Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
jasně tohle znam - tak co zhulili ste se? a na copa to potřebujete, proč nemůžete chlastat jako normální lidi, no naštěstí i většina mejch známejch který nehulí, mě tolerujou, ví že takovej sem, ale spoustě lidí to nemá enu ani vysvětlovat
to 4C3: jo bohužel je to ale normální, že lidi co dřív byli prostě k něčemu a dobře se s nima pařilo, měli prostě svuj názor, se prostě časem nějak změní, nějak jako by vyměknou, nevim špatně se mi hledá správný slovo, sám to vidim na bráchovi, kterej ještě tak před 3 rokama byl v pohodě, chodil s náma na akce, zahulil, a dneska, chodí s holkou, do hospody nezajde jak je rok dlouhej, a když se s nim občas bavim tak jeho názory jsou mi prostě nějak cizí, jako kdybych se bavil s nějakým starým fotříkem, jen práce, a blbý kecy jak ho sere politika a podobně, fakt to nechápu!
mě se to zatim nestalo, a doufám že ani nestane (25let) doufám že podobný životní styl budu mít hodně dlouho, nejlépe až do smrti
Když pominu to co už jste tu říkali, tak mě taky hodně vadí (přímo mě to sere), když se mi třeba něco v práci nepovede nebo si na něco nevzpomenu (můžou to být úplný prkotiny), tak to hned ostatní přikládaj hulení:"Ty už to nehul, ty jsi úplně v prdeli!" (to je několikrát za den) a když na něco zapomenou oni, tak "to se stává" . To je ukázková diskriminace a asi je tam všechny ty parchanty zažaluju , ale hlavně, že jim jsou dobrý moje vzorky po sklizni.