Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Hydroponie » Bubler ...WR..SSH...
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2
Autor
Téma 
Ati
Stálý Člen

Karma uživatele Ati - 73% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

jinak mám dotaz ...když mám 150W předřadník tak můžu ne něj připojit i třeba 100W sodik? díky

Old Post 03-11-2009 v 21:18 PM
Ati je offline   Profil uživatele Ati   Find more posts by Ati   Foto galerie člena Ati   Click here to Send Ati a Private Message   Add Ati to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 18

ne

Old Post 04-11-2009 v 00:32 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
berkinson
Stálý Člen

Karma uživatele berkinson - 82% PěstitelskáKarma uživatele berkinson - 82% Pěstitelská

Příspěvek č. 19

čau taky jsem se pustil do dvou 65 l kýblů jsem celekem dost na začátku mám 2 kousky od známýho jmenuje se to silver blue prej,
mám to zapnutý asi 5 dní zatim (18:6(noc mám v noci prej neni dobrý když se na ně v noci dostane světlo) jinak já to mám ale na 70w zatim
uvidim jak to dopadne doufám že se ti aspoň trochu přiblížim už mám strašný chutě
grow => bloom => smoking

Old Post 04-11-2009 v 11:50 AM
berkinson je offline   Profil uživatele berkinson   Find more posts by berkinson   Foto galerie člena berkinson   Click here to Send berkinson a Private Message   Add berkinson to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ati
Stálý Člen

Příspěvek č. 20

:-) taky sem uvažoval jakou watáž zvolit tady do těch kýblů....a 150W je ideál ale na zažátek by to chtělo i těch 70W....musím vymyslet něaký stínítko (z kovové síťky....) abych to aspon trochu utlumil...mam trochu problemy že se mě pálí ze začátku trochu listy na některých místech ...dnes snad nafotím jak to mám uděláný plus nový 4 holky.....tenktokrát jsou to ale White widow tak jsem zvědav...

Old Post 04-11-2009 v 12:06 PM
Ati je offline   Profil uživatele Ati   Find more posts by Ati   Foto galerie člena Ati   Click here to Send Ati a Private Message   Add Ati to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
berkinson
Stálý Člen

Karma uživatele berkinson - 82% PěstitelskáKarma uživatele berkinson - 82% Pěstitelská

Příspěvek č. 21

no já to fotil včera jestli ti to nebude VAdit tak ti je sem hodim,
taky mi to trochu pálilo asi jsem to měl moc blízko.
navíc jsem je asi nejdřív trochu přelil a pak jak jsem to nezalejvaL tak mi to zase pomallu usychá tak doufám že to bude v poho
jsem prostě beginner no

Old Post 05-11-2009 v 08:20 AM
berkinson je offline   Profil uživatele berkinson   Find more posts by berkinson   Foto galerie člena berkinson   Click here to Send berkinson a Private Message   Add berkinson to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ati
Stálý Člen

Příspěvek č. 22

já dneska musim vyřešit jinou nádobu ....ten kýbl je dobrej ale až sou rostlinky větší....potřebuju něco nižšího ...protože zatím se mě nedaří nejít zpusob jak částečně utlumit sodík ....jinak toho klidne semka hod ale do něakýho odkazu jenom ...třeba na www.imageshack.us nebo tam nekam ...

Old Post 05-11-2009 v 08:52 AM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 23:28 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás