Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie pod Sluncem » Moj strom 2002
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2
Autor
Téma 
Jeckob
Stálý Člen

Karma uživatele Jeckob - 22% PěstitelskáKarma uživatele Jeckob - 22% Pěstitelská

Hezký Příspěvek č. 17

Moc pekny to tam mas.Ja jsem ze swych 5 stromowek sklidil to co ty sklidis z jednyAsi sem to prilis uspechal.No newa,prsiti rok se zadari lip.To s tou hlinou mi udelalo taky.Nefdawal jsem tam zadny pisek ani nic podobnyho a wrstwa hliny mi klesla na polowinu.Tak at to roste,nazdar.

Old Post 29-09-2002 v 17:06 PM
Jeckob je offline   Profil uživatele Jeckob   Find more posts by Jeckob   Foto galerie člena Jeckob   Click here to Send Jeckob a Private Message   Add Jeckob to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mios
Stálý Člen

Karma uživatele Mios - 70% PěstitelskáKarma uživatele Mios - 70% Pěstitelská

Substrat Příspěvek č. 18

Ano preste substrat je najdolezitejsi. U prvej rasliny som, nemal hlinu a substrat rychlo vysichal a vzdy ked som prisiel poliat rastlinu tak bola trochu zvadnuta a musel prisla o par listov, zatialco druha bola OK. Inak, neviem ci je tvoj uroda slaba (ako pisies) iba kvoli substratu. Moze to byt aj semenom.

Inak po tom ako mi tento rok stomy vysli, chcu so mnou pestovat 3 kamarati, samozrejme na stromoch.

Stormu zdar.

Hlavne nech je pohoda!

Old Post 01-10-2002 v 19:23 PM
Mios je offline   Profil uživatele Mios   Find more posts by Mios   Foto galerie člena Mios   Click here to Send Mios a Private Message   Add Mios to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Drsnejmuzik
Stálý Člen

Karma uživatele Drsnejmuzik - 25% PěstitelskáKarma uživatele Drsnejmuzik - 25% Pěstitelská

Příspěvek č. 19

Mas to fajnovy k+ leti k tobě

|| LiVe iN PeAcE & GANJU V DUŠI 4EVER ||
-- ANTIFA --

Old Post 25-10-2003 v 00:07 AM
Drsnejmuzik je offline   Profil uživatele Drsnejmuzik   Find more posts by Drsnejmuzik   Foto galerie člena Drsnejmuzik   Click here to Send Drsnejmuzik a Private Message   Add Drsnejmuzik to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Drsnejmuzik! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Filo
Stálý Člen

Karma uživatele Filo - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 20

je to fakt dobreeeee. bomus k+ (slovensky skunk????)

hihi

Old Post 25-10-2003 v 13:37 PM
Filo je offline   Profil uživatele Filo   Find more posts by Filo   Foto galerie člena Filo   Click here to Send Filo a Private Message   Add Filo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 01:56 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás