Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravíčko, přináším zmíněný update.
Gumu na utěsnění děr jsem nalepil po obvodu boxu, tak, víko, kterým se box zavírá doléhalo přesně na gumu, k tomu jsem ještě posunul magnety, aby víko se víko víc přitisklo ke gumě. Evidentně se povedlo, tímto prostorem světlo vůbec neprosvítá . (bohužel jsem včera skončil s úpravou boxu za tmy...fotím 3Mpx mobilem, ale za tmy dělá blbé fotky xD)...takže případně dodám fotky dnes.
Dále jsem gumu nalepil na horní část boxu. Takže teď světlo postavím přímo na gumu, světlo tudy taky neutíká.
8x8 cm větráky slouží jako ofuk/přítah. Velice si pochvaluju kapalinové ložisko...mají stejný výkon jako původní ofukový 7x7 bez kapalinového ložiska a dělají daleko menší hluk.
Tady ale nastal problém..přítahovou dírou (můžete vidět na fotce 1 vlevo nahoře) uniká světlo - otázka na vás - jak můžu utěsnit díry pro přítah vzduchu, aby neutíkalo světlo a zároveň se nijak neutlumilo proudění vzduchu?
Tento Orange Bud mně docela trápí, má nějak divně tvarované listy, o to by ani nešlo, ale to velké, co by měly být děložní lístky hnědnou...nějaký názor?
Týden utekl, žádné změny v boxu se nekonaly...od minulého týdne to vypadá následovně
Perioda: 18/6
Zalévání: jednou za 3 dny, kropím ráno a večer jak na list, tak i na půdu
Hnojení: dnes jsem dal poloviční dávku "BIO banánů ve vodě" s vodou Widow Skunkům
A tady největší kytky - Widow Skunky.
Při dnešním zalévání jsem jim dal půl dávky "banánů ve vodě" a půl dávky vody...už je to asi měsíc od nasazení a evidentně všechny živiny vyčerpaly(přišlo mně, že jsou nějaké světlejší), tak začnu pomalinku hnojit.
Akorát nevím, jak to budu korigovat s přepínáním na květ, když teď mají WS docela náskok :-/. Co myslíte, mám je nějak polámat, aby se trochu zpomalily nebo je nechat svévolně růst a pak je všemožně ohýbat?
upřímě toho OB mrzáka bych vyhodil...asi nějáká genetická chyba v matrixu...jinak WS bych provázkem ohnul o 90 stupňů...spomalíš ho,než se zakoření ostatní učastníci-na kolínka je ještě malej.
Jinak sem měl stejnej problém...než sem sehal řezy zasadil se semena který byli různýho stáří a velikosti...pak přibyli řízky který letěli jak z vody a po 20 dnech 18/6 sem měl kytky od 5cm do 50cmpříště už valím jen řezy-cca stejný stáří, velikost,nemusíš brát ohled na ostatní malinký/výška světla,zálivka,délka rustu vs. ohýbání a brzdění větších/
jinak pěkné....K+
apropo..pokud máš WS od uživatelky shisha nebo tak něják tak pozor na hermáče...já osobně je mám takyze 4 semen s výbornou klíčivosti 2x samec a při přepnutí jeden hermáč+ jedna čistá holka.ale i na Slovensku bylo pár kluků co měli 100% uspěšnost na samce nebo hermafrodity-asi nic moc model
No moc se mně ho právě vyhazovat nechce, sice je to takový divný zmetek, ale má největší růstový potenciál. Ještě ho tam nechám a uvidím, co se s ním stane..
Myslíš to tak, že bych ho měl přivázat za hlavní stonek a "co nejvíc" ho potáhnout k zemi?
Taky už mně hlavou probleskla myšlenka, že bych to vyházel a nakoupil řezy, ale nebudu nikam spěchat, budu se snažit to dojet do konce, vychytat co nejvíc chyb a na další kolo bych si obstaral řízky
Jn, mám to od shishy. Klíčivost fakt výborná, vylezlo mně 100%, ale mou vlastní blbostí zůstaly jen tyto dvě kytky, tak uvidíme, co z toho vyleze...to jsi mě teda moc nepotěšil ...ale tak aspoň vím, na čem jsem.
jj...já přivážu provázek k vrcholu a co nejvíc se ho pokusím ohnout do pravýho uhlu.aby to drželo tak vezmu obyč kolíček na prádlo kterej chytnu za květináč a přivážu.spomalíš tím rust,zmenčíš kytku,vyjedou ti ostatní větvičky/ne jen hlavní/ a daj se potom pěkně ohýbat do keříku...