Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Potrebujem pomoc. Napriek tomu, že perióda svietenia je 18/6 sa mi na dvoch rastlinkách ukázali nečakané zmeny. Na jednej sú akoby samčie gule a na druhej chĺpky. Ako je to možné? A sú to vôbec gule?
Pridávam dve fotky strašnej kvality no lepšie nebudú a ja nemám lepší foťák. Tak keby ste mi aj napriek zlej kvalite potvrdili moje tušenie budem rád.
No škoda tých fotiek. Mňa netrápi ani tak pohlavie ako to, že to začalo na perióde 18/6. Počkám ešte pár dní a uvidím. Dúfam, že to nie sú nejaké hybridy.
Alebo som natrafil na nejaké ,,super autoflower pheno"
Podľa FAQ na matky a klony je potrebných aspoň 20 W na štvorcovú stopu. Ja mám rozmery okolo 40 x 40 takže svetlo by malo byť dostačujúce aj keď viem, že nie ideálne. Tiež sa ich snažím občas prestrihať aby sa svetlo dostalo všade.
K tým listom - nestrihal som ich - bol to ,,odpad" pri klonovaní
Otázka: Môže sa to, že rastlina začne kvitnúť v rastovej fáze svietenia, stať aj tým, že je im chladno? Ráno, kým nie je dom vykúrený je v izbe zima.
Ďakujem.
Mám tu po strašne dlhom čase novinky z boxu. Trvalo to tak dlho lebo som zisťoval pohlavie pod 20 W úsporkou a to je fakt brutálne dlhá doba kým rastlinka zistí že sa niečo zmenilo. Jedna sa dokonca neprepla ani po vyše mesiaci a včera uhynula lebo som bol cez sviatky na chate a nemal sa jej kto venovať tak kašlem na to. Takže v boxe mám jedného samca, dve samičky a jedno neviemčo
Fotka z boxu ako to tam teraz vyzerá - rastlinky nevyzerajú veľmi zdravo ale neviem prečo...
Toho ,,autofloweringu" som sa nezbavil. Po ostrihaní rastlinky asi dva mesiace vyzerali normálne ale teraz zase začali kvitnúť. Pripájam fotku samca pri fotoperióde 18/6.
Napriek tomu, že polovica z Vás sa mi bude asi smiať ja sa nevzdávam a keď budem mať trochu času tak pôjdem hľadať ,,záhradky" Na rastlinky som nemal veľa času a maximálne som ich zalial, pretrhal uschnuté listy a pootáčal. Pripravil som im nový box z PC a cez víkend ich tam presťahujem. Plánujem si urobiť ešte jeden na kvitnutie. Už som kúpil dva 50 W žiarivky. Ak bude mať niekto záujem môžem hodiť odkaz a bližšie info k žiarivkám. To je zatiaľ všetko a držte palce. Mám teraz toho veľa v škole tak neviem kedy bude pokračovanie. Držte sa a veľa šťastia.