Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Moje jediná venkovní mega samice Původ neznámej, 280cm velká. Nenápadně se celá rovnoměrně chlupatí. Dvě fotky v příspěvku číslo 1. a první z příspěvku číslo tři ukazujou podobnou kyti, kterou mi bohužel zničily bouře. Letos jsem ji přivázal a podvázal větve (voda + vítr = katastrofa) Snad to letos vyjde! Mimochodem, obě rostli sami, bez mé pomoci, z vytřepanýho semene z lonska, či čertví z kady si... Co můžu dát na květ? Laciného? efektivního?
mrnin : hned jak se dostanu do shopu, něco pořeším I když vypadá jako zapřísáhlá feministka, která si vše pořeší sama , v květu bych jí rád pomohl. Poslední roky jsem "plánovaně" pěstil jen z řezů a někdy až moc dlouho čekal, nechtíc, než začnou kvést. Letos to mám ve VELKÉM a zárovan ECHTGOLD Mimochodem ten stonek, na kterém to stojí, je fakt mrda. Nosnost určitě pár kilo suchýho
proboha, co je to?!
To je spíš topol, ne?
Nebojíš se čórek? Přece jen tato kytka asi není zrovna nenápadná...
I když na druhou stranu to aby pomalu přišli s motorovkou, muhehe.
Letí Ti K+, za to že máš tu zdravou "drzost" na něco takovéhoto
Dík všem za plusová káčka. Kytku hlídaj dva psy a sousedé jsou léty prověření Myslím že mi dřív ukradnou auto před barákem, než za barákem kytku Na nápadnost a nenápadnost seru. Je to samorost, já ji jen zaštípnul když byla dva metry velká a dál at si dělá co chce
Na 95% ji sklidím, věřím si