Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
tak to nejak skouknete a dejte mi vědet na ty draty jsem se vykaslal dnes jsem si v grow koupil ty kolinka na ohybani a co jsi o kytickach myslite??? omlouvam se za kvalitu fotek je to prez mobil
kolínka ok, ale na větší kytky už asi budou hůř aplikovatelný (já kolínkem včera jednu větev zlomil - viz muj grow)
jinak teplota 28-30 kde? v boxu? u vršků kytek? některé mušky mají rádi tuto teplotu - dej pořádnej odtah a muže ti to pomoci i s tímhle... pokud ne tak třeba bio-ol (klidně poloviční koncentraci než píšou - dle mě stačí)
myslite ze uz bych ty rostlinky mel přepnout na kvet??? dnes mam hnojit tak nevim jestli tam jeste na tyden nalejt plagron alga grow na rust a tyden to nechat nebo to prepnout na 12/12 a nalejt tam plagron alga bloom ?????
no jak jsi psal vcera, tak uz ty kytky mas na rustu 7 tydnu - ja prepinal po dvou tydnech, takze si myslim, ze to uz v klidu muzes prepnout a rovnou jim tam hodit alga bloom... v tech hnojkach zas tak hroznej rozdil neni... na hnojil bloomem v rustu a taky to ty kytky nezabilo - spis naopak...
btw. davej si pozor na ty multiposty - nekterym adminum to muze vadit
30°C už by se možná zdálo být trochu víc, pokud je to uprostřed skříně - uvidíš co na to ostaní, zkušenější... záleží taky jak to bude vypadat až se udělá venku pěkně.
jinak multipost mám pocit, že je psaní více příspěvků zasebou do jednoho témata (samozřejně nemyšleno při uploudu fotek)... tendence je vše integrovat do jednoho příspěvku...