Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak rozhodli jsme se přepnout za dva dny, největší kytky maj max 40cm. Matkář řikal ještě 10 dnů, ale bojim se, že by mohl bejt problém s vejškou...
Kytičky maj krásnou barvu, hezkou stavbu, ale některý maj jen jednocípý listy- fakt nevim v čem je chyba...
saiklon: Hele tu metlu mám už pěknejch pár let, kdy jsem chtěl zkusit indoor, ale padlo to, takže jsem ji jen ted vyhrabal a myslim, že byla z Growshopu.
Machoman: Hele jaký EC má ten MR1 fakt nevim, Ec metr nevlastnim... Trochu jsem to přestřelil (jsem zvyklej na nejmíň metrový kytky z outu...), ted už dostaly 0,5ml na litr. Nicméně žádnou známku přehnojení jsem nenašel.
pH: 5,9
Vlhkost: 70%
Teplota: 26 C
Lampa: 35 cm od vrcholů rostlin
Já se kaju, já si nezasloužim
ušlechtilou konverzaci, zeleninu, mlíko
dál bejt spisovnej a vzornej
to by za mnou brzo sklaplo víko.
Tak 17. jsme přepli na květ, holky se vytahujou, tak dostaly kolínka, aby se srovnaly vejšky jednotlivejch rostlin. No snad se mi to nějak povedlo dát dohromady... Všechny holky vypadaj zdravě, jen mě zaráží Mountain jam, měl jsem za to, že je to z větší části indika a přitom všechy moje Mountain jamy jsou docela vytahaný koštata... No nic uvidíme co z toho vyleze!
Dostávaj papat 0,5ml MR1 na 1l, 0,4ml Calgreen na 1l a ob dvě zálivky 1ml na 1l enzimy.
pH: 6,0
Vlhkost: 60%
Teplota: 25C
Výška lampy: 30cm
Máš to moc pěkný. Stavim téměř identickej box, akorát nemám zvlhčovač, kterej se chystám pořídit až bude za co XD. Na odtah sem koupil http://www.ventilatory-vzduchotechn...or-turbina.html měl by bejt v pohodě. No a na folie kašlu, vystačim si s bílim omyvatelnym nátěrem. Bojim se, že by se pod těma foliema mohli tvořit plísně.
No zajímalo by mě na kolik tě to celkem vyšlo? Každopádně K+
Čus!
Artonor: Jo jo ten odtah jak říkáš, měl by bejt v pohodě! Co se týče tý folie, tak určitě plíseň se pod ní netvoří, nikde v boxu, ale v místnosti to bylo na růstu s plísní dost krušný... Hele myslim, že cena vyšla i s cestama po republice po bazarovejch věcech tak na necelou třicítku. Jinak díky za K, vlastně všem!
Krasus: No samotný ufo se mi zas tak hlučný nezdá, ale jelikož vývod máme do místnosti, tak i pře sonoflex to dělá dost bordel, spát se u toho fakt nedá...
Jinak holkám se daří dobře, velikostně se pohybujou od 40-50 cm, díky kolínkám se nám podařilo srovnat velikosti jednotlivejch kytek, takže zatim paráda! Pomalu už začínají ukazovat blizny!
Dnes vyměněna metla za sodík, holky už kvetou všechny docela hezky. Ještě proběhl docela razantní prostřih.
Uplně mě udivilo jak se nám podařilo vyrovnat výšku, ta se pohybuje od 50-59cm. Ale myslel jsem, že se vytáhnou víc, tak příště asi o pár dní dýl na růstu. Prostor je docela rovnoměrně zaplněnej.
Hnojky: 0,5ml MR1 + 0,5ml MR2 na 1L + Amino-bloom 0,8ml na 1L.
pH: 6,4
Vlhkost: 54%
Výška lampy: cca 28cm
Teplota: 23 C (nemůžu si vynachválit klipsňák připlej na winga- ofuk výbojky)
P.s. Sorry za kvalitu fotek, neměl jsem u sebe foťák.
No tak jsem to nějak přechválil... Tak vás prosim o radu!
Včera jsem se po tejdnu jel podívat na kytičky a pohled do boxu mě vůbec nepotěšil... Kytky hrozně zežloutly a jakoby jim uschnuly listy a s timhle problémem přestaly růst i palice... Zvláštní je to, že to začalo na pravý straně a postupně se to rozšířilo do všech stran, střed, přímo pod výbojkou je v pohodě! Zalejval jsem vždy 2x hnojivo, 1x voda s enzimy. Nějak mě nenapadá v čem je problém...
Hnojivo: 1ml MR1, 0,8ml Amino bloom.
Teplota: 23C
Vlhkost: 52%
Výška lampy: 40cm
Budu vděčnej za všechny nápady co s tim!
Zdar kolego...
Viděl bych to na špatný,zřejmě nízký PH v půdě.
Píšeš,že dvakrát zalíváš s hnojem a jednou proplach s enzimy.
No dle mě je to moc nahnojené a při tom špatném PH kytky horko,těžko přijímaj živiny.
Optimální poměr zalívání je 1 x hnuj ; 4 x voda.Enzym dávám poslední vodní zálivku před hnojem.
Nikde nevidím,že by jsi měřil PH;EC odpadu což je hodně důležité,když chceš jet s hnojem na doraz.
Stejný problém jsem měl už také,kydž jsem dával PK musel jsem do zálivky najebat moc kyseliny,abych srovnal PH,jo,po týdnu jsem změřil EC odpadu to bylo přes 3 a PH necelé 4.Kytky vypadaly podobně.
Pomohl rychlý proplach sprchou protože postupným zaléváním,byť i jen vodou by kytky otrávilo nadobro.Třeba to vypláchnout všechno pryč a to rychle.
čabas pražáku souhlas se SIMORem, jen bych doplnil už potom nehnojit, podle zabarveni palic a blizen to vypada tak na +/- dva tejdny do konce, coz je optimalni doba na flush, ty vrchni žluty listy neotrhavej, nech je tam ať se dojebou úplně. No a pro příště kvalitní hlínu + střídmější hnojení, co 14 dni pravidelnej proplach s enzymem a jak psal kolega nademnou můžeš i měřit odpad, což sem osobně na hlíně nikdy nedělal. Takže tak. měj se chlape a ať to dopadne!
Díky moc pánové!
To s tim hnojenim jsem nevěděl, ale ted když nad tim přemejšlim tak jsem to asi fakt přehnal no... No nic tak příště!
Bohůžel k tomu nemám ted přístup, ale kamarád to ted proplachoval a řikal, že prvních 10 sekund co to sprchoval z toho vytekla voda s pH 6,9 což je divný...
No uvidíme... To co jte psali mi příjde logický a asi jediný možný, ale to pH toho výtoku mě zarazilo...
Každopádně díky moc!
jj záleží kolik toho prolil.Za 10 vteřin ti toho procedí i litr a to už by i odpovídalo tomu skoro stejnému ph jako zdroj,ten proplach je moc rychlý a vydatný abys přesně zjistil co ti to z hlíny vezme.
To měl zalít jemně,tak jak vždy,počkat těch pár vteřin až se něco procedí do podmisky a to měřit.
No to už je teď asi jedno,ale když už jsme o tom začli,tož se dobereme ke konci.
No jo no to já nevim jak to proved!
Co se dá dělat, je to holt napoprvé, tak jsem se alespon poučil!
Budu informovat za pár dnů jak to vypadá. S outem už jsem překročil dvojku, takže co kouřit určitě bude, tak se zas tak nic hroznýho neděje.
Každopádně děkuju za radu!