Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » 1. indoor 600w na indiánském pohřebišti
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3
Autor
Téma 
Časlove
Stálý Člen

Karma uživatele Časlove - 92% Pěstitelská

25/18 Příspěvek č. 17

Tak rozhodli jsme se přepnout za dva dny, největší kytky maj max 40cm. Matkář řikal ještě 10 dnů, ale bojim se, že by mohl bejt problém s vejškou...
Kytičky maj krásnou barvu, hezkou stavbu, ale některý maj jen jednocípý listy- fakt nevim v čem je chyba...
saiklon: Hele tu metlu mám už pěknejch pár let, kdy jsem chtěl zkusit indoor, ale padlo to, takže jsem ji jen ted vyhrabal a myslim, že byla z Growshopu.
Machoman: Hele jaký EC má ten MR1 fakt nevim, Ec metr nevlastnim... Trochu jsem to přestřelil (jsem zvyklej na nejmíň metrový kytky z outu...), ted už dostaly 0,5ml na litr. Nicméně žádnou známku přehnojení jsem nenašel.

pH: 5,9
Vlhkost: 70%
Teplota: 26 C
Lampa: 35 cm od vrcholů rostlin

Já se kaju, já si nezasloužim
ušlechtilou konverzaci, zeleninu, mlíko
dál bejt spisovnej a vzornej
to by za mnou brzo sklaplo víko.

Mr.DámTo

Naposledy upravil Časlove 15-09-2009 v 18:48 PM

Old Post 15-09-2009 v 18:38 PM
Časlove je offline   Profil uživatele Časlove   Find more posts by Časlove   Foto galerie člena Časlove   Click here to Send Časlove a Private Message   Add Časlove to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Časlove
Stálý Člen

4. den 12/12 Příspěvek č. 18

Tak 17. jsme přepli na květ, holky se vytahujou, tak dostaly kolínka, aby se srovnaly vejšky jednotlivejch rostlin. No snad se mi to nějak povedlo dát dohromady... Všechny holky vypadaj zdravě, jen mě zaráží Mountain jam, měl jsem za to, že je to z větší části indika a přitom všechy moje Mountain jamy jsou docela vytahaný koštata... No nic uvidíme co z toho vyleze!
Dostávaj papat 0,5ml MR1 na 1l, 0,4ml Calgreen na 1l a ob dvě zálivky 1ml na 1l enzimy.

pH: 6,0
Vlhkost: 60%
Teplota: 25C
Výška lampy: 30cm

Mr.DámTo

Old Post 21-09-2009 v 10:33 AM
Časlove je offline   Profil uživatele Časlove   Find more posts by Časlove   Foto galerie člena Časlove   Click here to Send Časlove a Private Message   Add Časlove to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Artonoror
Stálý Člen

Karma uživatele Artonoror - 61% Pěstitelská

Příspěvek č. 19

Máš to moc pěkný. Stavim téměř identickej box, akorát nemám zvlhčovač, kterej se chystám pořídit až bude za co XD. Na odtah sem koupil http://www.ventilatory-vzduchotechn...or-turbina.html měl by bejt v pohodě. No a na folie kašlu, vystačim si s bílim omyvatelnym nátěrem. Bojim se, že by se pod těma foliema mohli tvořit plísně.

No zajímalo by mě na kolik tě to celkem vyšlo? Každopádně K+

Old Post 23-09-2009 v 20:27 PM
Artonoror je offline   Profil uživatele Artonoror   Find more posts by Artonoror   Foto galerie člena Artonoror   Click here to Send Artonoror a Private Message   Add Artonoror to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
krasus
Stálý Člen

Karma uživatele krasus - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 20

Prosimte chci se zeptat jaky hluk dela to ufo. Jinak moc pekne budu sledovat

Old Post 23-09-2009 v 20:47 PM
krasus je offline   Profil uživatele krasus   Find more posts by krasus   Foto galerie člena krasus   Click here to Send krasus a Private Message   Add krasus to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Časlove
Stálý Člen

Příspěvek č. 21

Čus!
Artonor: Jo jo ten odtah jak říkáš, měl by bejt v pohodě! Co se týče tý folie, tak určitě plíseň se pod ní netvoří, nikde v boxu, ale v místnosti to bylo na růstu s plísní dost krušný... Hele myslim, že cena vyšla i s cestama po republice po bazarovejch věcech tak na necelou třicítku. Jinak díky za K, vlastně všem!
Krasus: No samotný ufo se mi zas tak hlučný nezdá, ale jelikož vývod máme do místnosti, tak i pře sonoflex to dělá dost bordel, spát se u toho fakt nedá...
Jinak holkám se daří dobře, velikostně se pohybujou od 40-50 cm, díky kolínkám se nám podařilo srovnat velikosti jednotlivejch kytek, takže zatim paráda! Pomalu už začínají ukazovat blizny!

Mr.DámTo

Old Post 23-09-2009 v 22:19 PM
Časlove
Stálý Člen

14. den 12/12 Příspěvek č. 22

Dnes vyměněna metla za sodík, holky už kvetou všechny docela hezky. Ještě proběhl docela razantní prostřih.
Uplně mě udivilo jak se nám podařilo vyrovnat výšku, ta se pohybuje od 50-59cm. Ale myslel jsem, že se vytáhnou víc, tak příště asi o pár dní dýl na růstu. Prostor je docela rovnoměrně zaplněnej.
Hnojky: 0,5ml MR1 + 0,5ml MR2 na 1L + Amino-bloom 0,8ml na 1L.
pH: 6,4
Vlhkost: 54%
Výška lampy: cca 28cm
Teplota: 23 C (nemůžu si vynachválit klipsňák připlej na winga- ofuk výbojky)

P.s. Sorry za kvalitu fotek, neměl jsem u sebe foťák.

Mr.DámTo

Old Post 30-09-2009 v 22:13 PM
el Magicooo
un uomo d´onore

Karma uživatele el Magicooo - 76% PěstitelskáKarma uživatele el Magicooo - 76% Pěstitelská

Příspěvek č. 23

Hoď sem pls fotku uchycení klipsňáku na winga. Zkoušim teď chladit litr a docela by se mi to hodilo

live fast, die young

Old Post 04-10-2009 v 20:55 PM
el Magicooo je offline   Profil uživatele el Magicooo   Find more posts by el Magicooo   Foto galerie člena el Magicooo   Click here to Send el Magicooo a Private Message   Add el Magicooo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Časlove
Stálý Člen

20. den 12/12 Příspěvek č. 24

Tak už začínáme pomalu smrdět...
Nainstalován pacháč- byl to boj! Jinak snad vše OK.

Hnojky: 0,4ml MR1 + 0,8ml MR2 na 1L+ 0,8ml Amino-bloom
Vlhkost: 52%
Výška lampy: cca 30cm
pH: 6,3
Teplota: 23 C, v noci asi 19 C

Mr.DámTo

Old Post 07-10-2009 v 21:09 PM
Časlove
Stálý Člen

34. den 12/12 Příspěvek č. 25

Tak vše ok zatim, snad jen sem to trošku přestřelil s hnojkama- Sage vypadá, že to hůř nese... Výška kytek se pohybuje od 50 do 60cm.

Hnojky: 1ml MR2 na 1L, 0,8ml Amino-bloom.
Vlhkost: 48%
Výška lampy: cca 30cm
pH: 6,2
Teplota: 22 C, v noci asi 17 C

2) Mountain jam

3) NL

4) Jack herer

5) S.A.G.E

Mr.DámTo

Naposledy upravil Časlove 21-10-2009 v 17:00 PM

Old Post 21-10-2009 v 16:47 PM
Časlove
Stálý Člen

41. den 12/12 Příspěvek č. 26

No tak jsem to nějak přechválil... Tak vás prosim o radu!
Včera jsem se po tejdnu jel podívat na kytičky a pohled do boxu mě vůbec nepotěšil... Kytky hrozně zežloutly a jakoby jim uschnuly listy a s timhle problémem přestaly růst i palice... Zvláštní je to, že to začalo na pravý straně a postupně se to rozšířilo do všech stran, střed, přímo pod výbojkou je v pohodě! Zalejval jsem vždy 2x hnojivo, 1x voda s enzimy. Nějak mě nenapadá v čem je problém...
Hnojivo: 1ml MR1, 0,8ml Amino bloom.
Teplota: 23C
Vlhkost: 52%
Výška lampy: 40cm

Budu vděčnej za všechny nápady co s tim!

Mr.DámTo

Old Post 28-10-2009 v 08:49 AM
Host
Host

Příspěvek č. 27

Zdar kolego...
Viděl bych to na špatný,zřejmě nízký PH v půdě.
Píšeš,že dvakrát zalíváš s hnojem a jednou proplach s enzimy.
No dle mě je to moc nahnojené a při tom špatném PH kytky horko,těžko přijímaj živiny.
Optimální poměr zalívání je 1 x hnuj ; 4 x voda.Enzym dávám poslední vodní zálivku před hnojem.

Nikde nevidím,že by jsi měřil PH;EC odpadu což je hodně důležité,když chceš jet s hnojem na doraz.

Stejný problém jsem měl už také,kydž jsem dával PK musel jsem do zálivky najebat moc kyseliny,abych srovnal PH,jo,po týdnu jsem změřil EC odpadu to bylo přes 3 a PH necelé 4.Kytky vypadaly podobně.
Pomohl rychlý proplach sprchou protože postupným zaléváním,byť i jen vodou by kytky otrávilo nadobro.Třeba to vypláchnout všechno pryč a to rychle.

zdarec

Old Post 28-10-2009 v 09:33 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
saiklon
Stálý Člen

Karma uživatele saiklon - 98% PěstitelskáKarma uživatele saiklon - 98% PěstitelskáKarma uživatele saiklon - 98% PěstitelskáKarma uživatele saiklon - 98% PěstitelskáKarma uživatele saiklon - 98% PěstitelskáKarma uživatele saiklon - 98% PěstitelskáKarma uživatele saiklon - 98% PěstitelskáKarma uživatele saiklon - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 28

čabas pražáku souhlas se SIMORem, jen bych doplnil už potom nehnojit, podle zabarveni palic a blizen to vypada tak na +/- dva tejdny do konce, coz je optimalni doba na flush, ty vrchni žluty listy neotrhavej, nech je tam ať se dojebou úplně. No a pro příště kvalitní hlínu + střídmější hnojení, co 14 dni pravidelnej proplach s enzymem a jak psal kolega nademnou můžeš i měřit odpad, což sem osobně na hlíně nikdy nedělal. Takže tak. měj se chlape a ať to dopadne!

Old Post 28-10-2009 v 09:43 AM
saiklon je offline   Profil uživatele saiklon   Find more posts by saiklon   Foto galerie člena saiklon   Click here to Send saiklon a Private Message   Add saiklon to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Časlove
Stálý Člen

Příspěvek č. 29

Díky moc pánové!
To s tim hnojenim jsem nevěděl, ale ted když nad tim přemejšlim tak jsem to asi fakt přehnal no... No nic tak příště!
Bohůžel k tomu nemám ted přístup, ale kamarád to ted proplachoval a řikal, že prvních 10 sekund co to sprchoval z toho vytekla voda s pH 6,9 což je divný...
No uvidíme... To co jte psali mi příjde logický a asi jediný možný, ale to pH toho výtoku mě zarazilo...
Každopádně díky moc!

Mr.DámTo

Old Post 28-10-2009 v 10:38 AM
Host
Host

Příspěvek č. 30

jj záleží kolik toho prolil.Za 10 vteřin ti toho procedí i litr a to už by i odpovídalo tomu skoro stejnému ph jako zdroj,ten proplach je moc rychlý a vydatný abys přesně zjistil co ti to z hlíny vezme.
To měl zalít jemně,tak jak vždy,počkat těch pár vteřin až se něco procedí do podmisky a to měřit.
No to už je teď asi jedno,ale když už jsme o tom začli,tož se dobereme ke konci.

zduř

Old Post 28-10-2009 v 19:01 PM
Časlove
Stálý Člen

Příspěvek č. 31

No jo no to já nevim jak to proved!
Co se dá dělat, je to holt napoprvé, tak jsem se alespon poučil!
Budu informovat za pár dnů jak to vypadá. S outem už jsem překročil dvojku, takže co kouřit určitě bude, tak se zas tak nic hroznýho neděje.
Každopádně děkuju za radu!

Mr.DámTo

Old Post 28-10-2009 v 19:52 PM
Host
Host

Příspěvek č. 32

Tohle se stalo i mě. nevychytal sem ph hlíny a vodu sem kyselinou snižoval,ale asi moc hnojiv?!.,a asi sem to přepálil jako ty vypadali stejne..https://grower.cz/home/potw.php?a...&photoid=337253

Naposledy upravil 28-10-2009 v 22:29 PM

Old Post 28-10-2009 v 22:21 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 00:28 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás