Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Dnes jsem také otočil lampu, protože přes veškerou snahu ( naklánění lampy, přivazování k jedné straně ) svítí více nalevo. Což je vidět na o poznání vyšších kytkách, takže na pár dní ( řekněme na srovnání výšek do stejné úrovně) bude svítit více vpravo .
Zálivka 1 za 2 dny 3/4 l - 1 l. Každé pondělí postřik phyt-aminem. Každý čt, nebo pá (podle toho jak to vychází) přidávám od zálivky Atazym. Jinak zatím leju nejnižší doporučený dávky Guanokalong bloom (1ml/l) + BioBizz TopMax (2ml/l) + BioBizz Alg-a-mic (2ml/l) + PK 13-14 (postupně zvyšuju od 0,25ml/l až po 1,5ml/l, to bude ke konci květu) + jestě BioBizz Fish-mix (1ml/l).
Hnojiva dávám každou druhou zálivku, střídám je s vodou s upraveným pH na 6,5. Teď budu místo čisté vody do každé zálivky přidávat i TopMax a PKcko.
Doufám, že to bude mít alespoň nějakej efekt, protože těch větví dole je fakt škoda. Jel jsem lampu svisle, od doby co jsem před rokem s indoorem začínal až do tohodle pěstu (v boxu Dark Room 40 - 40x40cm stejná úsporka 200W Plug and Grow) a opravdu těch palic bylo pěkně, ale jen na tý straně u úsporky, na druhý to bylo nedodělaný, "bez cukru", řídký, prostě naprd. Teď s touhle "novou skříní" a lampou orientovanou horizontálně jedu vůbec poprvý, tak zatím ladím
Opravdu doufám, že to k něčemu bude, sodík si kvůli teplotě dovolit nemůžu ( garzonka - 1 okno a navíc nejsem pořád tady, abych větral a větral a větral... odtah ze skříně je jak jinak než do místnosti... :/ )
Uvidíme v průběhu příštích pár tejdnů Věřim tomu ( menší placebo , asi budu každej den ještě i kytičkám vyprávět, cože to je za úžasný lampy a jak sou dobrý, třeba tomu taky uvěří atd. )
Zdravim te zahradniku...Mas podobnej setup,ja jedu 4 nebuly rust 125w modra CFL+200w CFL cervena.Chtel sem jet 2 2kila na kvet horizontal+vertikal,ale jeden clen prazak SMOOTH mi ji neposlal,tak jedu scrog na jedny cerveny.Kvetu uz tejden a rikam si ze by jim ta druha urcite prospela.Budu sledovat,sem zvedavej jak dopadnes s vynosem....Cuz a pestu zdar!