Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak sem asi našel lehčí řešení problému s nezdravou barvou - vykopal sem díru ve velikosti květináče a hloubky tak 40 cm, to sem vysypal substrátem (dole pod tim je jíl,tak sem zvědavej jak se v tom kytce bude dařit :-/ ) a květináč sem normálně položil na to ... Tak snad doufam, že se holčička moje dá nějak do kupy
1. foto je díra (nebo spíš dirka )
2. foto je z kvalitnějšího foťáku abyste viděli tu dost nezdravou barvu, i když se mi to sem moc nechce dávat.
3. foto je asi nejlepší z chroniců je to dost hustej keř, tak sem fotil z boku aby to bylo vidět
Potom sem napíšu jak se jí v nový dirce daří.
Mam tu malej up, zase sem fotil jenom palice protože kytky už sou jinak stejně velký ani se jim nedivim že v tomdle hnusu nechtěj růst
1. durban
2. a 3. jeden z chroniců
zdravim vás, lidi.. Dlouho sem tu neupoval, mam pro vás bohužel jenom jednu kytku, a v tendle moment to už dozrává a to tak že v pořádné míře nakvetly tomu paldy najednou jako sviňa .... no dam sem jednu fotku a potom asi až ze sklizně btw, jediná fotka která se povedla .... Díky, ozvu se na počátku smrti kytiček.
no poslední dobou to naopak přehnojuju, ono je to strašně moc místem (protože když kytka má hodně málo místa, tak je logický, že budou i chybět nějaký živiny) hnojil sem litr na každou kytku jednou za 5 dn í ( ťuk ťuky, aby to nebylo moc přehnaný) Plagron bloom, palice se dělaj pořádný, ale ty listy žloutnou a odpadávaj ... tadycta kytka je na tom nejlíp, protože je květináč hodně provrtanej a vyhralbal sem tam pro ní díru, takže roste dál, ale ty co dál nerostou, odpadávaj listy ... a hnojim to naprosto stejně, všechno je to jenom místem, ale palice zůstanou dycky pěkný ..
Čau, tak tu sem s poslednim upem, včera sem sklidil a Durban mě teda šeredně zklamal - byl ze všech nejvíc plesnivej Jinak s chronici sem tam taky, ale bylo to docela v pohodě, přidam eště fotky pár dní před sklizní a pak předvedu sušárnu
1. je Durban Poison (v době focení nebyl nahoře eště plesnivej, jinak ta největší palička nahoře šla celá do hajzlu )
2. je jeden z chroniků
3. to sou asi ty dva nejlepší chronici, škoda za tak nekvalitní foto.
A tady přidávam sušárnu, na první fotce je vidět celek, těch řad je tam tušim 5, a abych zvopáknul tak to je 5 chroniků řízků a 1 durban poison (ten tam ani neni vidět, nějak tu fialovou barvu úplně ztratil)
A eště přidávam, že to sušim v pokoji, kde je teplota v noci minimálně 17,5 stupně a přes den nějak okolo 22, vlhkost 60 - 70 % a jinak co mě dost štve, můžu akorát otevřít ventilku, takže jestli se zadaří tak si od kámoše pučim větrák. No a nakonec díky moc všem co mi sem dali K + a samozřejmě děkuju kytkám a Jahovi za bohatou sklizeň )