Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravim na 250W moc pekny.... budu sledovat.... stema spodnima listama si nelam hlavu... normalne je odtrhni... voni je holky zahazujou sami aby meli vic silu na ty vrsky... K plus leti..
Foto mam akorad ze 48.dne květu. Vypadá to, že dojedu do zdárného konce ...
Holky uz za sebou mají 56.dni květu a dnes dostali 1.zalivku jen čistou vodou s ph 5.9
Mazar uz je dle mého zralej až až.. ale WW by jeste chvilec chtela tak uvidim za tech 1O dni.
Jen co bude chvilec casu prihodim aktualní foto, ale ono už se toho moc nezmení.Tak nejspíš hodim fotky až z kosy. Je zbytecny davat kazdej čtvrtej den fotky kdyz se vubec nic nezmeni.
Mějte se, Ať to roste
foto :
kompletík
zbytek vdovy nejlepsi ze vsech
Naposledy upravil lukasbertone 31-07-2010 v 21:59 PM
Casu malo ale prece jen jsem se dostal k tomu abych nahodil foto holek z posledního dne květu,nasledovalo cca 3OH tmy a kosa. průplach byl tedy 1Odni cistou vodou, jednou enzymy, ph 6.O
Délka květu 64dní. Dle mě zralé tak akorad.
Tímto příspěvkem bych také rád vyhlasil typovačku.
Myslím že jsem dojel do zdárného konce a neco z toho bude ale typujte typujte uvidim jakej odhad mate Vy.
Taky bych chtěl poděkovat za K+ a všem co tenhle topic sledují.
zde nejaky foto, kvalita nic moc ale aspo neco
Za par dni sem hodim jak se holky houpou,pak bude nasledovat foto sušiny vyhlašení typovačky a malej smoke report .