Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
sorry ze chyba aktualizacia ale otec mi odisiel s fotakom na sluzobku, tak nemam cim fotit, tak aspon info: uz je zastrihnute nad 5 patrom, prvy krat pohnojene granulovanym NPK
Ahojj maš to strasne pekné mal by som otazku ako mas zapojené tie lampy lebo mam zatial iba 1x24W ale chcem neskvor tiež viac . a preto sa pitam že či sa to dá zapojit aj na jednen kabel až by sa dalo foto tvojho zapojenia podakoval by som tak aby sa darilo . čus
jasne ze sa to da na jeden kabel ale foto mojeho "zapojenia" radsej nie bo uz mi to par raz vyhodilo hlavny istic
ale ja ti idu zo zasuvky dva kable, tak ku kazdemu spravis dalsiu vetvu, dam aj foto neboj
z toho si nic nerob ja som mal 9 peknych rastlin myslel som si ze setko budu samice staral som sa o to ako hovado a pak 5 samcu 1 hermo a 3 samicky to je tak kdyz jdes zo semene a jeste k tomu ne z vlastniho nikdy nemuzes od toho moc ocekavat