Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie pod Sluncem » Under control - aneb out 2010 po Rastafariánsku
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3
Autor
Téma 
MedvedBrtnik
Stálý Člen

Karma uživatele MedvedBrtnik - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

Ahoj Rasto,

podle mě je máš hezký, ony se ještě na začátku květu trochu vytáhnou. Furt sou to jen automaty, tak nemůžeš čekat zázraky, já to beru jako takový jednohubky před hlavní sklizní. Každopádně s kvalitou bys měl být spokojen, vypadá to, že nemáš ani jeden sativovější fenotyp, který je takový energičtější, ty indikový dávají docela šlupky do hlavy, když je necháš pořádně dozrát

Pokud toho chceš mít hodně, udělej z jedné várky semena, obětuj záhonek, decentně obsej a nějakou tu stovečku na tom bez problémů uděláš.

Nech si dařit.

MB

OutdOOr OrthOdOx

Old Post 14-07-2010 v 15:03 PM
MedvedBrtnik je offline   Profil uživatele MedvedBrtnik   Find more posts by MedvedBrtnik   Foto galerie člena MedvedBrtnik   Click here to Send MedvedBrtnik a Private Message   Add MedvedBrtnik to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Rasta_pasta
Stálý Člen

Karma uživatele Rasta_pasta - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 18

Zdravám..

to ThunerFuck - jo, je to letos celkem rozšířená odrůda, ale založit tread Medvědovy automatiky, by měl především založit sám Medvěd, jestli o to má zájem...

to Brtník - Čjégo Medvěde. Neboj já žádný zázraky nečekám, beru to jako předkrm před hlavním chodem
Jde o to, že to porovnávám z kámošovejma automatikama (semena z GS), kterej je má teda ve skleníku, ale ta menší má 30 cm a ta větší možná lehce přez půl metru...
Ty semena by mě lákaly, ale vzhledem k tomu, že přestavujem a že mám zahradu plnou i jiné trávy, takže nemám ani čas a ani místo, pro kontrolované opílení.

Jinak oba hoši říkáte, že nejsou nikterak malé na cca 30 den, ale hoši nenechte se mýlit. Ty qvětináčky možná působí dojmem, že jsou stejně velké jak ty ostatní černé 10 litrové kýble, ale tyto mají pouze okolo 3,5 litru.
Příště skusím vyfotit s nějakým měřítkem..

Mějte se,
Rasta

Tak co je dámičky, chlastámeee

Old Post 16-07-2010 v 06:56 AM
Rasta_pasta je offline   Profil uživatele Rasta_pasta   Find more posts by Rasta_pasta   Foto galerie člena Rasta_pasta   Click here to Send Rasta_pasta a Private Message   Add Rasta_pasta to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Rasta_pasta
Stálý Člen

Příspěvek č. 19

Tak dámy a pánové po delší době zas nějaký ten obrázek...

Do kytiček se mi trochu dali nějací hmyzáci, ale nic závažného. Nejvíc je to patrné asi na automatech. Nějak jsem prošvihl dobu, kdy by to bylo vhodné ošetřit nějakou chemkou a teď v květu už se mi do toho nic "srát "¨nechce a na ostatních rostlinách to není nikterak závažné.

Foto 1-3 : zmiňované automaty

Foto č.4 : vlevo Mazar, vpravo Sensi star

Foto č. 5 : present

Old Post 04-08-2010 v 08:18 AM
Rasta_pasta je offline   Profil uživatele Rasta_pasta   Find more posts by Rasta_pasta   Foto galerie člena Rasta_pasta   Click here to Send Rasta_pasta a Private Message   Add Rasta_pasta to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Rasta_pasta
Stálý Člen

Up.. Příspěvek č. 20

Zdravím Vás,
po opravdu dlouhé době jsem z5 s pár fotečkama, jak že to u mě vlastně vypadá...

Bohužel jsem už od jara fakt v presu, tak ani kytičky nemají takovou péči a pozornost, jakou by si zasloužily
Sem tam jsou "ožrané" či jinak poznamenané od nějakého toho hmyzáka, ale nic s čím by si neporadily...
Tento týden prošly holky probírkou od spodních větví, v kterých nebyl potenciál a jen by ubíraly sílu vrchům. Při té příležitosti jsem udělal i probírku toho napadeného listí, ale nic drastickýho.

Jinak na pár kytkách je vidět, že bych mohl klidně přitlačit s hnojkama (hlavně na mazaru v černým kýblu), ale nemám čas každé míchat sólo zálivku a nerad bych nějakou silnější koncentrací přehnojil zbytek kytek..
Jinak už cca 10 dní přidávám PK 13/14 a dopřál jsem ji tabletu od B´Cuzz na nastartování květenství, tak jsem zvědav.

Fota:

1 - poslední automat z těch třech (jeden je už zhulenej a jeden je suchej a zatím vcelku na půdě.Toho bych chtěl vyfotit a hodit sem).

2 - vlevo Mazar, vpravo Sensi star

3 - present , ten v růstu přišel jako takový divný vytáhlý koště, ale už mu pomalu přicházím na chuť

4 - o5 present, tentokrát v kýblu

5 - a Mazárek, na fotce to tak nevypadá, ale je to krásně rostlá bonsajka

Tož asi vše o dění na mé "konopné farmě" ...
Kdyby Vás něco zajímalo, nebo ste měli připomínky, či tipy co a jak, tak sem s nimi...

Rasta

Old Post 03-09-2010 v 13:46 PM
Rasta_pasta
Stálý Člen

Obecné už se to blíží Příspěvek č. 21

Zdravím Vás,

Tak mám tady pár dalších obrázků po delší době, ale bohužel jsou už asi 14 dní staré. Ale i tak na nich je už vidět, jak se to "formuje" ...

1 - Present (ten udělal za těch 14 dní celkem pokrok, těšte se na up..)

2 - Mazar - u tohoto modelu jsem čekal podstatně větší šiše, ale snad ještě není všem dnům konec

3 - zleva Sensi Star, Mazar, Present č.2

4 - a všechny holky po hromadě - P, SS, M, P2

Naposledy upravil Rasta_pasta 05-10-2010 v 11:15 AM

Old Post 05-10-2010 v 11:04 AM
Rasta_pasta
Stálý Člen

Příspěvek č. 22

A tady ještě pár slibovaných fotek, jak dopadly ty automaty (chuťově nic vyjímečného, takovej "tuctovej" kouř, kterej neurazí ani nenatchne, ale se solidními účinky někdy trvajícími i 3-4 hodiny..)

A jedna pošpeková fotka

Old Post 05-10-2010 v 11:20 AM
DooMer
vesnický pěstitel

Karma uživatele DooMer - 92% PěstitelskáKarma uživatele DooMer - 92% PěstitelskáKarma uživatele DooMer - 92% PěstitelskáKarma uživatele DooMer - 92% PěstitelskáKarma uživatele DooMer - 92% PěstitelskáKarma uživatele DooMer - 92% PěstitelskáKarma uživatele DooMer - 92% PěstitelskáKarma uživatele DooMer - 92% PěstitelskáKarma uživatele DooMer - 92% PěstitelskáKarma uživatele DooMer - 92% PěstitelskáKarma uživatele DooMer - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 23

kdy se chystas sklizet SS ja ji damva tak ejste 10 dni a bude hotova , jinak palek nema moc ale za to mi prijdou docela kvalitni a hodne obsypany pryskyricou , ucinky sem to uz kokuril a prijde mi to docela silny , zase ty moje psyho stavy ale jenom chvili pak je to dobry

Low ammo pack 2011 by DooM

DooMeruv outdoor 2010

Doomerova malá zahrádka|2007,2008,2009|

young forever with a foot in the grave

Old Post 05-10-2010 v 11:38 AM
DooMer je offline   Profil uživatele DooMer   Find more posts by DooMer   Foto galerie člena DooMer   Click here to Send DooMer a Private Message   Add DooMer to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Rasta_pasta
Stálý Člen

Příspěvek č. 24

zdar Doomere.

Kolik dávám ještě Sensině? Jednoduše tolik, kolik ještě počasí dovolí...
Myslím že minimálně ještě dva týdny dostanou a pokud nebude hodně vlhký a studený říjen, tak klidně ještě do konce měsíce..
Ta sensina moc hezky voní aj je celkem ocukrovaná a tvrdá, ale moc mě nerajcuje to včudypřítomný listí, co jí raší všude z paliček, které nejsou mimochodem nijak přehnaně velké...
No ale co, uvidí se až bude hotová

R.

Old Post 05-10-2010 v 12:55 PM
Rasta_pasta
Stálý Člen

Present Příspěvek č. 25

Tak vám sem nahodím čerstvější fotečky jak to u mě vypadá.
V dnešním updatu se budu věnovat vždy jedné rostlině.

Jako první to bude Present no.1

- tomu dávám ještě týden, maximálně dva. Příjemná ovocná vůně, celkem pěkný šišky, slušná pocuktovanost.
Zatím ani náznak plísně, takže to je taky dobrý... Už mu začínají decánko žloutnout některé listy, což beru jako znamení "průplachu", takže chuť by neměla být poznamenána hnojkami, (už cca měsíc nehnojeno)

Co dodat

A nějaký ty fota..

