Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Indoor Pěstování » Pomoc se skrini
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2
Autor
Téma 
Bárt
Stálý Člen

Karma uživatele Bárt - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

Jinak na tu hloubku dávám za sebe 3 rostliny, ale můžou být i 2 při té velikosti. Já tam mám 15 na patře, ale 10 by stačilo pokud použiješ genetiku co se větví, případně zaštipovat atd...Pokud dáš méně klonů, tak můžeš zkusit i supercroping ( asi jsem to nenapsal správně), to je technika kdy stonek necháš plazit po zemi (připevnuješ) a využiješ tak lépe plochu....možností je dost.
Jo a tu matku si můžeš dát ke klonům, pokud ji budeš pěstovat malou , pomocí vhodného stříhání...všechno má řešení.
To mám matky JH, WRu,Shiva Shanti 2, WW a jak je vidět tak rostou další (musím zvětšit matkárnu) -
Super Silver Haze - Mr. Nice
Genie of the lamp - Homegrown Fantaseeds
Northern Lights x Shiva - Nirvana
Pot of Gold - Flying Dutchmen
Nebula Flowering time: 56 - 62 days Seedsman
Chronic
Sweet mendobog https://grower.cz/forum/showthread.php?postid=806388

citace:
Původní příspěvek od Rumcajs
System je to vychytany, jen se obavam, ze tam bude docela problem shanet klony, pokud si je nebudu delat sam, a to je dalsi prostor navic. Kolik se ti jich tam tak vleze? Vypada to aspon na 30. Kdybych to delal jeste na vetsich policich a 3 patrech, tak potrebuju dalsi skrin na matky Relativne bych mohl udelat 4te patro, kde budu rozjizdet klony, ale i tak mi zustava problem s matkou...

Naposledy upravil Bárt 25-08-2009 v 15:48 PM

Old Post 25-08-2009 v 15:31 PM
Bárt je offline   Profil uživatele Bárt   Find more posts by Bárt   Foto galerie člena Bárt   Click here to Send Bárt a Private Message   Add Bárt to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Bárt
Stálý Člen

Příspěvek č. 18

Tak pro odpůrce úsporek nějaké nové foto a pro informaci a to do sklizně zbývá 33 dní.

Old Post 18-09-2009 v 07:44 AM
Bárt je offline   Profil uživatele Bárt   Find more posts by Bárt   Foto galerie člena Bárt   Click here to Send Bárt a Private Message   Add Bárt to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Bárt
Stálý Člen

Příspěvek č. 19

A ještě jiná....

Old Post 18-09-2009 v 07:49 AM
orajov
Nový Člen

Karma uživatele orajov - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 20

Fakt výborné Bárte... Něco si od tebe vezmu... Myslel jsem si, že hydro to bude na prd, ale jak vidím je to dobrý... RESPEKT tobě..

Old Post 27-11-2009 v 21:37 PM
orajov je offline   Profil uživatele orajov   Find more posts by orajov   Foto galerie člena orajov   Click here to Send orajov a Private Message   Add orajov to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Bárt
Stálý Člen

Příspěvek č. 21

[QUOTE]Původní příspěvek od orajov
Fakt výborné Bárte... Něco si od tebe vezmu... Myslel jsem si, že hydro to bude na prd, ale jak vidím je to dobrý... RESPEKT tobě..
[/QUOTE
Hydro dělám jen klony , ty velké jsou v substrátu.]
Ona ta skříň je taková srandička když nejsou prachy a místo , pokud máš možnost 400w sodík a box 100x100 tak můřeš pěstit vyšší a to je potom výnos

Naposledy upravil Bárt 28-11-2009 v 07:55 AM

Old Post 28-11-2009 v 07:41 AM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 22:46 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás