Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
dadánek
Jo jo príma, zajímalo by mně na kolik tě to celý přišlo. A jestli by jsi to nenakreslil. Chtěl bych vidět konstrukci toho pachovýho filtru, ono asi to nebude ideální, ale věřim, že většinu smrádku to pohltí. n4
Už jsem nějaký dílka viděl a myslim, že by to neměl bejt takovej problém.
Klucí, vy máte štěstí, máte to jak s hlukem vymyslet. Já mám odtah vyvedenej ze špajzu z paneláku takovou tou dírou ven, je to dobrý, ale poněkud hlučnější řešení. Nevim co s tim, trochu se bojim zvědavejch sousedů, když jsem se vyklonil z okna ven, až jsem se podivil, jak moc to hučí. Bába s dědou maj vedle kousek balkon, já ho mám zase z druhý strany ještě o dva metry dál a slyšim to z něj až moc dobře. Ani radu nečekám, jen jsem si chtěl postěžovat....Díru zaizolovat nemůžu, už tak má průměr sotva dostačující.. Ještě že je zima a bába nekafuje na balkoně..
A co tam mas za vetrak, ze to tak rve? Ja mam v pokoji ve skrini UFO 250m3/h a mimo ten pokoj co mam skrin to vubec neni slyset.
Je fakt, ze ten vetrak nebyl uplne zadarmo (z growshopu http://www.growing.cz) , ale jestli te ten hluk pali, tak todle je urcite reseni.
Kdyz ho zavesis na provaz od stropu aby to nerezonovalo a od vetraku ven povedes vzduch tak pulmetrovou sonoflex rourou tak bys mel bejt za vodou.
Na hluk se vyser bydlím v paneláku, který má papírové zdi a skříň mi řve jako kráva (jestli si neslyšel řvát krávu, stav se na špeka a uvidíš ), tak nějak jsem měl stíhu a poslouchal za dveřma bytu jestli je to slyšet, bylo, ale nijak určitě, tak aby náhodný posluchač, který o tom nemá ani páru si pomyslel, že tam pěstuješ maryšku. Poté jsem čistě experimentálně prubnul asi dalších pár (6) bytů v baráku (nejen na mém patře) a věř tomu, že lidem hučí doma kde co (tím nemyslím nic špatného )
Díky za odpověd. No mám tam dva větráčky z procesoru integrovaný v trubce od sifonu, hlavně hučí průchod vzduchu tou trubicí a dírou ve zdi, takže jiný větráčky to neřeší. Jsem dost omezenej prostorem, však víte jak je velkej špajz v paneláku, tak mám takový stálý provizorium. Brzo postnu fotky celý pěstírny, tak uvidíte sami. Tohle prostě nevychytám...
tak to ma bude fakt zaujímať, presne tento istý nápad som dostal (vlastne moja polovička ), špajza v panelákovej kuchyni, dole mamičkáreň, v strede growspace a hore technologický priestor na elektroniku. Ja mám výhodu, že to ústi na fasádu bez balkónov.
Kým stúpa dym, rád stúpam s ním, až tam, kde všetko končí a začína...