Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Čus - teď pro změnu v čase předvánočním.
Po shruba 6-ti týdenním sušení jsem se rozhodl paličky uzavřít do zavařovaček. Nikdy předtím jsem to nedělal a brka byly někdy v čase jara a začátku léta dost jakoby vyčpělé a vytratila se chuť, tak jsem si řekl, že by to byla letos hodně škoda. Uschlo to myslím tak akorát na ty zavařovačky.
Jinak co se týká chuti, tak jsem velice potěšen - s holubincema jsem to nijak nepřehnal, takže je cítit při výdechu opravdu kvalitní plná "skunk" chuť. (Na venek celkem překvapující) No a se stavama je to u mě jako obvykle. Nechal jsem to dojet opravdu do konce a tak ze startu po jednom - dvou prdech začíná kolotoč s plnou parádou (většinou se kámoši u stolu změní v herce u kterých si domýšlím, co asi řeknou nebo koho mi připomínají) No a postupně se těmito představami dostávám do známé fáze otupělosti a averze.
Nj, už to není jak dřív, kdy se člověk div neválel smíchy po zemi.
Takže děkuji za postřehy k mému letošnímu pěstu a přeji všem parádní Vánoce a volno s ním spojené, hodně válení se smíchy po zemi a do Nového roku to nejlepší počasí.