Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
jo, resp některé listy se projevovaly malinko a teď se to rozlezlo zase...takže už jsem bezradný. V současné chvíli větší box není možný. Chystám se na ten průplach, ale asi až příští týden, nenechal jsem odstát takové množství vody...
Jo a nevyjáfřil jsem se k toplotě a vlhkosti. To je můj problém, teplota ok, přes 29 vetšinou nevyleze ve dne, ale pod 25 teď nejde v noci. Vlhkost je 66 a jak ji snížit vážně netuším... myslel jsem, že v těch hycech klesne a neklesá. Jinak jsem sám v pasti.
ty listy nejsou z presviceni ale pouze z toho jakej tam mas teplo...
par veci ktery ti muzou pomoct...
svit prez noc pokud to uz nedelas.
pokoj furt vetrej...aspon otevreny okno, dvere atd.
pokud mas predradnik v boxu tak ho vyndej a dej do pokoje.
svetlo dej niz a tu klipsnu namir primo na vybojku popr kup jeste jednu. teplota pod vybojkou pujde o dost niz...
jinak pokud to budes mit takhle dokonce tak budes mit sakra malej vynos, mozna bych ty kytky trosku polamal at mas lepe zaplnenej prostor a at jsou nizsi 250 moc neprosviti...
Svítím v noci, otevřeno okno nonstop, předřadník je vně bedny... To teplo tam mám až teď, dva dny, bylo tam cca 27°. Jak to myslíš polámej. Ohnout už nejdou, opravdu bych je musel leda zlomit...a tam nemám moc představu zda je to rozumné... Můžeš to více rozpsat?
Případně při tom zlomení mám ty zlomené místa nějak ošetřovat, fixovat? mám z toho docela strach... a na druhou stranu také produkce thc je ochrana pred zarem, tak by to melo byt i ku prospechu...
pokud mas uz zdrevenele stonky tak uz to nejde pokud jsou jeste pruzne ze se daji ohybat tak je proste opatrne prez prsty ohybej treba i dokud v tom nepraskne...v tom miste se ti udela kolinko a vetev roste vesele dal.
Ve vedlejším auditku zas radili, že by to nelámali jelikož by to v tomto stadiu květu mohlo mít drastický dopad na úrodu... mám z toho prostě strach, ale něco s tím bude třeba udělat
Původní příspěvek od pestitelpompo A co voda?Nebývají přelitý,hodně lidí když jim osycají listy začnou nepřiměřeně zalívat,kontroluješ ph,čím hnojíš?
pompo: vše již bylo napsáno.
Ve stučnosti:
přelití nehrozí, nechávám proschout.
ph vyřešeno problém s listy je světlem, vypadají lépe
hnojení: metrop
Teď je aktuální dostat je na stejnou úroveň což lze pouze lámáním. A já teď nevím esi to v 19tem dni květu lámat či nikoli...