Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » Napoleonův první pokus o INDOOR
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 4 »
Autor
Téma 
Host
Host

Příspěvek č. 17

Hh foto dodam hned akorad zapasim s tou výškou .
Původní fim byl nacvičený na outdoor ale v indoor nevysel strihl jsem vysoko a par dní potom jsem přepínal a výsledak je znatelný alias nezastrihnuté kyti . snad příště bude ruka přesnější.
No převládá si ta sativa jelikož pořád rostou do výšky což při 250w není žádoucí. Zkoušel jsem je dnes pozohýbat a stonek je pružný a docílil jsem max zlomení jedné kyti.
Dnes to je 16 dní na květ a tudíž počkám už ty 3 týdny a snad se růst zastaví a konečně se kyti začnou věnovat květenství.
A samo přiložím nějaké foto .

Old Post 29-12-2009 v 23:58 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 18

Takže dnes jsem udělal provizorní změnu pěstírny,
Možnosti byly asi 2 jak mi poradil jeden výborný grower a to.
-ohnutí pod SCROG
-vertikální zavěšení lampy

No vybral jsem si to zavěšení ale jelikož samostatnou objímku nemám tak jsem musil trošku poškodit zanýtované stínidlo (ustřih sem ho nůžkama na plech :-p)

No a tohle je moje dnešní provizorium:
6 hrané pletivo (já tomu říkam pletivo na kury) aby mi kytky nelezly moc blízko lampy .
A vespod je větrák který doufám odfoukne teplo z lampy
Později musím udělat pevnou konstrukci na pletivo i na zavěšení lampy .
Jo ještě ten sodík co svítí je těsne po nastartování proto tak slaby kdyby někdo měl nato nějaký názor (musel sem zkusit jestli lampa funguje jak má)

Old Post 31-12-2009 v 12:39 PM
Host
Host

Příspěvek č. 19

heh snad ještě někdo sleduje můj grow.
Paličaté kytky začínají paličatět ,růst se zastavil na konečných 87 cm nejvyšší kytky což v mém plánu do 50 cm nevyšlo .
No co už nečekal jsem modré z nebe ale todle jsem "pos..l.
Do příště aspoň zkušenost .
Mimoto jsem se seznámil s jedním growerem na silvestra tak do nového roku budou snad nějaké povedené řízky (sice me zdupal že při 250 neudělám lepší palice než venku ale co chtěl jsem to zkusit a mít co pálit přes zimu a snad to tedy doklepu do finálu)
Takže dále už se snad udržím a budu přispívat jen sem tam páč mě připadá že sem tu furt.
Jen mě to pěstování nějak moc baví a ne jen konopí či tabák na léto mám v plánu pořídit pár láčkovek a už se naně teším.

Mno tak vše nej do nového roku sice docela pozdě ale až dneska jsem vyspal kocovinu. Tak snad bude tento rok lepší ve výpěstcích i v nějaké té dekriminalizaci.

Old Post 02-01-2010 v 22:16 PM
Host
Host

Příspěvek č. 20

Menší foto update.
A omluva za kvalitu fotek hold si telefon neporadí.

Old Post 07-01-2010 v 15:11 PM
Rasta_pasta
Stálý Člen

Karma uživatele Rasta_pasta - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 21

Zdravím Tě,
tak jsem koukal, jak si to vyřešil a nevypadá to zle. Minimálně jsou všechny palice blíž k výbojce, než při tom rádoby Scrogu.
Ale všiml jsem si v příspěvku č.20 hned na první fotce, že ta palice vlevo je výš, než výbojka. To znamená, že je v jakémsi mrtvém úhlu a bude dostávat méně světla, než by si zasloužila. Takže doporučuju tu výbojku vytáhnout výše, aby svítila především na vrcholky palic, pač to je to o co nám jde, nikoliv o spodky...

citace:
Původní příspěvek od Napoleon

Mimoto jsem se seznámil s jedním growerem na silvestra tak do nového roku budou snad nějaké povedené řízky (sice me zdupal že při 250 neudělám lepší palice než venku...

S tímto tvrzením si dovoluji rezolutně nesouhlasit. Už jsem vypěstoval a viděl u jiných lidí pod 250W trávu takové kvality, že by se za ní nemuseli stydět ani šestikoulaři, ale prostě pod tím neuděláš šišku jak lahev od pepsi... Nicméně to není otázka kvality, ale kvantity

Tak co je dámičky, chlastámeee

Old Post 07-01-2010 v 17:15 PM
Rasta_pasta je offline   Profil uživatele Rasta_pasta   Find more posts by Rasta_pasta   Foto galerie člena Rasta_pasta   Click here to Send Rasta_pasta a Private Message   Add Rasta_pasta to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 22

(kvalita x kvantita) Rád se nechám poučit já předávám to co mi jiní poradili nebo řekli sám jak je vidět moc v in zkušeností mít nemohu. Jen sem si prostě pokecal s mírně arogantním "growerem" co mi tohle vpálil do tváře opravdu netuším jakou svítivost má slunce a přesný rozbor jeho světla ale beru tvůj příspěvek k srdci páč u tebe vidím výsledky.

Mimoto jedna kytka hraje hru na vysokou hůl a pořád zlobí a vcelku s tím teď zápasím .i od pohledu je trošku jinak stavěná nevím čím to v puvodním stadiu jsme měřil střed k zavešení lampy aby byla ve středu později jsem to musel udělat znova když sem dostal stínidlo .
A jak byly kytky menší jsem jejich pozici v pěstírně párkrát vystřídal. Přesto ta mrška ve vnějším levém rohu roste jak chce. Před chvílí jsem ji zlomil při pokusus srovnat výšku jemným ohnutím na pozici ostatních kyti a samozřejmě lampu sem zvedal .

Príště rězy a střihat a stříhat . Opravdu ta nejvyšší ma metr 110 a pořád roste netuším však proč vnik světla dovnitř je nulový (větráky jsou přes koleno aby nesvítilo dovnitř) režim od 17-5 hod. doba květu (přepnutí) 25 dní.

Naposledy upravil 07-01-2010 v 19:47 PM

Old Post 07-01-2010 v 19:40 PM
Host
Host

Příspěvek č. 23

Až uzrajou pujdou na košt a dlouhou dobu se asi další várka konat nebude. Co v mých příspěvcích na začátku aktivního působení na fóru bylo dáno že sháním co možná nejlevnější elektroniku atd bylo z ekonomických důvodů jelikož není peněz na zbyt a jelikož nehulím moc často jen párkrát do měsíce jsem spoléhal nato že i s trochochou této ambrózie vydržím do léta . Tudíž tohle byl první a plánovaný poslední pokus všeho všudy 30 gramů mi vynahradí celou cenu i s elektrikou . Než bych utrácel peníze a kupoval tady přes zimu G od místních profitujícich individuí.

K tomu že hulím jednou začas mám jediný vcelku hloupý důvod ale jak jsem sklidil 1kilo suchého z jedné kytky při out tak si nepomatuju co jsem dělal od září do jara a mí kamarádi taky ne .

Old Post 07-01-2010 v 19:55 PM
Host
Host

Příspěvek č. 24

Tož sem se nějak rozepsal zrovna je jeden s těch veselých dnů .
Out mám rád jelikož se člověk projde když jde sčekovat políčko hezky v létě do přírody kouká jak mu to hesky roste a pak příde srnka nebo čórka a je to fuč.
Takže sem vegetoval na balkóně znáte to pár kyblů donich hlína ze záhonu a nějaké pochybné semínko co vypadlo z 5 gramového sáčku z nějaké te češtinky. V té době jsem pomalu nevěděl jak marihuana jako rostlina vypadá. A od toho dne se každým rokem opakovalo to samé než se sešla parta kamarádů a začalo se dělat políčko někde na slunném místě v divočině. To bylo shonu pro pár semínek něčeho lepšího a pak sek sek a čorka vysmátá.
Takže stabilně balkón těch pár G z těch kytiček postačilo.
Až jednou jsem si řek a co nikdo to nezná tak to bouchnu do rohu zahrady žejo zasadil jsem 3 kytky to hlíny (která byla kvalitně vyrobená žížalou hnojní). znáte dvou komorový kompost ne ? v jedné je organická hmota a až se naplní tak se přikreje a hazí se do druhé a do pár měsíců máte hlínu strašně bohatou na dusík atd.
no nedej bože že vyrostla obrovitá kytka né stonek a kolem listy ale prostě 50x stonek a kolem listy . a z toho bylo potom kilo suchého a radost na zbytek roku.
Dalšim rokem to samé říkám si ještě mě nechytli a jelikož v hospodě popíjím s některýma policajtama a tykám si s něma tak lehkým náznakem co kdybych to tam měl se namě udiveně podívali s otázkou ty pěstuješ konopí ? a já že né jen co kdyby.
Tak druhý rok sem sehnal semínka chroniku a kytka parádní jen z ní byl hermáč a další rok to samé.
A tento rok zase balkón + ještě s tabáčkem ale už to došlo a jsem jak se říká prvním rokem "bez konopí" balkón se moc nepoved jelikož je na severozápadní straně a toto léto nebylo nic moc slunce. Tak došlo na nápad sestavit doma menší pokusnou skříň a koukání na G a shánění infa. Až sem si řek že všechno vím a znám tak jsem se dotoho dal a výsledek ještě není u konce ale průběh sledovat můžete , jisté je jedno ta chyba v zastřihnutí je celkem triviální problém jinak jde vše jak má no uvidíme za měsíc a něco .
Děkuji všem kdo tohle sledují a čtou a poděkuji rád za každou radu či kárání od ostatních kteří mají zkušeností na rozdávání. A nemusíte se bát napsat cokoli k tématu o spam se nebojím páč si ho obstarávám sám.
Peace Napoleon

Old Post 07-01-2010 v 20:17 PM
Host
Host

Příspěvek č. 25

Dnes = 30 dní květu. C99xNL od nectarseeds má v popisu 8-9 týdnů. Takže v tom pátém přihodím týdenní PK 13/14 snad už to neporoste ani o píď jinak me mrdne . jináč přikládám foto mých obřic jak jim říkám .

Old Post 12-01-2010 v 10:38 AM
Host
Host

Příspěvek č. 26

33 dní

Old Post 15-01-2010 v 14:01 PM
tripmag
Stálý Člen

Karma uživatele tripmag - 86% PěstitelskáKarma uživatele tripmag - 86% PěstitelskáKarma uživatele tripmag - 86% PěstitelskáKarma uživatele tripmag - 86% Pěstitelská

Příspěvek č. 27

to PK si mohol pridat uz davno z PK ti to rast do vysky urcite nebude...

Old Post 15-01-2010 v 14:28 PM
tripmag je offline   Profil uživatele tripmag   Find more posts by tripmag   Foto galerie člena tripmag   Click here to Send tripmag a Private Message   Add tripmag to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 28

to PK 13/14 pridám dle canna navodu zatím se osvedšilo ho odoržovat takže asi ví proč to udávají. Takže do nastolím 3 týdny před sklizní. O výšku se nebojím kroutím to kolem už jsem v maximu takže tak. Jen se divím že ty kytky začínají mohutnět v tom květu za ty 3 dny to jde znát. PK je vlastně 13% fosfor a 14% draslíku což by mělo vyplnit květy které budou v té fázi nejspíše stagnovat a dozrávat tak to přispěje jejich růstu.

Old Post 15-01-2010 v 15:24 PM
Host
Host

Příspěvek č. 29

1.fotka :-P

Old Post 19-01-2010 v 10:10 AM
Host
Host

Příspěvek č. 30

opět jedna fotka s upgradem
Jinak od pondělí papají navíc PK 13/14 planuju to nechat těch 7-10 dní a poté čekat na dozrání (samo sebou poslední 2 týdny přestanu hnojit jen canazym nechám a pak flush a pár dní potmě.) A pak zkusím opařit kořeny až to bude venku.

Jinak taky dotaz zda to nechat do doby mléčných krystalů a nebo taky do žloutnutí listů ? Někdo psal že pokud začnou kyti brát živiny z listů tak se pročistí od dusíku atd. Ale zase na druhou stranu faktor nejvyššího množství THC je jiný.

Naposledy upravil 21-01-2010 v 09:00 AM

Old Post 21-01-2010 v 08:52 AM
Rasta_pasta
Stálý Člen

Karma uživatele Rasta_pasta - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 31

Zdarec Napoleone,
ty tady pleteš jablka s hruškami.
To že ti začne žloutnout listí, značí pouze "pročištění" kytky, nikoliv její zralost a naopak.To že se ti zakalí pryskyřice je znak toho, že už je kytka zralá, ale není nikde psáno, že musí být pročištěná...

Při načasování sklizně se drž zakalení pestíků, nicméně v tomto období by ti už taky měli žloutnout listy, pokud sis dobře načasoval flahing (7-14 dní před sklizní, podle toho, jestli jedeš hlínu, kokos, hydro atd.)

Tak co je dámičky, chlastámeee

Old Post 21-01-2010 v 10:03 AM
Rasta_pasta je offline   Profil uživatele Rasta_pasta   Find more posts by Rasta_pasta   Foto galerie člena Rasta_pasta   Click here to Send Rasta_pasta a Private Message   Add Rasta_pasta to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 32

já měl namysli jako ukazatel konečného stádia rostliny že pokud už "vadnou" listy tak tak . No samo že se držím stále zabervaní jen mě todle zajímalo jelikož i při out jsem sklízel když byla rostlina stále zelená ale palice dozrálé.

Old Post 21-01-2010 v 18:24 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 02:21 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 4 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás