Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
K2 jsme jeli taky. Od Nirvany. Velmi dobrej model. Myslím, že budeš spokojenej. NL jsme měli jen kříženej s Shivou. Ale taky ho mám moc rád. Měl jsem ho i venku, stejně tak K2 a paráda.
čafas
Aktualizace........
Odrůdy jsou již nádherně orosené, tak se na to podivejme
na dripu rychlej rust da se velmi rychle prepnout na kvet
něká ta šiška DG to schytala od plísně no,po konzultaci lepsi nezastrihavat
Čau pane..... Jak dlouho jsi nechával SSH na růstu a jak je máš vysoké? Plánuju je taky a nevím jestli nejsou pod 400w moc vysoké na prosvětlení. Jinak moc hezké!
Původní příspěvek od Parapa Čau pane..... Jak dlouho jsi nechával SSH na růstu a jak je máš vysoké? Plánuju je taky a nevím jestli nejsou pod 400w moc vysoké na prosvětlení. Jinak moc hezké!
čaj
SSH - než prokořenily velký kostky to trvalo tak okolo těch 8-mi, 9-ti dnů ( ssh si dává v prokořeňování docela načas, něco jako NL) a pak sem je položil na rohože a dal jim asi 6 dní, aby se stačili chytit rohoží, než je přepnu.......celkově tedy 18/6 jely 15 dní(ale počítam dotoho i prokořenění velkejch RW kostek) a jsou kolem 80-90 cm, někde sem to tam psal i přesně, snad na první straně......ale to je v hydru na rohožích, pro hlínu to bude jinak....takže takhle no
a s tim prosvětlenim se bát nemusíš, to si rači pohlídej at ti nepřeroste(i když takhle si to asi myslel viť, když přeroste - neprosvítí jí lampa).....protože SSH sem nevzal jedinej list - jak na růstu, tak na květu - má super prosvětlenej, otevřenej vzhled, tak tenoučky listy, že rozhodně slunci v prostupnosti nevadí - takže jako sogovka uplně parádní - na jedný z fotek je vyfocená rohož kde sou vedle sebe 4 SSH a nemaj jedninej problém v prostoru a i spodky jsou pěkný paličky, kytka neroste jakože vůbec do šířky ale spíše jen dovýšky, takže na to mysli, ať konkrétně tuhle odrůdu nedáš moc od sebe, naopak klidně je můžeš narazit i trochu víc nasebe, díky minimum teňoučkých lístků a zajímavému větvení si rozhodně nebudou stínit( i 5 na rohož by šlo)..... psal sem o nezastřižených SSH v dripu na rohožích!!!! měj se
smokereport:
K2 - spíš menší paličky, hodně zemitej smell a kouř je podle mě až moc zdrcující.....vhodná k filmu - připravte si však vše potřebné, protože K2 vám už nedovolí vstát
DOUBLE GUM - hezký palice, i spodky květiny jsou super.....na smell je hodně žvejkačková....hodně zajímavá genetika, hlavně díky rychlému a robustnímu růtu a květu....
SUPER SILVER HAZE - Milky wey......super pokuř ...od Milky wey jde vůně až do borovic....moc hezkej vzhled palic i přes to že nejsou uplně kamený.....kouř odlehčenej ...Dobrá na mejdany i když díky osobité a velmi nezvyklé vůni musíte s touto odrůdou stále odpovídat na zvědavé otázky
Fotky:
nějaký ukazky ze suchyho materialu ........tak se mějte a přeji svobodné pěstování.....
Jěště bych rád poděkoval za řezy a to všem třem kolegům od kterých sem si je bral......Musim říct, že to byla opravdu povedena posádka, které nevadilo ani na mě trochu rychlejší přepnutí na květ, než obvykle....