Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od jech5 Zdar když to řeknu takhle... 8) Ser na nějaký slepičáky, ja tohohle moc zastánce nejsem... ja jedu Biohnojky Organika podle mě nejlepčí co pro ty kytky mužeš udělat!... kup Plagron Dáš do toho sice pár korunek navíc ale výsledky jsou fakt viditelný... viz. my Thead... 8) ať to roste ..
Tak,já s kuřincama mám vcelku zkušenosti a nikdy mě nezklamaly..
Tak držím palce,at ti aspon vyjde ta jedna kytka..je to škoda...
Jjo slepičáky jsou bezva a v kombinaci s kopřivama úplná paráda a to nejen na kiti, ale třeba na rajčata, papriky a další srágory. Atak když se nezadaří tak si vypiplám aspoň krásnýho samca.
Sem furt přemýšlel jakápak kurva mi okusuje listy, teda kromě píďalek o těch vím, a teď jsem tan přistihnul vrabce, normálně sedl na kytku a ozobával listy, chudáček se pak tak praštil o diabolku, až mu vychrst mozek.
Zdarec, doufám že s tím vrabcem si děláš prdel. Ani tu ganju nehulíš a vadí ti pár pokousanejch listů? A to ještě jestli jen nezobal nějaký parazity...Stejně pak přiletí jinej, to je chceš všechny střílet? Stačí zahnat ne?
Ale kdeže pět a půl. Tady je vrabců mrtě. Ale oni jsou to kurvy mazaný, jeden vytuhlík je na pěkně dlouho odstraší. Kdybych tak dvakrát do roka jednoho nepic a sem tam nevystřelil pánubohu do oken, tak jsou slípky imrvére bez zrní.
A líto? Když jsem teď kulivá mixomatóze mordoval naše králíky, tak to mi bylo líto, přejetých ježků na cestě je mi líto a co jsem našel loni v Přerově na mostě toho ledňáčka, co se břinkl o to zkurvený sklo, to mi bylo taky líto, ale nějakýho vrabce pchá, toho taky no
Já si taky napřed myslel že tam zobe ty píďalky, ovšem kouk jsem na něj kukrem a vono hovno, rval listí jak splašenej. Kdyby jste viděli ty hejna co nám tady lítají.
Dík za K+
no a za ty mínusový vlastně taky, aspoň vím, že bych tu svoje evoluční názory neměl moc ventilovat, bych mohl být taky medle exkomunikovanej a ještě s pár diabolkama v lebce, dík Machomane
Byl jsem se kát v hospodě a jen taktak jsem se stihnul dokát, abych se nepokálel. Je to tak, jsem sobí hnusec.
ale zpět k tématu.
Myslel jsem si že mám vynalezeno jak odhaliti samce a nedejbože samice ještě dávno před tím než se projeví o své vlastní chabé vůli, a to tím způsobem že jsem po odejmutí větvičky z rostliny tuto vsunutou do vody uschoval dva dny před světlem a po vyjmutí z díry ještě rády rostlinky ukázaly pohlaví, ovšem nikoli dnes tato, po prodělané očistné kůře neukázala zhola nic a dál si vesele roste, děvka. Takže můj převratný vynález, jež jsem beztak někde vyčetl, se neosvědčil.
Tak už si asi týden kvetou, doufám že nám počasí vydrží aspoň tak jako doposud a nebude hůř.
Páč to mám celkem hustý tak mám strach z plísně.
Už jsem to psal soukromou poštou ale napíšu to i tady, semena od Aero1 prostě paráda, 100%ní klíčivost a 100% samic. Nedávno mi přišel pyl Shamana od člena Time, tímto mu děkuji a uvidíme jak to dopadne.