Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Takze kdyz pojedu z rizku, tak nezkazim nic tim, kdyz je hodim do Plagronu light mixu, a k tomu dokoupim hnojima Plagron Alga Grow 1 L, a Plagron Alga Bloom 1L? nebo dokoupit jeste neco jinyho?
Původní příspěvek od pajkapajka Takze kdyz pojedu z rizku, tak nezkazim nic tim, kdyz je hodim do Plagronu light mixu, a k tomu dokoupim hnojima Plagron Alga Grow 1 L, a Plagron Alga Bloom 1L? nebo dokoupit jeste neco jinyho?
Ne, určitě tím nezkazíš nic. Nech je cca 10dní zabydlet se v novým substrátu a pak začni s pomalu se zvyšujicíma dávkama Growu.
Pokud máš zájem o další hnojky, můžeš zkusit PK 13-14, nebo nějaké dokončovadlo jako Rippen, hnojiv je na trhu opravdu dostatek, můžeš si vybrat sám.
Problémy s fórem, nebo potřebujete jen upravit své téma? Pošlete PM.
Takze nakoniec moj 400w set z prveho kola posluzi pajkapajkovi. Urcite zaujimave umiestnenie, budem to tu sledovat.
Ku hnojkam ti doporucim kvalitny a levny BioBizz. Ako zaklad Bio-Grow a Bio-Bloom, najnizsiu cenu na BioBizz maju tu: http://e-shop.hydroponic.cz/c/biobizz/
na prve kolo si vystacis aj s 0.5l balenim. Ja som si dokupil este kvetovy aktivator TopMax a do druheho kola aj Root Juice, vyborne s nim rastlinky korenia, mozem vrelo doporucit! Ten ti vydrzi dlho, pridava sa do zalivky iba prvy/prve tyzdne. Ak by si chcel bohatsie krmivo, tak doporucim este PKcko od canny/bcuzz, enzymy Enzymes+/Atazyme na obcasny preplach, Final Solution/Ripen na zaverecnu fazu a phyt-amin na postrek.
Substrat vezmi jednoznacne BioBizz LightMix, ako pre semienka, tak pre rezivo je menej sokujuci. Mal som v prvom kole drahy Plagron Royalty Mix a s tym lightmixom od biobizzu som spokojnejsi. V oboch pripadoch ide o kvalitne namiesanu zmes, allmix staci zo zaciatku menej hnojit, ale zasa je to vacsi humac a hrozi skor, ze sa ti z neho spravi hniezdo pre hmyz alebo plesen (zvysene mnozstvo organiky). lightmix je v tomto bezpecnejsi.
BioBizz znizuje mierne pH, co je len vyhoda, o to menej kyseliny do toho musis pridavat (opak plagronu).
Ja som bol v prvom mojom kole rozhodnuty pre plagron, ale nakoniec ma presvedcil predavac o kvalite biobizzu a usetrenych prachov a dnes som mu zato vdacny. Chut vyborna, cena nizka a vysledok za to stal.
btw: ked budes riesit ventilaciu, mas uz nieco vyhliadnute? ja mam jeden vzduchosystem- 125mm potrubie Combiflex, uplne novy pachac Ecolite 240m3/hod (blocek z minuleho tyzdna) a Axialny vetron 200m3/hod. Chcel som ho do matkarne, ale zmenil som svoje plany nakoniec, takze ak by bol zaujem napis..