Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
13. den na květu pokračování samozrejme hnojim už Alga Bloomem plus jeste pridam podle mozstvi vody minimum Alga grow , fishemulze a enzymi stale, pythamin a pridal sem posplich algapressem.
18. den na květu:
Bublle Gum 54 cm
AK-47 64 cm
Hashberry 66 cm
Chronic 54 cm
Jack Herrer 1 72 cm
Jack Herrer 2 72 cm
G13xHashPlant 1 - 62 cm
G13xHashPlant 2 - 61 cm
White Widow 58 cm
Všechny kytky jsou krásně keříkovitý, a věřte neveřte mam je zastřihlí jen jednou nevim proč je nekdo zastřihává nekolikrát, myslím ze tomu nejak nepomuze mam nekolik vrcholu i tak.
Moc krásná práce chlapy, výběr genetiky výbornej jenom na pro příště bych se vyvaroval toho že ten předřadník bude takhle dole myslím si že mu nedělá dobře velká vlhkost, já ho mám taky uvnitř ale uplně nahoře poblíž odtahu. Jinak ještě jenou palec nahoru ať to roste.
Jo no taky sem, už nad tím uvazoval, vím že ta vlhkost mu moc dobře nedělá, ale aspoň se trocha chladi mam ho na dřevene destičce a na té jestě chladici železo, ono je to hafo těžky ten přeřadník nevím jak bych ho tam věšel, ta konstrukce boxu neni stavěná na takoví závaží.
Ja ho mám danej v takový železný ohrádce co je na šampony a sprcháče :-) a na řetízkách a pár stahovacích páskách přichycenej k tyči od konstrukce a drží to pěkně. Jestli chces tak ti to vyblejsknu a večer bych ti sem hodil foto.
Původní příspěvek od ticisac zdravim...chci se jen zeptat, jak bys popsal hlucnost sveho vetraku VK na odtah, diky za odpověď a jinak moc pekne kytky a super pracicka...at to roste a preju slusny vynos a dobrou chut
No co se hlučnosti týče, nebudu mazat med kolem huby, je to hlučný, nemám to vžadným obalu ani molitanem obalený nic. Ja posloucham pres den musiku tak mi to neva, pač to neslyším vubec hrave to prervu kyti maj aspon pohyb pac jim to duní primo u skríne a ted svítím tak, že mam svetlo od rana od 5 do 17h, a jak jdu spat tak to muzu vypnout a mam klid, rano vstavam normalne do prace tak ze u me no problem to zapnout nebo hodit na casovanou zasuvku.
to snuk1: Já chodím nekdy na 24 nekdy na 48 do prace, takže mi to jede skoro nonstop. vypínam jen tehdy pokud se chci poradne vyspat nebo mi to proste nekerý dny vadí ale jen malo kdy, takze typuju ze to mam vyplí jednu noc v týdnu.
to ticisac: to nevim ale myslím, že ti to bude dělat ramusu mín, vetsinou je u každýho vetraku bo tak napsana i hlučnost v DB.
Tak včera kyti dostali pěknej zahul. omigal jsem vsechny velký listy plus nejaký spodní vetívky ze kterejch by nic nebylo. zbyli jenom palky a ted by se tam vesli dalsi tri kytky:-D tak sem tam hodil zpet zvlhcovacku dostali rybí emulzy a aenzymi a sli zpatky do boxíku. Srry fotky ovlivneny svelem. ju a jde o 35. den květu