Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od Dobby čus hele vypadáto super... taky rozjíždím 400w jak si na tom s chlazením větráním.? pohoda? a jak dlouho to chceš mít na růstu:?dík
Teplota a vlhkost je pořád stejná(ideal) a jinak už je to přepnuto.Jen čekám na nějaké ty blizny a dám tam HPS
Čaute
Od přepnutí to pořád jede do výšky,ale na některých se začínají objevovat první chloupky.V průměru mají 50 cm.
Teplota do 28°C
Ph-6,05
Zvlhčovačka šla ven z boxu a i tak tam je 55% vlhkosti.
Zatím vše
Hojte Všichni.
Po devíti dnech od přepnutí všechny holky nahodily první chloupky.Vyměnil jsem MH za HPS. Teplopa v klidu, vlhkost okolo 50%.Ph 6,05.Výška kytek 50-65 cm.
Zatím vše
tedka je vhkost 55% akorát. ale co pak? zkusil bych udělat ještě díry přítahu co ty na to
jo a ještě imho ty klipsny sou dost o ničem a bylo by dobrý tam přidat jednu nebo pořádnej větrák - mohl bys tim pádem i snížit výbojku jak vysoko je tedka?
myslim že to máš tedka ideálně zaplněný a budeš to mít ukázkový pokud se něco neposere .)
at to kvete : ) gl
Původní příspěvek od skunk666 konupek hoj mas to pekne a to pred tym co si spominal vies tych 200g to bola jaka odroda ja mam tiez HB 1,1,2 a 200 je malo
Měl jsem dva modely,které byly úplně rozdílné a to Rox a BuKu.Jinak nepotřebuju toho kila.Je to hobby
citace:
Původní příspěvek od RespectFlowers
tedka je vhkost 55% akorát. ale co pak? zkusil bych udělat ještě díry přítahu co ty na to
jo a ještě imho ty klipsny sou dost o ničem a bylo by dobrý tam přidat jednu nebo pořádnej větrák - mohl bys tim pádem i snížit výbojku jak vysoko je tedka?
myslim že to máš tedka ideálně zaplněný a budeš to mít ukázkový pokud se něco neposere .)
at to kvete : ) gl
Pro přítah momentálně nic udělat nemůžu.Snad až další kolo.Ale souhlasím s Tebou ohledně těch klipsňáků.Stojí za prd.No a velký větrák do boxu nenaperu,tak pořídím ještě jednu klipsnu.Výbojka je 35 cm nad vrcholkama
Cawes chlape, moc pekny, ale souhlasil byl s panem skunk666, ze na plose 1x1x2m je 200g fakt malo. Kazdpopadne ti leti karmicka za prekrasnou dzungli, a za to ze nejsi jeden z tech mamlasku co se honi jen za gramama a na kvalitu pak berou mensi ohled. Mas to super
Ahojte
Tak už se to začíná pličatit.Začal jsem je hnojit Bloomen a PKáčkem
Teplota do 30°C----Budu muset koupit přítah(pasiv je fakt na prd)
Vlhkost 50%
Zdarte Všichni.
Nebudu to okecávat,tak budu sypat jen údaje(Jsem moc zhulený a napitý).
Pořízen přítah 150VKO -298m3/h
Teplota stale do Den 26°C-30°C,Noc 18°C-22°C
Vlhkost-Min 35%-Max 53%
Problém se smutnicema-objednán Steimernema (5 mil) – proti larvám smutnic
Jinak vypadají celkem k světu.
Hnojím 4ml/1LAlga-bloomem.3ml/1L PK 13-14 a dnes jsem začal s GreenSenzation 1ml/L.
Zatím vše a pěkný zbytek výkendu.Čauec