Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
čau, kristalon jahoda som kúpil preto lebo ma väčší podiel fosforu ( P ), ako kristalon plod a kvet ...a na stenách nemám papier je to normálne namaľované ...
Zdravím, grow pokračuje dosť zle... Tá veľká rastlinka šla do lesa v 28. deň kvetu lebo to vôbec nekvitlo ... Druhá rastlinka je zatiaľ pod "lampou"ale taktiež vôbec nechce poriadne kvitnúť dnes je 39. deň kvetu, do rána tam narástli také čudné, rozvetvené vetvičky z listami... "palice" (tak to asi ťažko ) neviem to nazvať, veď uvidíte na foto... Bol som pozrieť po 10. dňoch aj na rastlinku v lese, bojím sa aby jej neprerástli korene do okolitej veľmi kyslej pôdy,,.. dostala nejaké fialové sfarbenie a trošičku nabrala objem, ale aj tak to je slabé ...