Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
No vypadá to super budu sledovat do konce.
jinak se chci zeptat co máš od canny na květ ? A taky proč to hrotit tím PK zatím je hlavnější N. Takže bych to oddálil na to květenství ale pokud jim to vyloženě neškodí tak proč ne . Ale canna má to slavné hnojivo (A+B) kde vkaždém je 2% P a 3% K. A to jim si myslím stačí pak ke konci potřebujou více těchto prvků pro bohatší květenství. Jinak AH netuším jaký poměr živin má ale určitě v holandsku maj best .
cau kamo peknej grow ,ale doporučoval bych ti ty enzymy dokoupit páč vytváří užitečné látky ze zbytků odumřelých kořínků rostliny a přeměnuje je navyužitelný látky ,taky urychluje příjem živin..
zdrawim tě bejku vypadá to víc než v poho a chci se zeptat jak seš spokojenej shnojkama od CANNA , někdo tvrdí že je to něco fantasticky dobrýho a někdo zase že je to jenom nálepka co nejvíc podobná jménem trávě která se líp pprodá.
no s hnojka od canny sem nebyl vcelku spokojenejale rhizoton to je pecka na koreny fakt supr a nahnjeni posrikem taky gut a pak pouzuvam canna pk13/14 vcera sem holkam prilil trosku vic slozky č.2 a zda se mi ze sem troskec prestrelil rano dostanou jen enzimy a vodu jesze sem ani jednou neproplachoval
vcera sem nameril teplotu 12 stupnu hned sem poznal ze je neco spatne jakmile sem je videl kurvy v panelaku vypinaju v 22h topeni a zapinaji az v6 rano a mne lampa jela pres den tudiz kytkdy mely 24h tmu abych se doprracoval k tomu ze lampa pojede v noci, hholky jak kdyby se zblaznili vystrelili min o 10 cm za tech 12h sisky se zvetsujou zazracny spusobomem
kdyz treba koukam na manhuntovy kytky tak nechapu jak to muze prosvitit tolik do hloubky s obic stinidlem ja se sbym motyl sem rad ze mam polovinu a nevyplati se mi pestovat rosliny vetsi jak 60 cm az si nekdy rikam ze snad manhut mel 1000w mnel jsem plno ruznejch znacek 600w sodiku ale vysledek vzdy srovnatelnej jen pod svetlem s pridavkem modreho svetla sem mel palice vic listnatejsi a ne tak oroseny ale vynos vzdy srovnatelny
ze se neco deje
v noci jsem mel ve skrini 12stupnu hned sem to na nich poznal
kytky pekne kvetou ale nejak mi zacali jakoby svetlat listy maji takovou barvu jako by do tmave zluta poradte nekdo nemuze to byt presoleny kdyz sem proplachoval jen jednou?
Tipnete si jak dlouho vydrzi zakoreneny rizek v kokose na mrazu!! stim ze to prezije !
mne to zajima z duvodu prevazeni v tehdle mrazech,neni na skodu vedet na jak dlouhej vylet holky muzu vzit,jednu kytku obetuju