Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie pod Sluncem » 1.out-zahrada+kukuřice
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2
Autor
Téma 
viceroy
Stálý Člen

Karma uživatele viceroy - 58% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

to máš recht kua ze sem to nehlidal sem to podcenil...kazdopadne dik za radu

Old Post 22-07-2010 v 21:41 PM
viceroy je offline   Profil uživatele viceroy   Find more posts by viceroy   Foto galerie člena viceroy   Click here to Send viceroy a Private Message   Add viceroy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
viceroy
Stálý Člen

Příspěvek č. 18

fotos ze zahrady:
1. a 2. kytka jsou 38. den v květu...dnes jsem je hnojil, davam každé 1ml plagron alga bloom na 250 ml vody, nevim jestli je to dost nebo málo je to takovej muj odhad...
a ty dve mini kytky kvetou krasne.....co dodat

Old Post 22-07-2010 v 21:53 PM
viceroy je offline   Profil uživatele viceroy   Find more posts by viceroy   Foto galerie člena viceroy   Click here to Send viceroy a Private Message   Add viceroy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
viceroy
Stálý Člen

Příspěvek č. 19

dnes ráno při kontrole kyti jsem zjistil ze se mi po jedne kyti prohanej svilušky. to me fakt docela nas....koukal jsem na netu na nejaky postřiky, ale to jsou všechno chemky jak svňa...tak newim co s tim

Old Post 25-07-2010 v 07:36 AM
plast1ck
Stálý Člen

Karma uživatele plast1ck - 90% PěstitelskáKarma uživatele plast1ck - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 20

jo to je blby,,, na ty postriky pozor, vetsina obsahuje repkovej olej a kdyz uz je mas takhle krasne nakvetly, mohl by tam ten olej zustat a to pak neni moc dobry pokoureni, zkus to treba aplikovat jen na listy,,

Old Post 25-07-2010 v 08:53 AM
plast1ck je offline   Profil uživatele plast1ck   Find more posts by plast1ck   Foto galerie člena plast1ck   Click here to Send plast1ck a Private Message   Add plast1ck to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
panewfs
zahradník

Karma uživatele panewfs - 55% Pěstitelská

Příspěvek č. 21

Zkusil bych něco z biologických postřiků bez ochranné lhůty. Jsou to dražší prostředky, ale dá se sklízet i v den postřiku. Třeba Neudosan- účinná látka:draselná sůl přírodních mastnyých kyselin

Old Post 25-07-2010 v 09:17 AM
panewfs je offline   Profil uživatele panewfs   Find more posts by panewfs   Foto galerie člena panewfs   Click here to Send panewfs a Private Message   Add panewfs to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
viceroy
Stálý Člen

Příspěvek č. 22

včera jsem objížděl políčka v kukuřici....ale asi jsem tam měl přijet o něco dřív když byla kukuřice ještě menší a udělat kytkám trochu víc světla protože polovina z nich se vytáhla do vajšky jak prase...no posuďte sami

Old Post 31-07-2010 v 23:30 PM
viceroy
Stálý Člen

Příspěvek č. 23

4.8. SKLIZENO
ted se to suší na půdě, tohle sou posledni fotky pred sklizni a ta jedna prej byla fialka mi řikal známej

[a href="https://grower.cz/forum/showthread.php?postid=904327"]1.out-zahrada+kukuřice[/a]

Old Post 18-08-2010 v 19:33 PM
viceroy
Stálý Člen

Příspěvek č. 24

foto...

Old Post 21-08-2010 v 22:01 PM
viceroy
Stálý Člen

Příspěvek č. 25

včera jsem se byl podívat na kytky v kukuřici. no a žádná sláva....z deseti políček mi zbyly 3 po 3 kytkách a z toho je půlka polámaná a podepřená klackama (foto dodám později) zbytek je v haj...a všechno udělaly srnky ty svině. známej mi poradil že tam mám dat nějakýho strašáka nebo nalepit kousky alobalu na provázek a rozvěsit to kolem....ale teď už je na to docela pozdě

Old Post 21-08-2010 v 22:19 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 15:22 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás