Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Konvenční Zahrádky » Rajčata hydro OUT 2010
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 4 »
Autor
Téma 
marie
Virgin

Karma uživatele marie - 86% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

S hnojivama to nijak nepřeháním. Včera jsem přidal trochu PK a upravil pH. Předevčírem trochu enzymů. Spíš když mám zrovna náladu. Tím, že mám tak málo zásobní vody se ten roztok mění tak často, že by se to hlídalo jen velmi obtížně. Přikládám foto, že rostou.

Old Post 22-07-2010 v 08:29 AM
marie je offline   Profil uživatele marie   Find more posts by marie   Foto galerie člena marie   Click here to Send marie a Private Message   Add marie to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
marie
Virgin

Příspěvek č. 18

Zde pro srovnání hlína. Obrázek ať si udělá každý sám. Foceno ve stejnou dobu.
Doplním, že se jedná o stejnou odrůdu. Jeden balíček semínek. Naklíčení v RW. Vyklíčilo 48 ze 49. Když měly rostliny asi 40 cm, pár jsem jich utnul a vsadil do hydrokošíčků do bubleru. Polehaly. Ve finále jsem vyselektil 3 kusy.

Old Post 22-07-2010 v 08:50 AM
marie je offline   Profil uživatele marie   Find more posts by marie   Foto galerie člena marie   Click here to Send marie a Private Message   Add marie to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
marie
Virgin

Příspěvek č. 19

Sice jsem psal, že to s hnojkama nijak nepřeháním, ale EC 5.0 mluví asi za vše. pH je 6.7. Asi bych měl měřit častějc.
Od teď jen čistou vodu. Hned jsem dolil 15 lt a jsme až po strop. To jim teď bude chvilku stačit.
Zřejmě neodebírají tolik živin, jak jsem myslel. Vysajou vodu a zdarec.
Takže nevadí jim teplejší roztok, chvilkově určitě snesou i vyšší EC. Kdo má ale chuť to jíst, že?
Zrovna včera jsem ale v sladké nevědomosti koštoval papričku a chutná absolutně normálně.
Dnes jsem je všelijak roztahal a vyvázal. Aby větraly a nezlomily se.
Výška je teď 1,7 m a pořád rostou a kvetou.

Old Post 24-07-2010 v 10:14 AM
marie
Virgin

Příspěvek č. 20

Sklízíme..

Jedna velmi důležitá zpráva: J S O U V Y N I K A J Í C Í ! !

K mýmu velkýmu překvapení jsou o mnoho chutnější, než rajčata ze záhonku. Slaďoučký. A to říkám zcela vážně.

Objektivně musím ale říct, že ta ze záhonku mi letos připadají nějak horší, než třeba loni. Asi špatná hlína..

Takže B´Cuzz chutná skvěle!!!

Old Post 08-08-2010 v 09:56 AM
marie
Virgin

Příspěvek č. 21

Taky jedna spíše technická záležitost.

Do systému jsem od rozjetí zatím nalil 271 litrů vody.
Sklizeno zatím 511 g.

Což mě přivádí na myšlenku, že bych mohl vyhlásit tipovačku...

Old Post 08-08-2010 v 10:09 AM
marie
Virgin

Příspěvek č. 22

T I P O V A Č K A

Nečekám kdovíjaký zájem...

...ale... kolik gramů zralých rajčat sklidím do 30. srpna?
počítáme do půlnoci 30. srpna

cena by mohla být sklenička papriček z téhož hydrosystému..

Old Post 08-08-2010 v 10:17 AM
outdoorista
Stálý Člen

Karma uživatele outdoorista - 82% PěstitelskáKarma uživatele outdoorista - 82% PěstitelskáKarma uživatele outdoorista - 82% PěstitelskáKarma uživatele outdoorista - 82% PěstitelskáKarma uživatele outdoorista - 82% PěstitelskáKarma uživatele outdoorista - 82% PěstitelskáKarma uživatele outdoorista - 82% PěstitelskáKarma uživatele outdoorista - 82% PěstitelskáKarma uživatele outdoorista - 82% PěstitelskáKarma uživatele outdoorista - 82% PěstitelskáKarma uživatele outdoorista - 82% PěstitelskáKarma uživatele outdoorista - 82% PěstitelskáKarma uživatele outdoorista - 82% PěstitelskáKarma uživatele outdoorista - 82% PěstitelskáKarma uživatele outdoorista - 82% Pěstitelská

Příspěvek č. 23

můj tip: 1648g
(sušený nebo čerstvý???)

Herb is the healing of a nation...

Outdoor 06-OB,Fialka,a jiné....
Outdoor 07-Papaya,JH,a jiné...
Outdoor 08-OB,JH,GWS,DP,AK,a jiné...
Outdoor 09-JH,OBxJH,CHxBB,DP,A,a jiné...
600W - Organically grown plants...
Nestabilní odrůdy
Bodies

Old Post 08-08-2010 v 11:10 AM
outdoorista je offline   Profil uživatele outdoorista   Find more posts by outdoorista   Foto galerie člena outdoorista   Click here to Send outdoorista a Private Message   Add outdoorista to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
PLANTER
Stálý Člen

Karma uživatele PLANTER - 55% PěstitelskáKarma uživatele PLANTER - 55% PěstitelskáKarma uživatele PLANTER - 55% PěstitelskáKarma uživatele PLANTER - 55% PěstitelskáKarma uživatele PLANTER - 55% Pěstitelská

Příspěvek č. 24

2,56 kg tomatoes

Můj Balkón 09 Moje Psychotropní Zahrádka 1st-in 72w cfl Můj balkón 2010 RAP,D´N´B,JUNGLE

Old Post 08-08-2010 v 11:14 AM
PLANTER je offline   Profil uživatele PLANTER   Find more posts by PLANTER   Foto galerie člena PLANTER   Click here to Send PLANTER a Private Message   Add PLANTER to your buddy list     Navštiv homepage uživatele PLANTER! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
vimnevim
Stálý Člen

Karma uživatele vimnevim - 72% PěstitelskáKarma uživatele vimnevim - 72% PěstitelskáKarma uživatele vimnevim - 72% PěstitelskáKarma uživatele vimnevim - 72% PěstitelskáKarma uživatele vimnevim - 72% PěstitelskáKarma uživatele vimnevim - 72% PěstitelskáKarma uživatele vimnevim - 72% PěstitelskáKarma uživatele vimnevim - 72% PěstitelskáKarma uživatele vimnevim - 72% PěstitelskáKarma uživatele vimnevim - 72% PěstitelskáKarma uživatele vimnevim - 72% PěstitelskáKarma uživatele vimnevim - 72% Pěstitelská

Příspěvek č. 25

no tak nebudu troškařit a jelikož vypadaji pěkně zvednu laťku na "neuvěřitelných" 8,68 Kg...

Old Post 08-08-2010 v 11:33 AM
vimnevim je offline   Profil uživatele vimnevim   Find more posts by vimnevim   Foto galerie člena vimnevim   Click here to Send vimnevim a Private Message   Add vimnevim to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
marie
Virgin

Příspěvek č. 26

Old Post 08-08-2010 v 14:56 PM
MDe_
Hulk Gardener

Karma uživatele MDe_ - 80% Pěstitelská

Příspěvek č. 27

1,30 - 2,30 Kg

Naposledy upravil MDe_ 08-08-2010 v 20:36 PM

Old Post 08-08-2010 v 16:27 PM
MDe_ je offline   Profil uživatele MDe_   Find more posts by MDe_   Foto galerie člena MDe_   Click here to Send MDe_ a Private Message   Add MDe_ to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kambu

Karma uživatele Kambu - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kambu - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kambu - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kambu - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kambu - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kambu - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kambu - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kambu - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kambu - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kambu - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kambu - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kambu - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kambu - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kambu - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kambu - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kambu - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 28

3,20 kg

Old Post 08-08-2010 v 20:31 PM
Kambu je offline   Profil uživatele Kambu   Find more posts by Kambu   Foto galerie člena Kambu   Click here to Send Kambu a Private Message   Add Kambu to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
outdoorista
Stálý Člen

Karma uživatele outdoorista - 82% PěstitelskáKarma uživatele outdoorista - 82% PěstitelskáKarma uživatele outdoorista - 82% PěstitelskáKarma uživatele outdoorista - 82% PěstitelskáKarma uživatele outdoorista - 82% PěstitelskáKarma uživatele outdoorista - 82% PěstitelskáKarma uživatele outdoorista - 82% PěstitelskáKarma uživatele outdoorista - 82% PěstitelskáKarma uživatele outdoorista - 82% PěstitelskáKarma uživatele outdoorista - 82% PěstitelskáKarma uživatele outdoorista - 82% PěstitelskáKarma uživatele outdoorista - 82% PěstitelskáKarma uživatele outdoorista - 82% PěstitelskáKarma uživatele outdoorista - 82% PěstitelskáKarma uživatele outdoorista - 82% Pěstitelská

Příspěvek č. 29

sem asi troškař co?sakra tak neberu to sice zpět,ale můj tip se vztahuje k jedné rajčatové rostlině

Herb is the healing of a nation...

Outdoor 06-OB,Fialka,a jiné....
Outdoor 07-Papaya,JH,a jiné...
Outdoor 08-OB,JH,GWS,DP,AK,a jiné...
Outdoor 09-JH,OBxJH,CHxBB,DP,A,a jiné...
600W - Organically grown plants...
Nestabilní odrůdy
Bodies

Old Post 09-08-2010 v 09:58 AM
outdoorista je offline   Profil uživatele outdoorista   Find more posts by outdoorista   Foto galerie člena outdoorista   Click here to Send outdoorista a Private Message   Add outdoorista to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
marie
Virgin

Příspěvek č. 30

To outdoorista: ok, beru v potaz. Ale, abych teď ještě začal vážit každou zvlášť... to asi ne. Pak to tedy zprůměrujem.

Vlastně outdoorista byl ten, kterej tuto myšlenku vznítil. Zde vzkaz, co mi poslal na PM: No určitě výnos uved',i chut a stav(pokud budeš jíst rajčata zelený,v nedozrálém stádiu by měli obsahovat mezkalin stejně jako Laphobora - kaktus bohů).....

Do těch nezralejch se mi ale moc nechce...

Chtěl jsem jenom něco nastínit. To, co vidíte na obrázku se u hydrorajčat asi neukáže. Možná je to tím, že jsem neponechal jen centrální stonek. Plody na rajčatech v hlíně nejen, že vytváří větší "hrozny", ale samotné plody jsou o poznání větší...

Zrovna na tomto rajčeti jsem počítal: rajče má v průměru 40-50 g, vynásobil jsem to a na této rostlině odhaduji 2,5 kg.

Old Post 09-08-2010 v 11:24 AM
PLANTER
Stálý Člen

Karma uživatele PLANTER - 55% PěstitelskáKarma uživatele PLANTER - 55% PěstitelskáKarma uživatele PLANTER - 55% PěstitelskáKarma uživatele PLANTER - 55% PěstitelskáKarma uživatele PLANTER - 55% Pěstitelská

Příspěvek č. 31

jo ti v hlíně sou o hodně větší a je jich tam víc

Můj Balkón 09 Moje Psychotropní Zahrádka 1st-in 72w cfl Můj balkón 2010 RAP,D´N´B,JUNGLE

Old Post 09-08-2010 v 11:28 AM
PLANTER je offline   Profil uživatele PLANTER   Find more posts by PLANTER   Foto galerie člena PLANTER   Click here to Send PLANTER a Private Message   Add PLANTER to your buddy list     Navštiv homepage uživatele PLANTER! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
marie
Virgin

Příspěvek č. 32

Nechci ale vůbec předbíhat. Na hydru je to všecko tak nějak roztahaný, všude něco, takže ještě může překvapit..

Nedá se ale prostě říct, že pěstování rajčat hydroponickým způsobem je to nejlepší... ale zkusili jsme to..

Každopádně kdybych si měl vybrat podle chuti, tak v mým případě rozhodně hydro. Tvrdí to i žena (moje)..

Tady je fotečka jak se vyvíjí hydro.

+ inspirace, jak se dá zkrášlit (aspoň doufám) balkón, či okno.

Old Post 09-08-2010 v 11:40 AM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 21:04 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 4 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás