Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Indoor Pěstování » Moje zahrádka ,moje chyby a mé řešení
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2
Autor
Téma 
Maltan
Nový Člen

Karma uživatele Maltan - 90% PěstitelskáKarma uživatele Maltan - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

Ted tu HPS mám uprostřed a tu CFL v rohu ,je to test jaký vliv ta CFL bude mít . Zatím to vypadá velice dobře ,u té kytky co je nejblíž CFL jsou palice i v nižších patrech stejné jako na vrchu . Napadlo mne co tu úsporku dát úplně dolů mohlo by to prospět všem spodním palicím ..

Po sklizni to předělám , dám lepší odtah a udělám přítah z mísnosti vedle , a tu CFL dám nejspíš do prostředního rohu (na poslední fotce vpravo dole ) S bojlerem hejbat nebudu ,ale udělám si tam přívod vody protože mne už nebaví furt lítat s kýblama .. Taky by to chtělo automatický zavlažování to by byl luxus :-))

Naposledy upravil Maltan 25-02-2010 v 10:16 AM

Old Post 25-02-2010 v 05:32 AM
Maltan je offline   Profil uživatele Maltan   Find more posts by Maltan   Foto galerie člena Maltan   Click here to Send Maltan a Private Message   Add Maltan to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
baady
Nový Člen

Karma uživatele baady - 38% Pěstitelská

Příspěvek č. 18

To Maltan- bojler je bojler ale když do horních rohu místnosti našroubuješ háčky a na zavěšení světel použíješ např. 2.5 měd drát s izolací mužeš libovolně přemistovat světla nad menší kytky aby jsi docílil rovnoměrnost vzrustu jak do stran tak verticálně .jinak to holkám sluší

Old Post 02-03-2010 v 18:34 PM
baady je offline   Profil uživatele baady   Find more posts by baady   Foto galerie člena baady     Add baady to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Maltan
Nový Člen

Karma uživatele Maltan - 90% PěstitelskáKarma uživatele Maltan - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 19

Na zavěšení používám Easy roller ,ale jen na tu sodíkovku .Budu to muset koupit i pro tu úsporku ... tady je odkaz http://www.mimokibohemiagrow.cz/Pro...0set%202%20kusy můžu jen doporučit ..

Old Post 03-03-2010 v 09:29 AM
Maltan je offline   Profil uživatele Maltan   Find more posts by Maltan   Foto galerie člena Maltan   Click here to Send Maltan a Private Message   Add Maltan to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Maltan
Nový Člen

Příspěvek č. 20

Ale především mám tu úsporku zavěšenou vertikálně a to bude asi špatně . Podle posledních poznatků kytky nejblíže k úsporce kvetou rychleji ,ale hlavně kvetou od spoda tedy ve spodních patrech jsou ty chloupky víc hnědé než na vrchu .Chci se zeptat je to normální ?

Old Post 03-03-2010 v 21:07 PM
Maltan
Nový Člen

Příspěvek č. 21

Skoseno , celkem 250 g .......

Old Post 14-04-2010 v 19:21 PM
Maltan
Nový Člen

Příspěvek č. 22

Celkem vzato a po odskoušení modelu musím říci že se zadařilo :-) Jediná velká chyba kterou sem udělal byl šok světlem kterým sem si kytky v 25 dni květu lehce zhermil ,občas náké to semínko bylo ...

Old Post 14-04-2010 v 19:39 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 08:52 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás