozrát do začátku listopadu. Jinak zbytek bobtná a bobtná a z toho jedné Passion se to pomalu krátí. Hnojku dostaly poslední před týdnem a víc už to do nich prát nebudu.
Tak přidávám zase nějaká makra pro radost oka. Trochu jsem si i uštípl na víkendového košta. Kytičky bobtnají, jen trochu zlobí plíseň u Hollands hope.
Tak na tuto genetiku jsem taky nějak štěstí neměl, už samotná semena se mi zdála dost podivná, ani se mi nechtělo věřit, že se jedná o Dutch Passion, všechna byla taková nazelenalá, už od pohledu jsem knim měl nedůvěru, z 5 semínek vyklíčily 3, ze tří vyrostla 1 kytka hned, dalším 2ma jsem musel skalpelem rozříznout první dva lístky, protože se nedokázaly odlepit, následně hned odpadly a zhnily, a na stonku se objevily malinkaté lístěčky, kytky jsem dal v pernicích na místa, kde svítilo celý den a nakonec se rozjely. Zatímco ostatní už měly třetí patro, ty ještě bojovaly o přežití. No ze 3 kytek byla nakonec ta nejslabší samice. Trochu mě tato genetika zklamala, ale tak snad ta jedna co se povedla vynahradí, ty čtyři, které to štěstí neměly, palice vypadají slušně, takže už se těším.
Sklizeny všechny Passion. 3 rostliny, všechny fialové phena. Jedna taková hodně slabá , po usušení, kde nic tu nic. Druhá velké palice, ale řidčí a jedna velikostně menší, ale palice prorostenější a celkově tvrdčí. Kouř z malé ochutnávky, takový kořeněný na konci se sladkým tonem. Ale zkuřuje slušně, ale asi jsem je měl seknout dříve, spíše to umrtvuje.
Dnes jsem se šel mrknou do skleníku a všechny kytky ukradený, takže tento rok jsem aspoň sklidil ty Passion. A jinak už na to seru a budu kupovat. Byli rychlejší, ale ono se jim to jednou vrátí. Jen mě mrzí, že to ty čorky nepochopí o čem to hulení je
Zdar, chlapáku Ty máš teda smůlu, sakra už vloni jsem Tě litoval s tou Tvou Mandalkou a letos zas to je pech jinak hlavu vzhůru, aspoň že máš letos 3 kytky hodně štěstí pro příště
Ještě jedno info, asi se zblázním, na sušící se palice zaútočilo nějaké zvíře. Palice roztrhané na kousky a byly trochu prclé, takže všechny semena vyžrané...možná myši