Old Post 09-10-2010 v 10:29 AM
Rasta_pasta
Stálý Člen

Příspěvek č. 26

Kurňa nemůžu najít kabel od foťáku, tedy i nahrát další fotky (ty první jsem nahrával v práci přez čtečku), takže zbytek bude až v týdnu..

Old Post 09-10-2010 v 12:45 PM
Rasta_pasta
Stálý Člen

Mazar Příspěvek č. 27

ták a jsem z5 se slibovaným updatem..

Jak už nadpis napovídá, tyto fotky se budou zabívat Mazarem
Tato kytka má sympatické větvení i celkovou stavbu svého rostlinného těla. Paličky jsou asi nejstvrdší ze všech exemplářů, co letos jedu venku, leč bohužel jsem čekal trochu větší rozměr. Ale oproti Presentu jsou zase takové kompaktnější a zbarveny jako typickej mazar..
Vůně je svěží, tak trochu do ovocna, ale né zas až tak moc, jako třeba právě onen present. Mazárka mám ještě jednoho v kýblu, ale ten je na jiném místě z preventivních důvodů nenechavých rukou chmatáků, kteří v našich luzích a hájích bohužel dost řádí ... Ten má lepší šišky, ale zase jich nemá tolik..

Old Post 11-10-2010 v 08:32 AM
Rasta_pasta
Stálý Člen

Present no.2 Příspěvek č. 28

Ták a máme tady znovu present , tentokráte, ale v kýblu.

Tento modýlek nahodil krásné podzimní barvy a je opravdu velice hezky barevný.
Ani bych to tak nepřikládal, rozdílnému phenu než u toho v zemi, ale spíš faktu, že je decánko nenažraný a v kombinacemi s už docela slušnými teplotními výkyvy teplot přez den a přez noc změnil barvu listí ze zelené, přez žlutou až po krásně červenou, místy až s modrým nádechem. Takovéto barevné mutace mívají na podzim velice často listy javorů...

Jinak klasika, velice vydatně ocukrované paličky (víc než ten v zemi), nádherná pronikavá ovocná vůně, bohužel už menší pálky, než ten v zemi, ale i tak "ucházející"
Pod kosu půjde asi o víkendu, ale to bych předbíhal..

Takže check it..

Old Post 11-10-2010 v 09:24 AM
Rasta_pasta
Stálý Člen

harvest Příspěvek č. 29

Tak včerejším dnem jsem setnul ten Present co rostl v zemi a pěknejch pár hodin jsem ho trimoval...
Byla to sice fuška, ale odměnou je mi prozatím moc pěkná "kupička" trávy. Uvidíme jak hodně se to seschne..

Jinak Sensi a Anonym č.2 šli ze zahrady z bezpečnostních důvodů pryč a zůstává púouze mazar. Nicméně toho sundám možná už příští týden s Presentem č.2.
S těma zbylýma kytkama, tedy 2 x Sensi star(tomu se moc nechce) 1x mazar (je hezkej, ale nikdo neříká, že by nemohl být lepší.. ) mám možná ještě jiný oumysle

Fota dodám doufám co nejdříve, leč dnes už to nebude,

takže zatím čjégo a u obrázků

Old Post 14-10-2010 v 12:50 PM
Rasta_pasta
Stálý Člen

Sklizeň presentu č.1 Příspěvek č. 30

Tak a je tu pár dalších fotek.

tentokrát to bude pár posklizňových foteček...

Old Post 16-10-2010 v 10:06 AM
Rasta_pasta
Stálý Člen

Sensi star Příspěvek č. 31

Tady Vám nahodím pár fotek jak že to vůbec vypadá Sensi star, kterej jsem moc neupoval..

Dozrává nejpomalejc, má takovej hodně listnatej květ a ještě ani nijak moc nevoní. Oproti indooru je to venku vcelku "nezajímavá" rostlina, ale třeba to ještě zvrátí účinky

PS: na první fotce je Sensi ta vlevo, vzadu present č1, bílej kýbl Mazar a barevná kytka je present č.2

Old Post 16-10-2010 v 10:19 AM
Rasta_pasta
Stálý Člen

Present č.2 Příspěvek č. 32

Tady máme duhý řízek "neznámého" původu, kterej oproti tomu v zemi nahodil krásné podzimní barvičky.
Voní stejně pronikavě ovocně, akorát paličky má o něco málo menší, než ten v zemi, ale to je celkem pochopitelné.
Tuto kytku sundám asi v neděli společně s mazarem v bílém kýblu..

Tož a fotky :

Old Post 16-10-2010 v 10:26 AM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 23:10 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás