Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdrávím o5 po týdnu s novýma fotkama..
moc se nám toho nezměnilo teda podle mě
kyti jsem poohýbal a různě popřivazoval..tento týden sem hnojil akorát v pondělí na květ 3ml/l bloomu jinak stále čistá voda..
teplotu držím na 21°C
vlhkost 58-61%
fota akorát jedno zadní kyti vpravo je nějaká piclá kdyby někdo vědel tak dik má pokróceny bléstke..
nevím co psát tož se měéte a za tédeň pic
Dobré deň zas po téďnu zdravím všechny
dnes házím fota jelikož zétra do na mikolášské véšlap tak nebode čas..
sme v 18. dno květo je nám zatim dobře akurát máme troško spáleny špičke listu..
Vlhkost je stále kolem tech 60%
a teplota přes deň 19.7°C
noc je horši a to 13.5°C
zvedl sem lampo viš a celé tédeň sem nehnojil..
ptže se mě zdá že sem to troško přehnojil..
enzym nemám ale prolivám to destilkó upravenó na 6.0..
zatím šíše nic moc ale blizne ož lezó
tož se měéte a za tédeň zas pic
zdárek growers zas po téďňu..
sme ve 32.dni květu sme trocha sativověéši tak kvetem pomaléš..
holky se mají čile kupodivu..
bratr jim lil vodu s PH 5.3
což neni zrovna O.K.a proč..?!ten démon místo on/off zmáčkl na ph metru CAL co se nestalo..po týdnu si říkám tož vykalibrojo ten píhá mítr a von mi na "calibračním roztoku PH:7.0" okázal 7.7 což nejni zrovna o.k...
ož sme to napravile tak snad to bode dobry..
včera sem hnojil 4ml/l snad se moc nespálí počítám že bodó v květu aspoň 75dni..tož ovidíme..tož se měéte a pic za tédeň
zdravím growery doufám že se joshua MCJesus vydařil sem tu s novýma fotkama..už se náám to pěkně rosí mám tu nějaký nový dnešní fotky sme ve 39. dni květu..teploty byly v těch mrazech někdy dost nízko a dle toho kyti vypadají..
teploty v rozmezí 18-23°C den
v noci šla někdy i na 11°C jinak teď se drží na 15°C
vhkost tak 45-60% taky jak kdy..
snad už bude alespoň do sklizně dobre..
přeju pěknyho silverada!!!
tož se měte za tédeň zas a snad už v novém roce pic