Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jo dodávám 2 fota.
tot jsou moje 2 největší rostlinky z osazenstva celkem 14 rosstlinek.
5větších a zbatek právě před hodiinou přesazené.
zalité moji bio vrbovou zalivkou naředěné 0,5l vyluhu a 1l odtáté vody.
Jo a používám takový ošetřovadlo co se dává do akvaria na neutralizaci těžkých kovů a eliminaci škodících organismů.
A tady dávám foto vysledného celku bez mříže na ScroG kterou budu instalovat někdy v příštím týdnu.
V pondělí udělám očistujici zalivku čistou vodou a peroxidem 30% v pomeru 2,5ml/1l vody.
money5 a zaciatocnik19:
Ano 14 rostlin na průměr 65cm celkem.
9.den od přivezení řízku
7. den od přesazení prvních 5 řízků
3. dny od přesazení zbytku
Mám ještě 3 řízky v záloze kdyby náhodou něco nevyšlo.
Dávám foto.
Dneska sem je zalil vodou s peroxidem 30% 2,5ml/1L vody.
Každý květináč 500ml vody. musí vydržet zalíté do pátku.
listy pokropeny Phytaminem. 5ml/1l vody.
Vnitřní pletivo na Scrog budu dávat někdy v týdnu a nebo až v pátek.
Ják provedu změny tak zase napíšu.
Dávým fofo.
Celek a 2 největší rostlinky.
Dneska se moje největší rostlinky začali až moc naklánět ke světku a nechtěl sem aby se sepalili tak sem už dneska dal mříž na Scrog.
Už jje to konečná fáze.
podle rychlosti růstu budu přepínat na květ cca za týden až 14 dní.
Sou 2X2cm
Mohl sem pozžít lezčí a ohebnější pletivo na králiky ale je moc ohebné.
nedrželo by dobře tvar a bortilo by se to.
pro moje účely toto pletivo vyhovuje. nebudu to proplétat ale nechám jenom růst z venčí buď rovně a nebo budu všechny pomalu stáčet do uhlopříčky. dostanu tak o něco větší délku kitiček.
Mám ale problém. Sou to řízky a nerostou patra jak sem zvyklí. a už z hlavního stonku jedou boční větve které sou zž dost velké.
počítal sem že porostou jako normalně ze semene. listy naproti sobě a po patrech.
V pondělí budu zaštipovat a upravovat box.
Uprava je nutná kvuli přístupu k rostlinám a jednodušší manipulaci.
I ventilaci musím upravit.
Takže v pondělí dodám foto o upravách a samotné kyti po sestřihu.
Vypadá to dost dobře, musím říct. Jen jestli by nebylo dobře nějakým způsobem provětrávat i rostliny. Bude to tam dost naňohňaný. Ale uvídíme, co ti to udělá..
Podle mého budeš mít problémy s prostorem, protože 14 kytí na 65 čísel se mi zdá příliš..Já bych tam dal tak 7 max.8.. Jinak určitě fandim..;-) Ještě by mě zajímalo, kde jsi sehnal to pletivo?