Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od Mathesak Cose tyce PH a EC zatim nemerim, na koupi prstroju se zatim chystam, nejsou love.. spis tam driv poridim to 400W HPS.. jo a denne rano, odpoledne a vecer to chladim postrikem z rozprasovace.. abych nezapomnel
no mozna bys udelal lepe kdyz poridis meraky,prijde mi to 400w uz zbytecne moc na ten prostor ja v nem mam 150w a jsem spokojenej
Zdravím groweři, jsem tady novej, tak dovolte abych se představil. Nemám zatím moc velké zkušenosti, ale učím se tady z groveru už tak 3 roky a pomalu zkouším. Letos se mi celkem povedl balkon OUT a loni jsem vyrobil homebox, ale mam tam spořivky 2x15W a nekvete to pod tim, takže letos v tom jedu jen matky na udržení do jara....na ně to stačí, mám to odzkoušené. Tak se snad potkáme u nějakého toho threadu ;-)