Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
tak jsem tu z5 nějak mě naladilo brčko po ránu tak jsem se rozhodnul že hodim do vaty seeds a uvidíme jestli mi nějaký vylezou a když jo budu jen rád nebudu čekat než seženu peníze na novou vatáž .. tak jdem do semen co jsem si dřív obědnával ze seedsbank z holandu a mám semena z mazara tak jsem zvědav akdyž mi vylezou hodim je pod 150W hehehhehehhe
Zdar, celý ten grow je zajímavý. Šišky vam narostly pěkný. Být tebou tak si koupím nějaký zajímavý modely z řízku a dal je pod 150w na růst btw. ušetříš čas růstu což znamená celkově kratší grow, méňě elektřiny a zároveň co je důležitý only samice Na květ tam loupni 250/400 a sklzeň bude nádherná ale to už je o tom jaky na to maš prostředky, prostory a možnosti. Doufám že uvidíme další rundu
Čus Strejdaa , hale myslím že tohle byl jen začátek seženu love a pudu do tý 400W co nejdříív jo a o řezy sem už psal členpvi groweru a o to by bylo postaráno jinak díky z k+ Doufám že se mi to nějak neposere jinak mám dobrý kamarádi co se v tom trošku vyznaj líp tak učitě se optám jich co a jak
Taky se těšim moc na další round pěstu ZdááááR !!!
na 150w je to parada:-)taky sem jel 150 a byl jsem maximalne spokojenej!
ale pokud mas možnosti tak si fakt zkus tu 250/400w jak ríka STREJDAA.
taky mam tedka 400w a fakt je to uplne neco jinýho:-)samozřejmne je to pouze tvoje volba.jinak K+ mas jistý