Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
podle mě je máš hezký, ony se ještě na začátku květu trochu vytáhnou. Furt sou to jen automaty, tak nemůžeš čekat zázraky, já to beru jako takový jednohubky před hlavní sklizní. Každopádně s kvalitou bys měl být spokojen, vypadá to, že nemáš ani jeden sativovější fenotyp, který je takový energičtější, ty indikový dávají docela šlupky do hlavy, když je necháš pořádně dozrát
Pokud toho chceš mít hodně, udělej z jedné várky semena, obětuj záhonek, decentně obsej a nějakou tu stovečku na tom bez problémů uděláš.
to ThunerFuck - jo, je to letos celkem rozšířená odrůda, ale založit tread Medvědovy automatiky, by měl především založit sám Medvěd, jestli o to má zájem...
to Brtník - Čjégo Medvěde. Neboj já žádný zázraky nečekám, beru to jako předkrm před hlavním chodem
Jde o to, že to porovnávám z kámošovejma automatikama (semena z GS), kterej je má teda ve skleníku, ale ta menší má 30 cm a ta větší možná lehce přez půl metru...
Ty semena by mě lákaly, ale vzhledem k tomu, že přestavujem a že mám zahradu plnou i jiné trávy, takže nemám ani čas a ani místo, pro kontrolované opílení.
Jinak oba hoši říkáte, že nejsou nikterak malé na cca 30 den, ale hoši nenechte se mýlit. Ty qvětináčky možná působí dojmem, že jsou stejně velké jak ty ostatní černé 10 litrové kýble, ale tyto mají pouze okolo 3,5 litru.
Příště skusím vyfotit s nějakým měřítkem..
Tak dámy a pánové po delší době zas nějaký ten obrázek...
Do kytiček se mi trochu dali nějací hmyzáci, ale nic závažného. Nejvíc je to patrné asi na automatech. Nějak jsem prošvihl dobu, kdy by to bylo vhodné ošetřit nějakou chemkou a teď v květu už se mi do toho nic "srát "¨nechce a na ostatních rostlinách to není nikterak závažné.
Zdravím Vás,
po opravdu dlouhé době jsem z5 s pár fotečkama, jak že to u mě vlastně vypadá...
Bohužel jsem už od jara fakt v presu, tak ani kytičky nemají takovou péči a pozornost, jakou by si zasloužily
Sem tam jsou "ožrané" či jinak poznamenané od nějakého toho hmyzáka, ale nic s čím by si neporadily...
Tento týden prošly holky probírkou od spodních větví, v kterých nebyl potenciál a jen by ubíraly sílu vrchům. Při té příležitosti jsem udělal i probírku toho napadeného listí, ale nic drastickýho.
Jinak na pár kytkách je vidět, že bych mohl klidně přitlačit s hnojkama (hlavně na mazaru v černým kýblu), ale nemám čas každé míchat sólo zálivku a nerad bych nějakou silnější koncentrací přehnojil zbytek kytek..
Jinak už cca 10 dní přidávám PK 13/14 a dopřál jsem ji tabletu od B´Cuzz na nastartování květenství, tak jsem zvědav.
Fota:
1 - poslední automat z těch třech (jeden je už zhulenej a jeden je suchej a zatím vcelku na půdě.Toho bych chtěl vyfotit a hodit sem).
2 - vlevo Mazar, vpravo Sensi star
3 - present , ten v růstu přišel jako takový divný vytáhlý koště, ale už mu pomalu přicházím na chuť
4 - o5 present, tentokrát v kýblu
5 - a Mazárek, na fotce to tak nevypadá, ale je to krásně rostlá bonsajka
Tož asi vše o dění na mé "konopné farmě" ...
Kdyby Vás něco zajímalo, nebo ste měli připomínky, či tipy co a jak, tak sem s nimi...
A tady ještě pár slibovaných fotek, jak dopadly ty automaty (chuťově nic vyjímečného, takovej "tuctovej" kouř, kterej neurazí ani nenatchne, ale se solidními účinky někdy trvajícími i 3-4 hodiny..)
kdy se chystas sklizet SS ja ji damva tak ejste 10 dni a bude hotova , jinak palek nema moc ale za to mi prijdou docela kvalitni a hodne obsypany pryskyricou , ucinky sem to uz kokuril a prijde mi to docela silny , zase ty moje psyho stavy ale jenom chvili pak je to dobry
Kolik dávám ještě Sensině? Jednoduše tolik, kolik ještě počasí dovolí...
Myslím že minimálně ještě dva týdny dostanou a pokud nebude hodně vlhký a studený říjen, tak klidně ještě do konce měsíce..
Ta sensina moc hezky voní aj je celkem ocukrovaná a tvrdá, ale moc mě nerajcuje to včudypřítomný listí, co jí raší všude z paliček, které nejsou mimochodem nijak přehnaně velké...
No ale co, uvidí se až bude hotová
Tak vám sem nahodím čerstvější fotečky jak to u mě vypadá.
V dnešním updatu se budu věnovat vždy jedné rostlině.
Jako první to bude Present no.1
- tomu dávám ještě týden, maximálně dva. Příjemná ovocná vůně, celkem pěkný šišky, slušná pocuktovanost.
Zatím ani náznak plísně, takže to je taky dobrý... Už mu začínají decánko žloutnout některé listy, což beru jako znamení "průplachu", takže chuť by neměla být poznamenána hnojkami, (už cca měsíc nehnojeno)
Jak už nadpis napovídá, tyto fotky se budou zabívat Mazarem
Tato kytka má sympatické větvení i celkovou stavbu svého rostlinného těla. Paličky jsou asi nejstvrdší ze všech exemplářů, co letos jedu venku, leč bohužel jsem čekal trochu větší rozměr. Ale oproti Presentu jsou zase takové kompaktnější a zbarveny jako typickej mazar..
Vůně je svěží, tak trochu do ovocna, ale né zas až tak moc, jako třeba právě onen present. Mazárka mám ještě jednoho v kýblu, ale ten je na jiném místě z preventivních důvodů nenechavých rukou chmatáků, kteří v našich luzích a hájích bohužel dost řádí ... Ten má lepší šišky, ale zase jich nemá tolik..
Ták a máme tady znovu present , tentokráte, ale v kýblu.
Tento modýlek nahodil krásné podzimní barvy a je opravdu velice hezky barevný.
Ani bych to tak nepřikládal, rozdílnému phenu než u toho v zemi, ale spíš faktu, že je decánko nenažraný a v kombinacemi s už docela slušnými teplotními výkyvy teplot přez den a přez noc změnil barvu listí ze zelené, přez žlutou až po krásně červenou, místy až s modrým nádechem. Takovéto barevné mutace mívají na podzim velice často listy javorů...
Jinak klasika, velice vydatně ocukrované paličky (víc než ten v zemi), nádherná pronikavá ovocná vůně, bohužel už menší pálky, než ten v zemi, ale i tak "ucházející"
Pod kosu půjde asi o víkendu, ale to bych předbíhal..
Tak včerejším dnem jsem setnul ten Present co rostl v zemi a pěknejch pár hodin jsem ho trimoval...
Byla to sice fuška, ale odměnou je mi prozatím moc pěkná "kupička" trávy. Uvidíme jak hodně se to seschne..
Jinak Sensi a Anonym č.2 šli ze zahrady z bezpečnostních důvodů pryč a zůstává púouze mazar. Nicméně toho sundám možná už příští týden s Presentem č.2.
S těma zbylýma kytkama, tedy 2 x Sensi star(tomu se moc nechce) 1x mazar (je hezkej, ale nikdo neříká, že by nemohl být lepší.. ) mám možná ještě jiný oumysle
Fota dodám doufám co nejdříve, leč dnes už to nebude,
Tady Vám nahodím pár fotek jak že to vůbec vypadá Sensi star, kterej jsem moc neupoval..
Dozrává nejpomalejc, má takovej hodně listnatej květ a ještě ani nijak moc nevoní. Oproti indooru je to venku vcelku "nezajímavá" rostlina, ale třeba to ještě zvrátí účinky
PS: na první fotce je Sensi ta vlevo, vzadu present č1, bílej kýbl Mazar a barevná kytka je present č.2
Tady máme duhý řízek "neznámého" původu, kterej oproti tomu v zemi nahodil krásné podzimní barvičky.
Voní stejně pronikavě ovocně, akorát paličky má o něco málo menší, než ten v zemi, ale to je celkem pochopitelné.
Tuto kytku sundám asi v neděli společně s mazarem v bílém kýblu..