Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
S hnojivama to nijak nepřeháním. Včera jsem přidal trochu PK a upravil pH. Předevčírem trochu enzymů. Spíš když mám zrovna náladu. Tím, že mám tak málo zásobní vody se ten roztok mění tak často, že by se to hlídalo jen velmi obtížně. Přikládám foto, že rostou.
Zde pro srovnání hlína. Obrázek ať si udělá každý sám. Foceno ve stejnou dobu.
Doplním, že se jedná o stejnou odrůdu. Jeden balíček semínek. Naklíčení v RW. Vyklíčilo 48 ze 49. Když měly rostliny asi 40 cm, pár jsem jich utnul a vsadil do hydrokošíčků do bubleru. Polehaly. Ve finále jsem vyselektil 3 kusy.
Sice jsem psal, že to s hnojkama nijak nepřeháním, ale EC 5.0 mluví asi za vše. pH je 6.7. Asi bych měl měřit častějc.
Od teď jen čistou vodu. Hned jsem dolil 15 lt a jsme až po strop. To jim teď bude chvilku stačit.
Zřejmě neodebírají tolik živin, jak jsem myslel. Vysajou vodu a zdarec.
Takže nevadí jim teplejší roztok, chvilkově určitě snesou i vyšší EC. Kdo má ale chuť to jíst, že?
Zrovna včera jsem ale v sladké nevědomosti koštoval papričku a chutná absolutně normálně.
Dnes jsem je všelijak roztahal a vyvázal. Aby větraly a nezlomily se.
Výška je teď 1,7 m a pořád rostou a kvetou.
To outdoorista: ok, beru v potaz. Ale, abych teď ještě začal vážit každou zvlášť... to asi ne. Pak to tedy zprůměrujem.
Vlastně outdoorista byl ten, kterej tuto myšlenku vznítil. Zde vzkaz, co mi poslal na PM: No určitě výnos uved',i chut a stav(pokud budeš jíst rajčata zelený,v nedozrálém stádiu by měli obsahovat mezkalin stejně jako Laphobora - kaktus bohů).....
Do těch nezralejch se mi ale moc nechce...
Chtěl jsem jenom něco nastínit. To, co vidíte na obrázku se u hydrorajčat asi neukáže. Možná je to tím, že jsem neponechal jen centrální stonek. Plody na rajčatech v hlíně nejen, že vytváří větší "hrozny", ale samotné plody jsou o poznání větší...
Zrovna na tomto rajčeti jsem počítal: rajče má v průměru 40-50 g, vynásobil jsem to a na této rostlině odhaduji 2,5 kg.