Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie pod Sluncem » Již sem osel
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 4 »
Autor
Téma 
Kambu

Karma uživatele Kambu - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kambu - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kambu - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kambu - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kambu - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kambu - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kambu - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kambu - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kambu - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kambu - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kambu - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kambu - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kambu - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kambu - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kambu - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kambu - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

citace:
Původní příspěvek od jech5
Zdar když to řeknu takhle... 8) Ser na nějaký slepičáky, ja tohohle moc zastánce nejsem... ja jedu Biohnojky Organika podle mě nejlepčí co pro ty kytky mužeš udělat!... kup Plagron Dáš do toho sice pár korunek navíc ale výsledky jsou fakt viditelný... viz. my Thead... 8) ať to roste ..

Tak,já s kuřincama mám vcelku zkušenosti a nikdy mě nezklamaly..

Tak držím palce,at ti aspon vyjde ta jedna kytka..je to škoda...

Old Post 03-07-2010 v 14:26 PM
Kambu je offline   Profil uživatele Kambu   Find more posts by Kambu   Foto galerie člena Kambu   Click here to Send Kambu a Private Message   Add Kambu to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
John.Mall
Stálý Člen

Karma uživatele John.Mall - 83% PěstitelskáKarma uživatele John.Mall - 83% PěstitelskáKarma uživatele John.Mall - 83% PěstitelskáKarma uživatele John.Mall - 83% PěstitelskáKarma uživatele John.Mall - 83% PěstitelskáKarma uživatele John.Mall - 83% PěstitelskáKarma uživatele John.Mall - 83% PěstitelskáKarma uživatele John.Mall - 83% Pěstitelská

Příspěvek č. 18

Jjo slepičáky jsou bezva a v kombinaci s kopřivama úplná paráda a to nejen na kiti, ale třeba na rajčata, papriky a další srágory. Atak když se nezadaří tak si vypiplám aspoň krásnýho samca.

Já to jebu...

Jsou chvíle, kdy Ti vůbec nepomůže, že umíš napsat slovo MYSLIVEC.

Old Post 03-07-2010 v 14:57 PM
John.Mall je offline   Profil uživatele John.Mall   Find more posts by John.Mall   Foto galerie člena John.Mall   Click here to Send John.Mall a Private Message   Add John.Mall to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
John.Mall
Stálý Člen

Karma uživatele John.Mall - 83% PěstitelskáKarma uživatele John.Mall - 83% PěstitelskáKarma uživatele John.Mall - 83% PěstitelskáKarma uživatele John.Mall - 83% PěstitelskáKarma uživatele John.Mall - 83% PěstitelskáKarma uživatele John.Mall - 83% PěstitelskáKarma uživatele John.Mall - 83% PěstitelskáKarma uživatele John.Mall - 83% Pěstitelská

Příspěvek č. 19

Tak to se mno nevypadá zase tak hrozně, jenom to ještě pořád nekvete.
Bude s toho vůbec ještě něco?

Mírně jsem ji zohnul

a tady snad preflowers?

Já to jebu...

Old Post 17-08-2010 v 17:20 PM
John.Mall je offline   Profil uživatele John.Mall   Find more posts by John.Mall   Foto galerie člena John.Mall   Click here to Send John.Mall a Private Message   Add John.Mall to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
G.M.O.
Stálý Člen

Karma uživatele G.M.O. - 73% PěstitelskáKarma uživatele G.M.O. - 73% PěstitelskáKarma uživatele G.M.O. - 73% PěstitelskáKarma uživatele G.M.O. - 73% PěstitelskáKarma uživatele G.M.O. - 73% Pěstitelská

Příspěvek č. 20

neboj lepší genetiky vykvétají později já ještě nekvetu ani z řžízku ani ze semínek.
Hold si budem muset počkat

gmo

Ed Rosental x PPP SCROG

Outdoor 2011

NYCD

zelená zahrádka 2010

ICE první in

do třetice všeho dobrého in

Old Post 17-08-2010 v 18:52 PM
G.M.O. je offline   Profil uživatele G.M.O.   Find more posts by G.M.O.   Foto galerie člena G.M.O.   Click here to Send G.M.O. a Private Message   Add G.M.O. to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
John.Mall
Stálý Člen

Příspěvek č. 21

No mě zblbnulo to, že loni jsem měl touhle dobou už skoro sklizeno. No ale předloni to začalo teprve nakvétat. Jen aby se počasí umoudřilo.

Já to jebu...

Old Post 17-08-2010 v 19:15 PM
John.Mall
Stálý Člen

Příspěvek č. 22

Roste (1.8m) nekvete

Já to jebu...

Old Post 22-08-2010 v 18:15 PM
John.Mall
Stálý Člen

Příspěvek č. 23

Sem furt přemýšlel jakápak kurva mi okusuje listy, teda kromě píďalek o těch vím, a teď jsem tan přistihnul vrabce, normálně sedl na kytku a ozobával listy, chudáček se pak tak praštil o diabolku, až mu vychrst mozek.

Já to jebu...

Old Post 24-08-2010 v 18:48 PM
H.U.L.
Stálý Člen

Karma uživatele H.U.L. - 95% PěstitelskáKarma uživatele H.U.L. - 95% PěstitelskáKarma uživatele H.U.L. - 95% PěstitelskáKarma uživatele H.U.L. - 95% PěstitelskáKarma uživatele H.U.L. - 95% PěstitelskáKarma uživatele H.U.L. - 95% PěstitelskáKarma uživatele H.U.L. - 95% PěstitelskáKarma uživatele H.U.L. - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 24

Zdarec, doufám že s tím vrabcem si děláš prdel. Ani tu ganju nehulíš a vadí ti pár pokousanejch listů? A to ještě jestli jen nezobal nějaký parazity...Stejně pak přiletí jinej, to je chceš všechny střílet? Stačí zahnat ne?

Old Post 25-08-2010 v 10:22 AM
H.U.L. je offline   Profil uživatele H.U.L.   Find more posts by H.U.L.   Foto galerie člena H.U.L.   Click here to Send H.U.L. a Private Message   Add H.U.L. to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Machoman
Stálý Člen

Karma uživatele Machoman - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 25

Notyvole taky bych ti hned napral pár diabolek do palice!

Old Post 25-08-2010 v 10:32 AM
Machoman je offline   Profil uživatele Machoman   Find more posts by Machoman   Foto galerie člena Machoman   Click here to Send Machoman a Private Message   Add Machoman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
DooMer
vesnický pěstitel

Karma uživatele DooMer - 92% PěstitelskáKarma uživatele DooMer - 92% PěstitelskáKarma uživatele DooMer - 92% PěstitelskáKarma uživatele DooMer - 92% PěstitelskáKarma uživatele DooMer - 92% PěstitelskáKarma uživatele DooMer - 92% PěstitelskáKarma uživatele DooMer - 92% PěstitelskáKarma uživatele DooMer - 92% PěstitelskáKarma uživatele DooMer - 92% PěstitelskáKarma uživatele DooMer - 92% PěstitelskáKarma uživatele DooMer - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 26

vrabce sem strilel taky kdyz sem byl mladej pak mi jiych bylo lito ale tohle docela kurtej scenar

Low ammo pack 2011 by DooM

DooMeruv outdoor 2010

Doomerova malá zahrádka|2007,2008,2009|

young forever with a foot in the grave

Old Post 25-08-2010 v 12:06 PM
DooMer je offline   Profil uživatele DooMer   Find more posts by DooMer   Foto galerie člena DooMer   Click here to Send DooMer a Private Message   Add DooMer to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 27

citace:
Původní příspěvek od DooMer
vrabce sem strilel taky kdyz sem byl mladej pak mi jiych bylo lito ale tohle docela kurtej scenar

Dřiv jich byla halda, dokonce se střilely na polích, bo žraly Pšenici, dneska jich je pět a půl.
Takže chudák Vrabec.

Old Post 25-08-2010 v 12:44 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
John.Mall
Stálý Člen

Příspěvek č. 28

Ale kdeže pět a půl. Tady je vrabců mrtě. Ale oni jsou to kurvy mazaný, jeden vytuhlík je na pěkně dlouho odstraší. Kdybych tak dvakrát do roka jednoho nepic a sem tam nevystřelil pánubohu do oken, tak jsou slípky imrvére bez zrní.
A líto? Když jsem teď kulivá mixomatóze mordoval naše králíky, tak to mi bylo líto, přejetých ježků na cestě je mi líto a co jsem našel loni v Přerově na mostě toho ledňáčka, co se břinkl o to zkurvený sklo, to mi bylo taky líto, ale nějakýho vrabce pchá, toho taky no

Já si taky napřed myslel že tam zobe ty píďalky, ovšem kouk jsem na něj kukrem a vono hovno, rval listí jak splašenej. Kdyby jste viděli ty hejna co nám tady lítají.

Dík za K+
no a za ty mínusový vlastně taky, aspoň vím, že bych tu svoje evoluční názory neměl moc ventilovat, bych mohl být taky medle exkomunikovanej a ještě s pár diabolkama v lebce, dík Machomane

Já to jebu...

Old Post 25-08-2010 v 15:21 PM
Ckulich
Stálý Člen

Karma uživatele Ckulich - 52% Pěstitelská

Příspěvek č. 29

Vrabci jsou škodná nebrat zastřelit

Old Post 25-08-2010 v 19:07 PM
Ckulich je offline   Profil uživatele Ckulich   Find more posts by Ckulich   Foto galerie člena Ckulich   Click here to Send Ckulich a Private Message   Add Ckulich to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
myemi
Stálý Člen

Karma uživatele myemi - 94% PěstitelskáKarma uživatele myemi - 94% PěstitelskáKarma uživatele myemi - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 30

srstku a kubišovou natebe

next round WR, IP2000, NEBULA 400w
3x moutain jam 150W hlína sklizeno!
MYEMI

Old Post 25-08-2010 v 19:16 PM
myemi je offline   Profil uživatele myemi   Find more posts by myemi   Foto galerie člena myemi   Click here to Send myemi a Private Message   Add myemi to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
John.Mall
Stálý Člen

Příspěvek č. 31

Byl jsem se kát v hospodě a jen taktak jsem se stihnul dokát, abych se nepokálel. Je to tak, jsem sobí hnusec.

ale zpět k tématu.
Myslel jsem si že mám vynalezeno jak odhaliti samce a nedejbože samice ještě dávno před tím než se projeví o své vlastní chabé vůli, a to tím způsobem že jsem po odejmutí větvičky z rostliny tuto vsunutou do vody uschoval dva dny před světlem a po vyjmutí z díry ještě rády rostlinky ukázaly pohlaví, ovšem nikoli dnes tato, po prodělané očistné kůře neukázala zhola nic a dál si vesele roste, děvka. Takže můj převratný vynález, jež jsem beztak někde vyčetl, se neosvědčil.

Já to jebu...

Old Post 25-08-2010 v 19:34 PM
John.Mall
Stálý Člen

Příspěvek č. 32

Tak už si asi týden kvetou, doufám že nám počasí vydrží aspoň tak jako doposud a nebude hůř.
Páč to mám celkem hustý tak mám strach z plísně.

Už jsem to psal soukromou poštou ale napíšu to i tady, semena od Aero1 prostě paráda, 100%ní klíčivost a 100% samic. Nedávno mi přišel pyl Shamana od člena Time, tímto mu děkuji a uvidíme jak to dopadne.

Já to jebu...

Old Post 12-09-2010 v 09:55 AM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 01:23 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 4 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás