Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravim,
takže sem zjistil že přes tmu mám ve skříni nějakejch 60-70% vlhosti a tak sem pořídíl STOP Vlhkosti kterej mi ji snížil na přijatelných 40%.
Zítra dodám nové fotky na kterejch bude vidět krásný velký palice Big Budu tenhle model mě fakt uplně dostává a určitě ho pojedu i příště!
Zdravičko,
bohužel fotografováni trochu upadá pacz nemám foták, jinak sem dokoupil od ATAMI Bloombastic a nasadil jsem ho v poměru 0,5 ml/l.
jsem v 6 týdnu květu a myslím že začnu flushovat takže bych měl v 8. tejdnu sklízet
Big Bud a Nebula vypadaj krásně, White Russian a Jack Herrer jsou kytky který jsem viděl takže mě nepřekvapujou ale jsou krásný, bohužel slečny Euforie se táhnout, květ je takovej pomalejší a myslím že půjdou ven dýl
Zdravím,
přináším ranec fotek z 54. dne květu ! slečnám musím zhasnout za 3 dny, bohužel Euforie by tam eště nějakou tu dobu mohli bejt. Jinak můj obdiv má monstrózní Big Bud !
1) Celek
Takže po dvou dnech tmy bylo včera sklizeno, nůžky to možná ani nerozdejchaj pacz sou olepený jak kdybych stříhal lepidlo
dneska uploaduju foto a tipovačka bude moct začít.
Zdravím,
takže po dvou denní tmě bylo sklizeno, svíceno bylo 59 dní
chtěl bych říct že Euforie tam mohli určitě eště tak 2 tejdny bejt ale nechtělo se mi na 3 kytky svítit. Jinak při sklízení bylo odhaleno že se nejedná o model White Russian ale Jack Herrer, takže tam byl 2x.
1) celek
2) Nebula - hezká kytka, krásný paličky a podle mě dost vitální kytka, uvidíme jaká bude po smoke reportu...
3) detailek Nebuly
4) Opium - malej keřík s malinkejma palička ocukrovanejma jak z cukrárny
Samotné Big Budy byli od začítku moji favoriti a tak při sklizni byla radost koukat na jejich ohromné tvrdé palice. můj 3rd grow je práve z 11 ks Big Budu, tahle kytka mě hodně překvapila a potěšila, jsem zvědavej na výnos a chuť
13) Euforia 1 - tahle kytka je dost vytáhlá a palice jsou takový hezký salámky, bohužel se mi tohle ve skříni moc nelíbilo, kdo je ale na tenhle typ tak to asi ocení.
17) Jack Herrer (bývalí WR) - tohle je prostě krása, na to že sem je tam dal jentak aby zaplnily místo a dal sem je tam dost pozdě se znich vyklubala kvalitka
Pohledy do 2 ze 3 plných krabic,
tímto bych chtěl vyhlásit 2 tipovačky
ta 1. se bude týkat celkového množství v g
ta 2. bude o uhodnutí kolik g bude na kytkce Opium!
1. dva s nejlepším tipem budou ohodnoceni kostkou.
Jinak moje přání je dostat se na hranici 250g a to je taky můj tip
Tipovačka bude končena a vyhodnocena 20.1.2010
Děkuji za Vaše připomínky a za Kčka.