Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravim ,pekne popolezli ,jo sestikylo uz stavi ty kytky taky jinak
Popravde bych uz co nejdrive prepinal ,kdyz vemem v potaz ,ze po prepnuti by mely vyletet jeste 2x tolik proto bych se pak mozna ani nebal trochu proholit ty spodky a hnat energii spise do vrchu ,pokud treba neuvazujes o dodatecnem sroogu a vyradkovani vetve vedle vetve coz bych si take dokazal predstavit.No nechame se prekvapit co nam tato regulerni pure indica jeste ukaze.At to roste
Jo jo jo pane nedavno jsem us prepnul na kvet myslym ze 3 tydny rustu jim bude dost stacit.Jinak vejska kvetinek my moc starost nedela spis jsem zvedav co prinese to radykalni prostrihani tech spodku......
diky zatim se docela dari akora jsem zvedav co to predvede ve finisi,prej to nedela zas as tak velky palky ale chut je prej primo vhodna degusterum......sam jedu tu to genetyku poprve tak jsem velice zvedav jak to dopadne.Kdyby jste mmel kdokoliv us skusenosti s L.A. Confidental tak pisnete....predem diky za vetci info.