Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
JJ faq udavá dvojnasobek puvodní výšky ale je to jen orientační nikdo předem neví jak kytka bude veliká
Souhlas s příspěvkem od Tomas2pet.
Taky teď jedu in poprvé a taky jsem zvědav co se z toho vyklube výšku bys mohl regulovat dalším zaštipováním v brzké době dokud nezačne kvést. A taky by bylo dobré přečíst si něco SCroGu to se bude nejspíše taky hodit https://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=5645
Sandmane proč píšeš do cizího threadu?! Za prvé ti tady nikdo neodpoví a za druhé je tady spešl thread o nemocech a problémech. Tak nebuď hovado, smaž tady ty tvoje nářky a vytvoř si třeba nový thread v kategorii, kam takové přízpěvky patří.
Alexi, Fim můžeš zprasit i ostrou žiletku, ale nůžky se na tom určitě podílely nemalou měrou. Co se vytažení po přepnutí týče, nespoléhal bych na poměr sativa/indica. Moje převážně indicové odrůdy porostly po přepnutí mocně, příbíraly rostlinou masu do výšky i do šířky.
Původní příspěvek od Sandman Teď se dívám do přiložené kartičky a asi jsem udělal osudovou chybu.. To hnojení 1ml/l je jednou za týden, nebo do každé zálivky???? Není to tu nějak jasně vysvětlené.. Tak jestli máte někdo zkušenost..
FAQ chlape je tam hodně odkazů s fotografiemi nějakých chorob a problémů kytek. žloutnutí listů může být způsobeno mnoha faktory a je několik typů . Prohledéj nemoci x škůdci x vzhledové změny na kytkách. Tam by měly být tvé odpovědi zodpovězeny stačí jsen zapátrat a pročíst.
Fórum je tvořeno několikaletými zkušnostmi lidí a nedej bože že by to tady ještě nebylo jen nebýt líný a pohledat.
A taky se necpi nikomu do threadu.
Mam tu další problém ale jen u jedný kytky,je taková dost světlá teda jen nový výhonky nevíte čím by to mohl bejt?všechny ostatní jsou v pohodě.mam to 5 den na květu a po 5 dnech jsem to dneska poprve pohnojil plagron bloom,jinak predtim jen plagron grow dle návodu,Myslíte že je to něco závažného?děkuji za rady