Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
fotos ze zahrady:
1. a 2. kytka jsou 38. den v květu...dnes jsem je hnojil, davam každé 1ml plagron alga bloom na 250 ml vody, nevim jestli je to dost nebo málo je to takovej muj odhad...
a ty dve mini kytky kvetou krasne.....co dodat
dnes ráno při kontrole kyti jsem zjistil ze se mi po jedne kyti prohanej svilušky. to me fakt docela nas....koukal jsem na netu na nejaky postřiky, ale to jsou všechno chemky jak svňa...tak newim co s tim
jo to je blby,,, na ty postriky pozor, vetsina obsahuje repkovej olej a kdyz uz je mas takhle krasne nakvetly, mohl by tam ten olej zustat a to pak neni moc dobry pokoureni, zkus to treba aplikovat jen na listy,,
Zkusil bych něco z biologických postřiků bez ochranné lhůty. Jsou to dražší prostředky, ale dá se sklízet i v den postřiku. Třeba Neudosan- účinná látka:draselná sůl přírodních mastnyých kyselin
včera jsem objížděl políčka v kukuřici....ale asi jsem tam měl přijet o něco dřív když byla kukuřice ještě menší a udělat kytkám trochu víc světla protože polovina z nich se vytáhla do vajšky jak prase...no posuďte sami
včera jsem se byl podívat na kytky v kukuřici. no a žádná sláva....z deseti políček mi zbyly 3 po 3 kytkách a z toho je půlka polámaná a podepřená klackama (foto dodám později) zbytek je v haj...a všechno udělaly srnky ty svině. známej mi poradil že tam mám dat nějakýho strašáka nebo nalepit kousky alobalu na provázek a rozvěsit to kolem....ale teď už je na to docela pozdě