Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
46.den takze kyticky nasm zacali krasne nakvitat. Samce jsem sklidil a ted se susi i papirovem sacku. Dnes prijde i na opyleni. Na semena jem vybral samicku ktera nakvetla nejdriv presneji v 24. dni. Kyticky maji od 22cm nejmensi po 32 nejvetsi. vice foto
dnes sem poprve zahnojil. dle rady ne rustovym ale kvetovym hnojivem s kapkou biosevie Grow. Rostlinky roustou krasne vsechny jsou stejne velke zaim nepozoruji zadne odlisnosti jedna jako druha
1. fotka Sour 60
2. foto porovnani s LR/AAK47 SOUR kbeliky maji steny obsah i povrch. SOUR60 9.den LR2/AAK47 10.den.
Zdravim. Tak opyleni asi probehlo uspesne. Blizny na ktere jsem nanesl py shnedli a zacali se nafukovat. Vzhledem k tomu ze u ostatnich se nezacalo dit nic podobneho tak se asi rizene opyleni povodlo a zbytek bude bez semen
zdravím, tak tyhle kyticky jedou jako z vody. Velikosti sou srovnatelne s Lowryder2/AutoAk47 v 18.dnu. diky podrobne fotodokumentaci muzu krasne porovnavat. da se rict ze kyticky se zatim vyvyjijeji o 40% rychleji
Zdravím, tak se nam to zacina pekne cukrovat a hlavne vonet 5 kyticek voni ovicne 2 nejmensi smrdi jako Lowryder#2 co jsem mel dnes jen makro myslim ze konecne kvalitni
Zdravím, tak tyto automatiky rostou jako blazen myslim ze nebude problem se dostat nad 50cm kyticky uz pravidelne dostavaji hnojiva kapku biosevie grow a hlavne hodne PK 13-14. Nejvissi rostlinka ma 20cm to bude asi samec ostatni jsou od 16 do 19cm vysoke.
Zdravím, u indikoveho phena zacali hnednout blizny ve vetsim mnozstvi zacali dozravat obe 2 kyticky. Jeste je docela brzy co jsem koukal v ostatnich threadech tak 80dnu minimalne. Tohle indikove pheno nese vic znaku Lowrydera#2 nez autoAK47 voni i jinak hodne mi ho to pripomina ten mi dozral kolem 60.dne tak uvicime
Zdravím, dnes probehne sklizen obou indikovych phenotipu. cekal sem jeste cca 4 dny ze to proplachnu final solutione ale kyticky maji podle mne optimalni zralost na sklizenmi jiz dnes, nebudu je nechavat zbytecne prezravat odpoledne foto ze sklizne
zdar můžu se zeptat v kolika si to měl litrech? myslim Lowryder#2 x Automatic AK 47 díky ja mam ted lowkillery 5 kousku v 12l tak nevim no.. edit:jj zatim moc pekny predrkmy a ty sour 60ky ale nemas ve 40l ne? to nevipada ja jenom ze jich je taky 5..
Původní příspěvek od PLANTER zdar můžu se zeptat v kolika si to měl litrech? myslim Lowryder#2 x Automatic AK 47 díky ja mam ted lowkillery 5 kousku v 12l tak nevim no..
Zdravím, zmerene to presne nemam ale je to pytel od substratu cca 45-55 litru hlavni je prostor na hloubku pytel je vysoky cca 50cm. Vcera byla sklizena takova prvni vlastovka ten zbytek bude o dost zajimavejsi
Zdravím, k tem sourum, jsou v kbeliku d barvy 50 litru sice to neni upne po vrch ael 40litru substratu tak jiste bude
Původní příspěvek od Montana23 Ahoj máš to pěkný chci se zeptat jak ....třeba pršelo...schovával si je...nebo si je nechal na dešti...prej ty automaty...snadno plesnivý...
Zdravím, U nas prselo jen ze zacatku cca do 20.dne kdyz to rostlo tak tomu dest a vlhko nevadilo naopak.potom tu vubec neprselo jen nejaka prehanka. vcera kdyz byla bourka tak sem je schoval do skleniku ale je to pracne prenaset porat tam a z5 take je uz necham dojit ve skleniku.
Zdravím, tak tento model roste jak zbesili. Velikos je od 20 do 30 cm. za 3 dny by se meli zacit ukazovat perflowers tak jsem zvedav jaky bude podil samec/samice zatim bych to tipoval na jednoho samce ale jeste je brzy