Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
kytky jsem přepínal když měly asi 15 cm na výšku ted největší má cca 4O cm mám to pozohýbaný provázkama k sobě tak aby si nestínili a zároven na ně šlo dostatek světla
kytičky jsem ted 2x prolil vodou . Zalévám menšíma dávkama aby rychleji proschly ještě jim plánuji jednu zálivku bloomu s green sensation plus postřik cropmaxem a pak už budou dostávat jen čistou vodu.
no nevím už mám obědnaný řízky a docela spěchám pro to jsem začal se zkracováním periody ale pořád to vyhazuje blizny tak uvidím jak to ted zareguje počkám do konce týdne co to udělá a pak dám nějaký fotky a uvidíme co bude potřeba dál