Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Kubee, dřevotříska, proč ne? Dělají se i "průmyslově" - ty skříně. Sádroš? Taky proč ne, ale pokud ho nějak finálně neošetříš, jako třeba omítka, myslím, že se bude drolit sádra v řezanejch stranách. A musel bys nějak řešit uchycení dveří. Já jsem pro dřevotřísku + odrazná folie.
Taky dobrej pacháč. Kámoš to má taky v ložnici. Závidím mu teplo v zimě. Já zas ale jedu klíďo i v létě. Ale ten smrad a hukot. Spí se špuntama v uších. Zkoušel to pořešit triakovým regulátorem, ale asi to stejně není ono. Nicméně výsledky má neuvěřitelný i pod dvěstěpadinou. Jo, a má taky dřevotřísku vymalovanou bílou barvou.
Já mám v garáži vícevrstvou skříň. Korpus dřevotříska, 4 cm polystyren, protipožární sádrokarton a diamantová folie. Ale je mně to stejně nic moc platný, když mně dovnitř jede studenej vzduch. Musel utěsnit přítah, aby ty izolace měly smysl.
vyříznou ti všechno co si nakreslíš.
...no i ta nejlevnější přímočarka je dobrá investice,s tou si pak uděláš otvory i pro pasivní přítahy.
Já koupil v tescu pilku za 260 kaček před dvěma roky,nařezala už hafo děr,plovoučku do třech kvartýrů a pořád fachá
Prosim o radu,byla by vhodná textilní skřín o rozměrech v.156,š70,d148 na 600 W ? . Já jestli ta textilie tomu nebude vadit a jestli těch 600 není moc,díky.